Bicicleta fara pedale

Bicicleta fara pedale

Bicicleta fara pedale

Ce este bicicleta fara pedale ?

Bicicleta fara pedale (bicicleta pentru echilibru sau bicicleta de alergat) este o bicicleta pentru începători, care ajută copiii să se obișnuiască cu echilibrul și cu direcția. Nu are pedale, lanț sau roți ajutătoare. Poate fi o bicicleta normala căreia i-au fost date jos pedalele și restul angrenajului pentru pedalat, sau poate fi bicicleta fara pedale special conceputa (îndeosebi pentru copii foarte mici, pentru care bicicletele normale nu sunt în general disponibile). Poate să nu aibă frâne deloc, sau poate avea una sau două frâne de mână.

Recomandări biciclete copii fara pedale Spartan

La noi găsești biciclete copii fara pedale ieftine de vanzare cu preturi incepand de la 172 lei. Aceaste biciclete copii fara pedale Spartan pot constitui un excelent cadou de Paste pentru copii. Pe lângă pretul mic, aceste biciclete dispun de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV. In acest articol vom puncta cateva beneficii ale bicicletei fara pedale de luat in considerare.

Copiii incepand cu 18 luni pot invata sa conduca bicicleta fara pedale în decurs de câteva ore

Bicicleta fara pedale se mai numeste pre-bicicleta, bicicleta pentru copii, bicicleta pentru anteprescolari, bicicleta de antrenament sau bicicleta de alergat. Ceea ce face bicicleta fara pedale într-adevăr unica și foarte căutata sunt beneficiile pentru dezvoltarea copiilor. Cea mai importantă abilitate necesară pentru a învăța să folosești o bicicletă cu pedale este echilibrul. Copiii care au folosit biciclete fara pedale pentru 20-30 de minute de două ori pe săptămână au arătat următoarele îmbunătățiri:

  • Îmbunătățiri substanțiale atât în echilibrul static cât și cel dinamic
  • Îmbunătățiri substanțiale în coordonarea bilaterală
  • Îmbunătățiri considerabile în încrederea în sine la nivel fizic.

Ar trebui să cumpăr o bicicleta fara pedale de metal sau de lemn ?

Primim adesea întrebarea aceasta de la persoanele care caută să cumpere bicicleta fara pedale pentru copiii lor. Răspunsul nostru este simplu: ține de preferința fiecăruia.

Marea dilemă. Ești în parc și vezi un copil mic care se dă pe o bicicleta fara pedale. În acea seară mergi la calculator și cauți pe Google ”biciclete fara pedale”. În acest moment afli cât de populare au devenit aceste biciclete copii și împreună cu asta apar diferiți producători, mărimi, modele și materiale din care sunt făcute aceste biciclete copii fără pedale. Ca majoritatea oamenilor, te întrebi care este mai bună.

Bicicleta fara pedale din lemn

Bicicleta fara pedale din lemn este în majoritatea cazurilor făcuta de fapt din placaj de mesteacăn cu un număr variabil de straturi lipite între ele. Această metodă a folosirii placajului pentru biciclete este mult mai bună decât, de exemplu, folosirea unei bucăți solide de lemn, deoarece aceasta se poate deforma sau chiar crăpa. Mesteacănul este folosit deoarece, deși ușor, este foarte puternic, durabil și este o resursă regenerabilă. Bicicleta fara pedale, din lemn, cântăreste între 4-5.5 kg. Mulți oameni cred că aceste biciclete copii din lemn se deformează ușor. Aceasta nu este neapărat adevărat, însă ele nu ar trebui lăsate afară în ploaie.

Bicicleta fara pedale din metal

Bicicleta fara pedale din metal este făcuta de obicei fie din oțel ușor fie din aluminiu. Aceste biciclete de metal sunt făcute folosind un tub de oțel sau aluminiu sudat pentru a forma un cadru. Poți să îți dai seama de calitatea unei biciclete fara pedale examinând sudurile de pe bicicleta. De cele mai multe ori, aceste biciclete copii cu cadrul de aluminiu sau de oțel au o greutate asemănătoare, care oscilează între 3 și 6 kilograme. Deși rezistă mai bine la ploaie, nici bicicleta fara pedale din oțel nu ar trebui lăsata afară pentru perioade lungi de timp, din cauza riscului de coroziune, care ar putea afecta performanța bicicletei. Ghidonul și șaua se atașează la cadru în același fel ca la o bicicleta normală.

Bicicleta fara pedale din compozit sau din plastic

Bicicleta fara pedale din compozit sunt biciclete făcute din rășini de plastic injectate în matrițe și în unele cazuri au inserat material de plasă pentru mai multă rezistență. Acestea nu trebuie să fie confundate cu jucăriile de plastic injectat în matrițe, deoarece materialele sunt compuse diferit și nu au aceeași rezistență. Aceste biciclete copii făcute din acest material vor rezista la deformări, crăpări și coroziune și vor avea o greutate mai mică decât bicicletele fără pedale din lemn sau metal, dar nu cu mult.

Concluzii

Noi considerăm că materialele menționate mai sus reușesc să creeze un produs care să îl ajute pe copilul tău și să îl învețe să treacă la o bicicleta cu pedale în timp ce câștigă încredere, coordonare și, nu în ultimul rând, fericire. Cea mai importantă caracteristică de urmărit atunci când îi cumperi copilului tău o bicicletă fara pedale este mărimea potrivită. Trebuie să măsori lungimea interioară a cracului pantalonilor copilului și să o compari cu înălțimea șezutului bicicletei. Copilul ar trebui să aibă un spațiu de aproximativ 2-3 centimetri între picioare și șa.

De ce este atât de grozava bicicleta fara pedale ?

Cu o bicicleta fara pedale, copilul învață echilibrul mai întâi și pedalatul cel mai la urmă. În contrast, cu o bicicletă normală dotată cu roți ajutătoare, copilul învață mai întâi pedalatul și la sfârșit echilibrul. Deși părerile se contrazic în legătură cu secvența de învățare cea mai potrivită pentru majoritatea copiilor, este în general acceptat că o bicicletă cu pedale este prea dificil de abordat pentru majoritatea copiilor foarte mici și că roțile ajutătoare pot încuraja copilul să învețe unele comportamente de care ulterior va trebui să se dezvețe.

Este grea bicicleta fara pedale ?

Nu. Aceste biciclete de vanzare au între 2.5 și 4 kilograme, pentru a ne asigura că copilul poate întotdeauna să controleze bicicleta și nu este copleșit de greutatea ei.

La ce vârstă va trece copilul meu la o bicicleta cu pedale ?

Când copilul tău și-a perfecționat mersul pe bicicleta fara pedale, în jurul vârstei de 4-6 ani, îi poți oferi o bicicleta cu pedale. Oricum, aceste biciclete fara pedale de obicei continuă să fie jucăriile favorite mult timp după ce au învățat să meargă pe bicicleta cu pedale.

Cât durează ca un copil să învețe să se dea pe bicicleta fara pedale ?

În general copiii sunt capabili să meargă pe bicicleta fara pedale de la prima încercare, deși sunt unii care nu sunt interesați de ele imediat după ce le primesc, ci preferă să le lase să stea neatinse vreo 2-3 săptămâni înainte de a le încăleca. După vreo două săptămâni de antrenamente intense, copiii sunt de obicei capabili chiar să parcurgă distanțe considerabile cu picioarele ridicate de pe sol în timp ce își mențin echilibrul fără probleme. Timpul necesar pentru învățarea curbelor este însă diferit pentru fiecare copil în parte.

De ce nu sunt pedale pe bicicletele fara pedale ?

Principalul scop al acestor biciclete fara pedale este să le permită copiilor să își dezvolte abilitățile motorii de bază. Învățarea echilibrului și cârmitul bicicletei sunt mai ușoare fără pedale. Mișcarea sus-jos a pedalelor îi face pe copii să își mute corpul de pe o parte pe alta și le strică echilibrul, făcându-i să își piardă direcția și stabilitatea în mers. Bicicleta fara pedale ii permite copilului să își lase picioarele pe sol atunci când simte că își pierde echilibrul, revenindu-și rapid și evitând căderea.

De ce ai cumpăra biciclete copii fara pedale ?

Avem mai multe tipuri de biciclete copii fara pedale de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftină biciclete copii fara pedale pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 172 lei.

Vrei mai multe informații despre beneficii acestor biciclete copii de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor biciclete ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de biciclete pentru copii.

Comenzi online de biciclete din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de biciclete in Timisoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati bicicleta fara pedale pentru copii de la Spartan direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata a bicicletelor de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa cumpărați o bicicleta fara pedale cadou de Paste pentru copiii dumneavoastră pentru a se distra in aceasta primavara.

Comenzi online de biciclete din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de biciclete copii din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de biciclete din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a bicicletei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata a bicicletelor pentru copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa cumpărați o bicicleta fara pedale cadou de Paste pentru copiii dumneavoastră pentru a se distra in aceasta primavara.

Comenzi online de biciclete din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de biciclete din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru bicicleta fara pedale pentru copii de la Spartan este garantată. Avem biciclete de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de biciclete în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de bicicleta copii se va da înainte de ora 16. Vă mai rămâne doar sa cumpărați o trambulina copii Spartan cadou de Paste pentru distractie si exercitii pentru picioare.

Comenzi online de biciclete copii oriunde in tara

Livram biciclete Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești biciclete ieftine de la Spartan. Avem pentru aceste biciclete pret mic incepand cu 172 lei. Calitatea și durata de viata pentru oricare bicicleta fara pedale de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul bicicletei. Vă mai rămâne doar sa cumpărați o bicicleta fara pedale cadou de Paste pentru copiii dumneavoastră pentru a se distra in aceasta primavara.

No comments yet.

Lasă un răspuns