Archive / Jocuri copii

RSS feed for this section

Jocuri copii pe trambulina

Aceste jocuri copii pe trambulina sunt extrem de distractive atât pentru copii, cât si pentru adulți. Multe din aceste jocuri copii necesita o strânsa colaborare intre copii și adulți, acest fapt ducând astfel la întărirea legăturii copil adult. Deci, un cocktail extraordinar : condiție fizica, distracție și legătura puternica părinte copil.

Pentru a cumpăra sau afla mai multe detalii despre trambulinele pe care le vindem, accesați secțiunea Trambuline.

Trambulina copii de sarit

Distractie pe trambulina copii de sarit

Distractie pe trambulina copii de sarit

Distracție pe trambulina copii de sarit

Urmează să ai invitați și te bazezi pe trambulina copii de sarit când vine vorba de distracție? Iată aici o listă de jocuri pe care le poți încerca, pentru a dinamiza atmosfera. Pentru ca este imposibil ca punând împreuna  cele mai distractive și pline de voioșie ingrediente, adică trambuline exterior și copii, rezultatul sa fie altul decât distracția la cote maxime.

Recomandări de trambuline copii de sarit pentru aceasta primavara

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exercitii cardio de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 135 lei. Aceasta trambulina cadou de Paste este excelenta pentru exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV.

In acest articol va vom prezenta cateva jocuri pentu ca distractia pe trambulina copii de sarit sa fie desavarsita si plus aceste jocuri constituie exercitii de slabit, exercitii pentru picioare, si multe altele exercitii pentru un corp sanatos.

Jocul Mingea otrăvită pe trambulina copii de sarit

Așează pe trambulina un număr egal de mingi cu numărul de persoane care se află pe trambulina copii de sarit. Toată lumea trebuie să evite să fie atinsă de mingi. Stabiliți propriile reguli în ceea ce privește numărul de vieți sau eliminarea din joc. Dacă mingile sunt prea greu de evitat, mai ales pentru copii de vârstă mai mică, le poți înlocui cu jucării de pluș. Jocul este potrivit pentru 2-5 copii, în funcție de vârsta lor și de dimensiunea trambulinei de exterior. Acest joc este unul din cele mai nestresante exercitii pentru picioare.

Jocul Mingea otrăvită pe trambulina copii de sarit

Jocul Mingea otrăvită pe trambulina copii de sarit

Jocul Cocoșul nebun pe trambulina copii de sarit

Un jucător stă în mijloc, în picioare, pe trambulina copii de sarit, comportându-se ca un cocoș (brațele îndoite ca niște aripi, pieptul bombat etc). Ceilalți jucători aleargă în jurul lui, în timp ce cocoșul încearcă să îi dărâme. Cocoșul câștigă dacă reușește să dărâme toți jucătorii în același timp. Jocul poate fi jucat de 3-5 jucători. Acest joc este unul din cele mai bune exercitii pentru picioare.

Jocul Cocoșul nebun pe trambulina copii de sarit

Jocul Cocoșul nebun pe trambulina copii de sarit

Jocul Sparge oul pe trambulina copii de sarit

Pentru acest joc pe trambulina copii de sarit este nevoie de cel puțin doi jucători. Unul dintre ei, oul, se va ghemui cu genunchii la piept și înconjurându-și picioarele cu brațele. Așezat sau culcat în mijlocul trambulinei de exterior, va încerca să păstreze această poziție în timp ce toți ceilalți jucători sar în jurul lui, pentru a îl determina să își desprindă mâinile și picioarele. Acest joc este unul din cele mai interesante exercitii pentru picioare.

Jocul Sparge oul pe trambulina copii de sarit

Jocul Sparge oul pe trambulina copii de sarit

Jocul Bomba pe trambulina copii de sarit

Ia o minge mare și mai moale, preferabil de burete sau una ușoară, de cauciuc și adună toți jucătorii pe trambulina copii de sarit. Unul dintre jucători aruncă mingea în sus, în timp ce strigă BOMBA!!! Toți ceilalți au voie să facă orice doresc, mai puțin să coboare de pe trambulină, pentru a evita să fie loviți de minge. Fiecare jucător are 5 vieți. Dacă este lovit de bombă, pierde o viață. Dacă mingea cade de pe trambulină, toți jucătorii pierd o viață. Când un jucător își pierde toate cele 5 vieți, face schimb de locuri cu aruncătorul. Acest joc este unul din cele mai frumoase exercitii pentru picioare.

Jocul Bomba pe trambulina copii de sarit

Jocul Bomba pe trambulina copii de sarit

Jocul 1-2-3-Șezi! pe trambulina copii de sarit

Adună 2-4 jucători și stați în cerc, în picioare, pe trambulina copii de sarit. Săriți de trei ori în același timp, numărând cu voce tare: 1-2-3!  Apoi, la Șezi!, toată lumea se așează deodată. Dacă se întâmplă ca toată lumea să se așeze în același timp, unul sau doi dintre jucători vor zbura foarte sus în aer. Dacă repetați de mai multe ori, vă veți da seama ce mișcări vă ajută să săriți tot mai sus, iar distracția va fi garantată! Acest joc este unul din cele mai interesante exercitii pentru picioare.

Jocul 1-2-3-Șezi! pe trambulina copii de sarit

Jocul 1-2-3-Șezi! pe trambulina copii de sarit

Orice prilej de distracție pe trambulina copii de sarit trebuie să țină cont și de siguranța tuturor jucătorilor. De aceea, folosiți doar trambuline exterior echipate cu plasă de protecție și salteluță protectoare pentru arcuri. Din fericire, toate trambulinele de de sarit din oferta noastră au aceste dotări incluse în prețul trambulinei. Vă dorim distracție plăcută.

De ce ai cumpara trambulina copii Spartan ?

Avem orice trambulina copii de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina copii pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 135 lei.

În secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii pentru picioare pe trambulina copii de la Spartan care se pot aplica inclusiv la sfarsitul lunii februarie. Aceste sarituri pe trambulina elastica sunt extraordinare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Și de ce nu ar fi asa având în vedere ca trambulina elastica este o sursa constanta de energie și exercițiu fizic util pentru copii și adulți ?

Vrei mai multe informații despre beneficii trambulina copii elastice de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Avantajele trambulinei pentru copii sunt extraordinare; joaca, efortul fizic, socializarea, creatia si distractia converg spre un acelasi deziderat : trambulina trebuie sa faca parte din copilaria copiilor nostrii. Si daca sariturile pe trambulina elastica le pigmentam din cand in cand cu cate o excursie cu copiii, rezultatul nu poate fi decat unul: copii extraordinari de fericiti 🙂

Cumpara trambulina elastica pentru copii din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline din Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii Spartan direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Cumpara trambulina copii din Timisoara, iar dupa ce veti asigura trambulina elastica pe vant, daca e cazul, puteti uzitati de toate aceste beneficii trambulina copii elastica. Distractie placuta !

Trambulina copii sub 6 ani - cumpara trambulina copii din Timisoara

Trambulina copii sub 6 ani – cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina elastica pentru copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de trambuline copii elastice din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Cumpara trambulina copii din Bucuresti si dupa ce ati asigurat trambulina elastica pe vant, daca e cazul, puteti sa simtiti toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Trambulina copii sub 6 ani - cumpara trambulina elastica pentru copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Trambulina copii sub 6 ani – cumpara trambulina elastica pentru copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina elastica pentru copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambulina în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambulina copii se va da înainte de ora 16. Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca si dupa ce asigurati trambulina elastica pe vant, daca e cazul, puteti sa beneficiati de toate beneficiile trambulinei elastice pentru copii.

Cumpara trambulina elastica pentru copii de oriunde in tara

Livram trambulina Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești trambuline copii ieftine de la Spartan pentru sărituri și exercitii pentru picioare. Avem pentru aceste trambuline pret mic incepand cu 117 lei. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul trambulinei. Cumpara trambulina copii de oriunde din tara si dupa ce asigurati trambulina elastica pe vant, daca e gazul, puteti sa beneficiati de toate beneficiile trambulinei elastice pentru copii.

De ce ai cumpăra biciclete copii fara pedale ?

Avem mai multe tipuri de biciclete copii fara pedale de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftină biciclete copii fara pedale pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 172 lei.

Echilibrul pe bicicleta copii fara pedale

Cea mai importanta indemanare deprinsa de catre copiii care folosesc bicicleta fara pedale este echilibrul. Echilibrul fara de care nu ar putea sa foloseasca ulterior bicicleta mai mare cu pedale. Folosind doar rotile ajutatoare pe bicicleta cu pedale, copiii prefera sa abuzeze de ajutorul acelor roti, decat sa se deprinda cu echilibrul pe bicicleta. Astfel trecerea de la o bicicleta cu pedale si cu roti ajutatoare la o bicicleta cu pedale si fara roti ajutatoare este mai dificila decat trecerea de la bicicleta fara pedale la o bicicleta cu pedale, dar fara roti ajutatoare. Bicicleta copii fara pedale de la Spartan este ideala pentru orice copil deoarece dezvolta funcțiile motorii, picioruşele şi, nu în ultimul rând, concentreaza energia fizică într-un mod util.

Biciclete copii fara pedale cu pret mic

Avem magazin biciclete ce vinde biciclete ieftin incepand cu doar 177 lei. Aceste biciclete de vanzare sunt excelente pentru exercitii pentru picioare. Pe lângă pretul mic, aceste biciclete copii au garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.

De ce ai cumpăra un stepper ?

Avem mai multe tipuri de stepper de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cel mai ieftin stepper aerobic pe care il puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 113 lei.

Beneficiile pentru sanatate ale unui stepper

Un stepper este o piesa compacta de echipament pentru exercitii cardio care poate fi mutat ușor și convenabil oriunde. Unele steppere au și mânere, dar majoritatea sunt simple aparate pentru picioare care iți permit sa faci exercitii pentru picioare pășind în contra unei forte care opune rezistenta. Un stepper oferă un antrenament moderat cu exercitii pentru picioare și poate avea un impact pozitiv asupra sănătății tale deoarece îmbunătățește activitatea cardiovasculara, tonifica mușchii picioarelor și te ajută să slăbești.

O parte importantă a unui antrenament fizic poate fi constituită din exercitii cardio pe stepper aerobic. Multe exercitii pentru picioare pot face parte dintr-un antrenament cardiovascular eficient, iar aceste exercitii sunt unele dintre ele. Stepperul aerobic a fost introdus în anii 1980, ca parte a boom-ului dat de miscarea aerobic, iar acesta este încă utilizat în săli de sport și fitness pentru un antrenament complet al organismului. Exercitiile cardio pe stepper aerobic pot fi un antrenament intens, deci consultați medicul dumneavoastră  înainte de a începe.

Stepper cu pret mic

La noi găsești cel mai ieftin stepper de vanzare pentru exercitii pentru picioare de pe piața. Avem pentru stepper pret mic de doar 113 lei. Acest stepper este excelent pentru exercitii abdomen si exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, acest stepper are garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.

Jocuri pe trambulina pentru copii mici

Jocuri pe trambulina pentru copii mici

Jocuri pe trambulina pentru copii mici

Jocuri pe trambulina pentru copii mici si mari de 1 iunie

Este 1 iunie, ziua copilului !!! Si daca este ziua copilului, atunci sa fie multe, multe jocuri pe trambulina pentru copii mici si mari. Majoritatea jocurilor clasice jucate pe trambulina copii devin mult mai interesante. Pentru a cauta cele mai potrivite jocuri pe trambulina pentru copii mici este recomandabil sa ai in vedere mai multe criterii:

  • aceste jocuri pe trambulina pentru copii mici vor avea reguli simple si cat mai putine posibil
  • va exista in acelasi timp pe aceste trambuline elastice un numar redus de copii, maxim 3-4, preferabil de varste apropiate
  • daca se folosesc obiecte suplimentare in cadrul acestor jocuri pe trambulina pentru copii mici, ele vor fi pe cat posibil din materiale moi si usoare
  • pentru a mentine atentia celor mici, este recomandabila introducerea unor jocuri de rol
  • copiii vor fi mai interesati de aceste jocuri pe trambulina pentru copii  mici daca ele au un nume captivant si memorabil
  • se vor evita pe cat posibil acele jocuri pe trambulina copii foarte agresive sau cu potential de vatamare pentru participanti.

Recomandări pentru aceste jocuri pe trambulina pentru copii mici si mari de 1 iunie

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exercitii cardio de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 135 lei. Aceasta trambulina pentru exercitii pentru picioare si abdomen este excelenta pentru exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii Spartan dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV. In acest articol va vom prezenta pasii de urmat pentru  montare trambulina copii pentru exterior, pasii ce trebuie efectuati anterioar oricaror exercitii pe trambulina elastica pentru picioare si abdomen.

Cateva exemple de jocuri pe trambulina pentru copii mici gasesti in continuare :

Cainele turbat pe trambulina copii de 1 iunie

Numar jucatori: cel putin 3

Scop: iesi din mijloc si ramai afara

Materiale suplimentare: o minge mica, de tenis sau similara, dar din burete

Desfasurarea jocului: Un jucator, „cainele turbat”, sta in centrul pe trambulina elastica in patru labe. Ceilalti jucatori stau in cerc in jurul lui, pe marginea trambulinei si isi arunca mingea de la unul la altul. Cainele turbat poate iesi din mijloc doar daca a reusit sa darame un alt jucator, insa poate „ataca” doar acea persoana care are mingea in mana. Jucatorul care a fost doborat va lua locul cainelui turbat. Cainele turbat este unul din cele mai distractive jocuri pe trambulina pentru copii mici.

Culegatorul pe trambulina copii de 1 iunie

Numar jucatori: 2-4

Scop: iesi din mijloc si ramai afara

Materiale suplimentare: batiste sau prosoape, cu unul mai putin decat numarul de jucatori

Desfasurarea jocului: Un jucator, culegatorul, sta in mijloc. Ceilalti stau in jurul lui cu picioarele pe cate un prosop si sar. Culegatorul sta in genunchi si incearca sa ia unul dintre prosoapele de sub picioarele jucatorilor. Persoana al carei prosop a fost luat face schimb de locuri cu culegatorul. Culegatorul este unul din cele mai distractive jocuri pe trambulina pentru copii mici.

Sobolanul din patura pe trambulina copii de 1 iunie

Numar jucatori: 2-4

Scop: iesi din mijloc si ramai afara

Materiale suplimentare: o paturica usoara si perne, cu una mai putin decat numarul de jucatori

Desfasurarea jocului: Persoana din mijloc este sobolanul care se ascunde in patura. Acesta incearca sa ii doboare pe ceilalti jucatori care, la randul lor, lovesc sobolanul cu pernele. Jucatorul care a cazut din picioare va face schimb de locuri cu sobolanul. Sobolanul din patura este unul din cele mai distractive jocuri pe trambulina pentru copii mici.

Cuibul pasarii pe trambulina copii de 1 iunie

Numar jucatori: 2 sau mai multi

Scop: ia ouale din cuib

Materiale suplimentare: 4-8 mingi mici

Desfasurarea jocului: Persoana din mijloc este pasarea-mama, care trebuie sa isi protejeze ouale. Ceilalti jucatori stau in jurul ei in cerc si incearca sa ii ia ouale din cuib. Pasarea nu are voie sa tina ouale in mana si nici sa ingenuncheze sau sa se aseze pe trambulina, ci doar sa protejeze ouale stand intre ele si ceilalti jucatori. Ceilalti jucatori nu au voie sa se deplaseze in picioare, ci doar tarandu-se sau plonjand pe burta si incercand sa apuce ouale cu mana. Dupa ce toate ouale din cuib au fost luate, se alege o noua pasare-mama.Cibul pasarii este unul din cele mai distractive jocuri pe trambulina pentru copii mici.

De ce ai cumpara trambulina copii Spartan ?

Avem orice trambulina copii de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina copii pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 135 lei.

În secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii pentru picioare pe trambulina copii de la Spartan care se pot aplica inclusiv la sfarsitul lunii februarie. Aceste jocuri pe trambulina elastica sunt extraordinare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Și de ce nu ar fi asa având în vedere ca trambulina elastica este o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți ?

Vrei mai multe informații despre beneficii trambulina copii elastice de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Avantajele trambulinei pentru copii sunt extraordinare; joaca, efortul fizic, socializarea, creatia si distractia converg spre un acelasi deziderat : trambulina trebuie sa faca parte din copilaria copiilor nostrii. Si daca jocul pe trambulina il pigmentam din cand in cand cu cate o excursie cu copiii, rezultatul nu poate fi decat unul: copii extraordinari de fericiti 🙂

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita pentru exercitii de slabit si exercitii pentru picioare

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii Spartan direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne sa priviti cu placere aceste jocuri pe trambulina pentru copii mici si mari dupa ce veti cumpara trambulina copii din Timisoara si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici pentru exercitii de slabit si exercitii pentru picioare

Livrarea comenzilor online de trambuline copii elastice din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne sa priviti cu placere aceste jocuri pe trambulina pentru copii mici si mari dupa ce veti cumpara trambulina copii din Bucuresti si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru exercitii de slabit si exercitii pentru picioare

Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambulina în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambulina copii se va da înainte de ora 16. Vă mai rămâne sa priviti cu placere aceste jocuri pe trambulina pentru copii mici si mari dupa ce veti cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina copii de oriunde in tara pentru exercitii de slabit si exercitii pentru picioare

Livram trambulina Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești trambuline copii ieftine de la Spartan pentru sărituri și exercitii pentru picioare. Avem pentru aceste trambuline pret mic incepand cu 117 lei. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul trambulinei. Vă mai rămâne sa priviti cu placere aceste jocuri pe trambulina pentru copii mici si mari dupa ce veti cumpara trambulina copii de oriunde din tara si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

De ce ai cumpăra biciclete copii fara pedale ?

Avem mai multe tipuri de biciclete copii fara pedale de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftină biciclete copii fara pedale pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 172 lei.

Echilibrul pe bicicleta copii fara pedale

Cea mai importanta indemanare deprinsa de catre copiii care folosesc bicicleta fara pedale este echilibrul. Echilibrul fara de care nu ar putea sa foloseasca ulterior bicicleta mai mare cu pedale. Folosind doar rotile ajutatoare pe bicicleta cu pedale, copiii prefera sa abuzeze de ajutorul acelor roti, decat sa se deprinda cu echilibrul pe bicicleta. Astfel trecerea de la o bicicleta cu pedale si cu roti ajutatoare la o bicicleta cu pedale si fara roti ajutatoare este mai dificila decat trecerea de la bicicleta fara pedale la o bicicleta cu pedale, dar fara roti ajutatoare. Bicicleta copii fara pedale de la Spartan este ideala pentru orice copil deoarece dezvolta funcțiile motorii, picioruşele şi, nu în ultimul rând, concentreaza energia fizică într-un mod util.

Biciclete copii fara pedale cu pret mic

Avem magazin biciclete ce vinde biciclete ieftin incepand cu doar 177 lei. Aceste biciclete de vanzare sunt excelente pentru exercitii pentru picioare. Pe lângă pretul mic, aceste biciclete copii au garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.

Jocuri de baschet pe trambulina copii

Jocuri de baschet pe trambulina copii - Basket Jump

Jocuri de baschet pe trambulina copii – Basket Jump

Baschet pe trambulina copii – Basket Jump

Instalarea unui cos de baschet pe unul din stâlpii plasei de protecție a trambulinei pentru copii deschide drumul spre o serie impresionanta de jocuri de baschet pe trambulina copii. Unul din aceste jocuri este cel prezentat astăzi – Basket Jump. Un joc ce îmbină săriturile pe trambulina copii de la Spartan cu jocul de baschet, creând astfel premizele unui joc distractiv. Un joc în care distracția primează, dar nici efectul îmbunatățirii condiției fizice a copiilor nu este lăsat deoparte. Continue Reading →

Activitati distractive pe trambulina copii

Activitati distractive pe trambulina copii de la Spartan

Activitati distractive pe trambulina copii de la Spartan

Activitati distractive pe trambulina copii de la Spartan

Când o familie cumpăra o trambulina copii de exterior, aceasta are parte de utilizare maxima imediata. Dar pe măsura ce elementul de noutate pălește, iar copiii încep sa se plictisească de simplele sărituri în sus și în jos, este o idee buna sa introduceți câteva activitati distractive pe trambulina copii. Continue Reading →

Trambulina copii prescolari – Loc de joaca

Trambulina copii prescolari - Loc de joaca

Trambulina copii prescolari – Loc de joaca

Trambulina copii prescolari – Loc de joaca

Este vara, zilele sunt mai lungi, serile mai plăcute pentru petrecut timpul în aer liber împreuna cu cei mici. De multe ori însa, rutina devine obositoare și va doriți o schimbare de scenariu. V-am pregătit o serie de jocuri pe trambulina copii prescolari, care sa va scoată din impas, mai ales atunci când copiii au și câțiva invitați la joaca. Continue Reading →

Jocuri pe trambulina exterior pentru copii

Jocuri pe trambulina exterior pentru copii! Idei de vacanta

Jocuri pe trambulina exterior pentru copii! Idei de vacanta

Jocuri pe trambulina exterior pentru copii! Idei de vacanta

Ați citit deja pe blogul nostru articole despre cât de multe beneficii pentru sănătatea noastră aduce trambulina copii pentru exterior de la Spartan, cât de ușor este sa le folosești pentru tonifierea și detoxificarea corpului, ați citit și despre rutinele de exerciții (și speram ca le-ați pus și în aplicare!). Dar acum, fiindcă suntem în vacanta, e timpul sa ne și distram! Iată câteva jocuri pe trambulina exterior pentru copii pe care le puteți pune în practica împreuna cu copiii sau doar pentru a va reaminti cum era în copilărie. Continue Reading →

Joc pe Trambulina pentru Copii : Castelul

Joc pe Trambulina pentru Copii : Castelul

Joc pe Trambulina pentru Copii : Castelul

Joc pe Trambulina pentru Copii : Castelul

O noua zi minunata în care ne putem distra împreuna pe trambulina copii. Ce alta jucărie este preferata de către copii cel putin la fel de mult ca și trambulina ? Mingea! Astfel ca pentru astăzi mi-am zis sa va prezint jocuri cu mingi ce pot fi jucate pe trambulina copii. Mai concret, astăzi va voi prezenta un joc minunat pe trambulina copii, și anume jocul Castelul. Continue Reading →

Jocuri pe Trambulina de sarit : Fazan

Jocuri pe Trambulina de sarit : Fazan

Jocuri pe Trambulina de sarit : Fazan

Jocuri pe Trambulina de sarit pentru copii : Fazan

Sa va povestesc despre un joc din categoria jocuri pe trambulina de sarit la care creativitatea și spontaneitatea sunt cel putin la fel de importante ca și condiția fizica. Un joc care se construiește pe el însuși plecând de la imaginația fiecărui participant la acest joc. Un joc care se poate repeta la nesfârșit, neexistând posibilitatea sa fie la fel cu varianta anterioara. Se numește Fazan. Continue Reading →

Jocuri pe Trambulina Elastica : 1 2 3 Sariiiti

Jocuri pe Trambulina Elastica : 1 2 3 Saritiiii

Jocuri pe Trambulina Elastica : 1 2 3 Saritiiii

Jocuri pe Trambulina Elastica : 1 2 3 Sariiiti

Astazi in sectiunea Jocuri pe trambulina copii o sa va vorbesc despre jocul 1, 2, 3 saritiii. Acest joc este unul din acele jocuri in care va veti distra impreuna cu un adult : mama, tata, frate sau sora mai mare, unchi, matusa, bunic sau bunica. Atentie mare : o sa fie destul de greu sa ii convingeti mai tarziu sa se dea jos de pe trambulina elastica 🙂 Continue Reading →