Tag Archives: Trambulina interior

Trambulina interior

Trambulina interior (cunoscuta și sub denumirile de mini trambulina, rebounder, trampette, trambulina de jogging sau trambulina pentru exerciții fitness) are un diametru de aproximativ 1 metru, o înălțime de la sol de aproximativ 30 de centimetri și este adesea păstrată înauntru, pentru a fi folosita ca parte a unui program de exerciții fizice. Asa numitul rebounding este un tip de exerciții cu impact scăzut asupra genunchilor și articulațiilor. Mini-trambulinele nu au un recul atât de mare precum trambulinele mari recreaționale sau de competiție.

O trambulina interior este mai îngustă și mai joasă față de sol în comparație cu o trambulina standard. Exista diverse mărimi de trambuline interior, dar de obicei au un diametru intre 60 și 125 de centimetri, iar înălțimea este de 30-50 cm de la sol.  Aceasta diferența semnificativa de dimensiune face din trambulina de interior partenerul ideal pentru călătorii și clase de aerobic care au loc în sala de sport. Trambulinele standard, pe de alta parte, rămân pe loc.

Pentru a cumpăra sau afla mai multe detalii despre trambulinele pe care le vindem, accesați secțiunea Trambuline.

Exercitiu cardio pe trambulina interior

Exercitiu cardio pe trambulina interior de intensitate medie

Exercitiu cardio pe trambulina interior de intensitate medie

Exercitiu cardio pe trambulina interior de intensitate medie

Exercitiu cardio pe trambulina interior este distractiv si in acelasi timp stimuleaza frecventa batailor inimii si o mentin ridicata pentru o perioada de timp. Deci avem toate premisele pentru exercitii cardio distractive. Gata cu privitul la ceas din minut in minut 😉

Pentru a obtine rezultate maxime in urma unui exercitiu cardio pe trambulina interior cat si pe trambulina copii este important sa se masoare care este numarul batailor inimii intr-un minut (ritmul cardiac). Aceasta se va compara cu ritmul cardiac normal ce rezulta in urma scaderii varstei dvs. din 226 la femei si din 220 la barbati. Ritmul cardiac pentru oamenii sanatosi, recomandat de specialisti nu trebuie sa fie mai ridicat 50-75% decat cel normal. Nu este indicat ca exercitiile fizice sa solicite intensiv inima. Continue Reading →

Aparat fitness pentru acasa trambulina interior

Aparat fitness pentru acasă – trambulina interior

Aparat fitness pentru acasa - trambulina interior

Aparat fitness pentru acasa – trambulina interior

Aproape în fiecare luna poți vedea pe canalul de teleshoping un nou aparat fitness care te uimește cu ceea ce poate sa facă din corpul tău. Și de fiecare data acel aparat nou este cel care va face diferența. Însă, din păcate, ca toate aparatele fitness achiziționate anterior, și acesta se va resemna pentru a duce o existenta trista, în pivniță, în pod sau într-un dulap. În acest articol însa iți prezentăm trambulina copii și adulți de interior, un aparat fitness cu adevarat diferit:

 • Acest aparat fitness nu va ajunge niciodată sa adune praful
 • Ii vei simți efectul sau senzațional chiar de la prima utilizare
 • Nu va fi nevoie de instrucțiuni complicate de asamblare pentru acest aparat fitness
 • Vei fi uimit de cât de ușor vei deveni mai avansat
 • Dacă ai copii, va trebui sa fii foarte atent, căci vor vrea și ei sa îl folosească – și îl vor adora!
 • Nu doar ca va influenta pozitiv arderea grăsimilor din corpul tău și te va ajuta sa slăbești, dar acest aparat fitness este și unul dintre cele mai bune ajutoare pentru sănătate pe care îl puteți avea în casa
 • Acest aparat fitness te va face pur și simplu mult mai fericit, deoarece stimulează eliberarea de endorfine
 • Cu ajutorul acestui aparat fitness te vei simți mult mai bine in propria piele
 • Vei avea ocazia sa experimentezi o senzație noua de tonifiere și modelare corporala
 • Într-un cuvânt, nu iți vei mai dori sa lași trambulina interior deoparte. Ba, mai mult, vei dori sa o folosești din ce în ce mai des.

Trambuline interior recomandate de acest articol


Accesați secțiunea Trambuline pentru a vizualiza toate trambulinele Spartan.

Te intrebi care este acest aparat fitness? E simplu: trambulina interior de la Spartan, pe care ti-o oferim la preturi imbatabile, fie ca e vorba de trambulina interior cu diametru de 96 de cm, de 122 de cm, cu maner sau fara. Sau chiar noutatea de săptămâna aceasta, trambulina interior pliabila.

De ce ai cumpăra o trambulina interior ?

Avem trambuline Spartan pentru copii cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Aceste trambuline interior au preţuri  începând de la 117 lei.

Pe lângă sfaturile ce țin de durata de viata a trambulinelor pentru copii, în secțiunea Sfaturi si beneficii trambulina găsești toate beneficiile acestor trambuline Spartan pentru copii, cât și sfaturi adresate atât copiilor cât și părințiilor acestora. Și de ce nu ar fi asa? Având în vedere ca trambulinele copii sunt o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline.

Comenzi online de trambuline din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Si noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulinele copii pentru interior direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata a trambulinelor pentru copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa folosiți această trambulina de interior ca un adevarat aparat fitness și exercitiile pentru picioare pot începe !

Comenzi online de trambuline din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de trambuline copii de interior din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata a trambulinelor pentru copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa folosiți această trambulina de interior ca un adevarat aparat fitness și exercitiile pentru picioare pot începe !

Comenzi online de trambuline din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata a trambulinelor pentru copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa folosiți această trambulina de interior ca un adevarat aparat fitness și exercitiile pentru picioare pot începe !

Comenzi online de trambuline oriunde in tara

Livram trambuline Spartan oriunde in tara. Calitatea și durata de viata a trambulinelor pentru copii de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afişate în cadrul paginii produsului, imediat sub preţul trambulinei.

Trambulina interior cu maner

Trambulina interior cu maner - o alegere perfecta

Trambulina interior cu maner – o alegere perfecta

Trambulina interior cu maner – o alegere perfecta!

Copiilor le place să sară, iar o trambulina copii de interior vă va permite sa îi aveți sub supraveghere în timp ce fac asta. De fapt, o trambulina interior cu maner este echipamentul perfect pentru a-i ține ocupați întrun mod distractiv pe acei copii energici, minimizând  riscurile de accidentare. În acest articol voi enumera câteva dintre motivele pentru care trambulina interior cu maner este cea mai buna alegere pentru copii noștri și, de ce nu, pentru întreaga familie, de la mic la mare.

Trambuline de interior cu maner pentru copii recomandate de acest articol

Accesatii sectiunea Trambuline a siteului nostru pentru a vizualiza toate trambulinele de interior produse de Spartan.

1. Trambuline de interior cu maner este sigură

În timpul săriturilor, copiii se țin de maner, ceea ce ii ajuta sa rămână centrați pe trambulina copii de interior si elimina riscul de a cădea de pe ea. Chiar și în cazul în care s-ar întâmpla să cadă, trambulina interior cu maner are o inaltime de doar 30 de cm de la sol, ceea ce o face total inofensiva.

2. Trambulina interior cu maner este portabilă

Deși trambulina copii de interior cu maner este în principal destinata utilizării în interior, ea cântărește cat un bebelus, asa ca poate fi transportata cu usurinta de orice adult. Indiferent unde va fi amplasata,  in afara casei, pe terasa, pe gazon sau in curte, copiii vor putea sari toata ziua in siguranta.

 3. Trambulina interior cu maner este rezistentă

Cu toate că este cumpărata în special pentru copii, trambulina interior cu maner pentru copii este suficient de rezistenta pentru a putea fi folosita si de catre adulti, deoarece poate sustine pana la 100 de kilograme.

4. Trambulina interior cu maner este versatilă

Atunci când copiii o lasă libera pentru câteva momente, este randul adultilor sa topaie pe trambulina interior de la Spartan. Manerul este util si pentru cei care isi indreapta atentia asupra televizorului in timpul rutinei de exercitii fitness, deoarece ii ajuta sa isi mentina o pozitionare corecta pe centrul trambulinei, fara contact vizual permanent. Manerul ii ajuta si pe varstnicii care au probleme cu mentinerea echilibrului sau pe aceia care isi revin dupa o accidentare a membrelor.

5. Trambulina interior cu maner este cadoul perfect

Cercetari de marketing recente au evidentiat faptul ca trambulinele se afla in topul preferintelor copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, iar trambulina interior cu maner pentru copii si adulti este combinatia perfecta: distractie maxima, pret minim si siguranta absoluta.

De ce ai cumpăra o trambulina copii de interior ?

Avem trambuline Spartan pentru copii cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Aceste trambuline interior au preţuri  începând de la 117 lei.

Pe lângă motivele enumerate mai sus cu privire la achiziționarea  unei trambulina copii de interior, în secțiunea Sfaturi si beneficii trambulina găsești toate beneficiile acestor trambuline Spartan pentru copii, cât și sfaturi adresate atât copiilor cât și părințiilor acestora. Și de ce nu ar fi asa? Având în vedere ca trambulinele copii sunt o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline.

Comenzi online de trambuline din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Si noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulinele copii de interior direct de la sediul nostru. Deci, încă un motiv pentru a cumpăra o trambulina copii si adulti de interior.

Comenzi online de trambuline din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de trambuline interior pentru copii din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului pentru trambulina copii de interior este afișat în cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Nu există motive să nu înceapă distracția !

Comenzi online de trambuline din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Astfel sa te poti bucura de o trambulina interior sigură pentru copii si adulti, portabilă și versatilă.

Comenzi online de trambuline oriunde in tara

Livram trambuline Spartan oriunde in tara. Costurile de transport sunt afişate în cadrul paginii produsului, imediat sub preţul trambulinei de interior pentru copii.

Exercitii fitness pe trambulina interior

Exercitii fitness pe trambulina interior pentru musculatura

Exercitii fitness pe trambulina interior pentru musculatura

Tonifiază-ți corpul și întărește-ți musculatura în 6 săptămâni cu exercitii fitness pe trambulina interior

Dorești să iți tonifiezi corpul și sa iți întărești musculatura, dar nu iți plac exercițiile fitness dificile sau sa fii nevoit sa pleci de acasă pentru a iți exersa mușchii? Atunci citește aici despre un program de 6 săptămâni de exercitii fitness pe trambulina interior, creat de un expert în astfel de exerciții pe trambuline Spartan. Orice exercitii fitness pe trambulina interior sunt distractive și ușor de urmat, iar timpul zilnic pe care trebuie sa îl aloci este de doar 20 de minute.

Aceste exercitii fitness pe trambulina interior sunt eficiente deoarece corpul resimte o forța gravitaționala crescuta la finalul săriturii. Aceasta poate ajunge chiar la de doua sau trei ori propria greutate corporala, iar fiecare celula din corp percepe acest „stres” și reacționează întărindu-se.

Trambuline Spartan de interior recomandate pentru exercitii fitness pe trambulina interior

Pentru a vizualiza toate aceste trambuline Spartan de interior accesați secțiunea Trambuline.

Pregătiri și sfaturi înainte de a începe aceste exercitii fitness pe trambulina interior

 • doamnele trebuie sa se doteze cu un sutien pentru sport foarte bun, inainte de a incepe aceste exercitii fitness pe trambulina interior
 • daca ai probleme cu echilibrul, iti poti monta pe trambulina interior o bara de sustinere, cel putin la inceput, pana devii mai sigur pe tine; asigura-te ca iti pastrezi pozitia cat mai central pe trambulina elastica.
 • in timpul acestor exercitii fitness pe trambulina interior, pastreaza o respiratie ritmica; ar trebui sa fii in stare sa porti o conversatie in timpul componentei principale a rutinei de exercitii fitness pe trambulina interior.
 • poarta haine confortabile, dar nu prea voluminoase; poti purta incaltaminte sport adecvata sau poti exersa descult, dar in nici un caz doar in sosete fara antiderapaj, pentru a evita alunecarea.
 • la fiecare saritura, incearca sa iti incorzi muschii abdominali, deoarece aceasta te va ajuta sa iti stabilizezi echilibrul.
 • la finalul fiecarei sesiuni de exercitii fitness pe trambulina interior fa-ti timp pentru cateva miscari de stretching pe aceste trambuline Spartan de interior pentru principalele grupe de muschi ai picioarelor si torso-ului.

In articolele care vor urma, vom detalia continutul acestor exercitii fitness pe trambulina interior care vor deveni parte din rutina ta zilnica pentru urmatoarele 6 saptamani, sau poate chiar mai mult decat atat.

De ce ai cumpăra o trambulina interior din magazinul nostru online de trambuline Spartan din Timisoara ?

In secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii fitness pe trambulina interior de la Spartan. Aceste exercitii fitness pe trambulina interior sunt extraordinare atât pentru copii cât și pentru adulți.

Asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara şi împrejurimi. Pentru restul localităţilor costurile de transport sunt afişate în cadrul paginii produsului, imediat sub preţul trambulinei. În plus, având în vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, cautăm permanent soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti.

Avem trambuline Spartan de interior, cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Aceste trambuline Spartan de interior au preţuri  începând de la 117 lei.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința.

Studiu trambulina interior efectuat de NASA

Studiu trambulina interior efectuat de NASA

Studiu trambulina interior efectuat de NASA

Studiu trambulina interior efectuat de NASA

Conform unui studiu trambulina interior efectuat de către cei de la NASA, exercițiile pe un rebounder sau pe trambulina interior sunt „cele mai eficiente și eficace exerciții concepute pana acum de om”. Sunt exerciții de fitness excelente, non-impact, bazate pe sărituri pe trambulina interior.

Dar de ce e interesata NASA atât de mult încât sa efectueze un studiu trambulina interior? Deoarece se afla în căutarea unor exerciții care sa ii ajute pe astronauți sa își recupereze repede forma fizica în urma perioadelor lungi petrecute în imponderabilitate.

Studiu trambulina interior efectuat de NASA a ajuns la concluzia ca exercițiile pe trambulina interior este cu 68% mai eficient decât alergatul sau jogging-ul, datorita efectului de amortizare a șocurilor. De asemenea, s-a demonstrat ca un individ de 75 de kilograme care petrece o ora făcând exerciții pe trambulina interior va arde mai multe calorii decât același individ care face jogging timp de o ora.

Exercițiile pe trambulina interior sunt o modalitate accesibila de creștere a energiei, stimulare a circulației limfatice, scădere a greutății și tonifiere musculara. Majoritatea exercițiilor sunt simple și ușor de urmat, cu un impact scăzut, fără riscuri sau durere.

Trambuline elastice de interior recomandate


Pentru a vizualiza toate trambulinele de sarit pentru copii accesați secțiunea Trambuline.

Alte beneficii evidențiate de acest studiu trambulina interior

 1. combaterea oboselii prin întărirea sistemului glandular pentru a creste capacitatea glandelor tiroida, pituitara si suprarenala
 2. efect de analgezic natural, care combate durerile de încheieturi, gat, spate și cap, ca urmare a creșterii circulației și a fluxului de oxigen
 3. întărirea inimii, care permite un puls mai mic in stare de repaus. Aceasta trimite un val mai mare de sânge prin vene
 4. datorita impactului foarte scăzut, exercițiile sunt recomandate și celor cu mobilitate redusa sau care trec prin recuperare
 5. scăderea nivelului de colesterol și trigliceride
 6. creșterea metabolismului, ceea ce ajuta corpul sa ardă mai multe calorii
 7. creșterea performantelor inimii și sistemului circulator, astfel încetinind procesul de îmbătrânire
 8. stimularea fluxului limfatic prin corp cu pana la 15%, ceea ce conduce la accelerarea detoxifierii organismului
 9. stimularea digestiei, relaxării, somnului, impulsurilor nervoase si a fibrei musculare
 10. scăderea tensiunii arteriale prin tonifierea mușchilor țesutului median al arterelor și îmbunatățirea sistemului circulator.

Cine poate folosi o trambulina interior?

De fapt, acesta este unul din motivele pentru care trambulinele elastice de interior sunt o investiție atât de buna. Întreaga familie poate beneficia de exercițiile de rebounding, de la anteprescolari pana la bunici. Pentru începători sau pentru persoanele care încep exercițiile ca parte a fizioterapiei, este recomandabila folosirea unui stabilizator.

În secțiunea Exercitii pe trambulina găsești multe jocuri pentru aceste trambuline elastice de interior, cât și sfaturi adresate atât copiilor cât și părințiilor acestora. Și de ce nu ar fi asa? Având în vedere ca trambulinele elastice de interior sunt o sursa constanta de distracție, jocuri și exercițiu fizic util pentru copii și adulți.

Asigurăm livrare gratuită pentru orice comandă de trambuline in Timişoara şi împrejurimi. Pentru restul localităților costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub prețul trambulinei interior. În plus, având în vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, cautăm permanent soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti.

Avem cele mai ieftine și bune trambuline elastice de interior, cu certificat de calitate TÜV și garanție 2 ani. Aceste trambuline elastice interior au preturi  începând de la 117 lei.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința.

Diferenta dintre un rebounder si o trambulina

Rebounder

Rebounder

Diferența dintre un rebounder și o trambulina

Un rebounder – sau trambulina interior – folosește aceleași mișcări de baza, sărituri, și este făcuta din materiale similare cu cele care compun o trambulina, însa este folosit pentru scopuri total diferite. O trambulina este un obiect recreațional care poate fi folosit si pentru exercițiu fizic, în timp ce scopul rebounderului este sa fie utilizat in rutine specifice de exerciții cum ar fi rebounding aerobics.

Scopul exercițiilor

Dimensiunea mare a unei trambuline o face ideala pentru rutine care implica tumbe sau acrobatii precum salturile înalte sau săriturile în mâini.  Rebounderul, spre deosebire de trambulina, nu oferă spațiu suficient pentru practicarea acrobațiilor.  În schimb, este folosit în principal pentru rutine de exerciții aerobice.  Se poate sari în sus și în jos pe el, se poate practica săritul pe și de pe el ca un fel de stepper modificat sau se pot incorpora elemente de aerobic în timp ce țineți gantere în mâini și alergați pe loc.

Trambuline ieftine de interior recomandate


Pentru a vizualiza toate trambulinele accesați secțiunea Trambuline.

Dimensiunea și funcția

Un rebounder este atât mai îngust cât și mai jos fata de sol în comparație cu o trambulina standard. Exista diverse mărimi de reboundere, dar de obicei au un diametru intre 60 și 125 de centimetri, iar înălțimea este de 30-50 cm de la sol.  Aceasta diferența semnificativa de dimensiune face din reboundere partenerul ideal pentru călătorii și clase de aerobic care au loc în sala de sport. Trambulinele standard, pe de alta parte, rămân pe loc.

Siguranța

Deoarece un rebounder este mai aproape de sol și oferă mai putin spațiu pentru salturi periculoase sau acrobații, el este considerat în general mai sigur si cu un risc mult mai scăzut de căderi sau accidentări.

Particularizarea

Atât rebounderele cât și trambulinele sunt particularizabile, dar accesoriile pentru rebounder sunt făcute pentru antrenamente specifice. De exemplu, puteți achiziționa o bara stabilizatoare pentru a îmbunătăți stabilitatea rebounderului în timp ce va oferă o bara de care sa va țineți în timpul antrenamentelor de aerobic. Accesoriile de trambulina, pe de alta parte, sunt făcute in general pentru a face aparatul mai sigur și includ plase de protecție sau salteluțe pentru arcuri.

Pentru mai multe exerciții pe trambulina interior citește articolele din secțiunea Exerciţii cu trambulina interior.

Asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara şi împrejurimi. Pentru restul localităților costurile de livrare sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub prețul trambulinei. În plus, având în vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, cautăm permanent soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti.

Avem cele mai ieftine şi bune trambuline interior pentru exerciții, cu certificat de calitate TÜV și garanție 2 ani. Aceste trambuline ieftine au preturi  începând de la 117 lei.

Vrei mai multe informații despre beneficii trambuline copii ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putință.

Yoga pe trambulina interior

Yoga pe trambulina interior

Yoga pe trambulina interior

De ce yoga pe trambulina interior ?

Te-ai pregătit să întâmpini primăvara cu un corp sănătos? Yoga pe trambulina interior este o rutină nouă de exerciţii care devine tot mai populară în lumea fitnessului. Această formă de yoga pe trambulina interior este o combinaţie între dansul modern, Pilates si, bineînţeles, pe principiile de respiraţie din Kundalini Yoga. Cu o serie de secvenţe de sărituri, tehnici de respiraţie, stretching şi mişcări curgătoare, rutina de 60 de minute are loc pe o trambulina interior în loc de o salteluţa pentru yoga.

Întro clasă de yoga pe trambulina interior, participanţii învaţă să încorporeze în majoritatea poziţiilor yoga pe trambulina interior respiraţia abdominală lungă şi profundă. Proprietăţile elastice ale trambulinei precum şi ritmul tobelor africane fac ca experienţa unei sedinţe de yoga pe trambulina interior să fie una cu adevarat specială, dar în acelaşi timp şi distractivă. Această formă de yoga pe trambulina interior este o modalitate foarte bună de a elimina stresul, de a îmbunătăţi concentrarea, de a stimula sistemul imunitar, de a creşte pulsul, de a întări musculatura şi de a îmbunătăţi flexibilitatea corpului.

Săritul pe trambulină este o formă de exerciţiu fizic complet, atât la nivel cardiovascular cât şi din punct de vedere al rezistenţei corporale. De asemenea, ajută la întărirea articulaţiilor, antrenarea abilităţiilor motorii şi îmbunătăţirea balansului şi posturii corpului.

Trambuline interior recomandate


Pentru a vizualiza toate trambulinele acesati sectiunea Trambulina.

Beneficiile yoga pe trambulina interior :

Elimină stresul

Yoga pe trambulina interior nu este doar o activitate distractivă, ci şi un mod de viaţă. Relaxează mintea şi calmează nervii şi muşchii pentru a elimina stresul. Prea mult stres în activitatea de zi cu zi poate avea un efect negativ asupra corpului. Acest tip de yoga ajută la stoparea negativismului şi readuce starea de bine din gânduri şi din viată în general.

Imbunătăţeşte flexibilitatea corpului

Dacă ai corpul inţepenit şi simţi nevoia de terapie prin mişcare, atunci câteva şedinţe de yoga pe trambulina interior sunt soluția. O ora de stretching şi exerciţii de respiraţie împreună cu sărituri nelimitate te vor face mai flexibil, mai suplu şi mai puternic.

Creşte fluxul limfatic şi stimulează sistemul imunitar

Săriturile pe o trambulina interior pot îmbunătăţi semnificativ circulaţia sistemului limfatic şi pot ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Mişcările de săritură pot deschide şi închide valvele unidirecţionale care compun sistemul limfatic. Cercetările au demonstrat că accentul pe care îl pune yoga pe trambulina interior pe săriturile verticale stimulează sistemul imunitar şi creşte fluxul limfatic de pana la 15-30 de ori.

Dezvoltarea musculară

Părţile de bază ale corpului, inclusiv abdomenul şi partea mediana şi inferioară a spatelui sunt puse la treabă în timpul rutinei de yoga pe trambulina interior. Aceasta ajută la dezvoltarea masei musculare şi furnizează rezistenţă.

Îmbunătăţeşte balansul

Săriturile pe trambulină dezvoltă abilităţile şi competenţele de a păstra balansul. Întro sedinţă de yoga pe trambulina interior vei invăţa să sari cât mai înalt şi de asemenea să efectuezi exerciţii de întărirea coloanei vertebrale, ceea ce îţi va folosi la mărirea concentrării şi îmbunătăţirea coordonării.

Respiraţia adâncă

Yoga pe trambulina interior se bazează pe principiile Kundalini Yoga, cu poziţii inspirate de practica yoga contemporană. Prin încorporarea unor tehnici de respiraţie corectă, respiraţia adâncă poate promova mişcarea fluidelor prin sistemul limfatic, în timp ce îl alimentează cu oxigen proaspăt. Respiraţia adâncă grăbeşte pulsul şi asigură un efect pozitiv asupra prevenirii bolilor cardiovasculare.

Impact redus asupra articulaţiillor

Yoga pe trambulina interior este foarte blandă cu articulaţiile şi permite corpului să îşi construiască anduranta necesara. Are un efect pozitiv asupra dezvoltării oaselor şi reduce riscul fracturilor, artritei şi osteoporozei.

Pentru mai multe exerciţii pe trambulina interior citeşte articolele din secţiunea Exerciţii cu trambulina interior.

Asigurăm livrare gratuită pentru orice comandă de trambuline in Timişoara şi împrejurimi. Pentru restul localităţilor costurile de transport sunt afişate în cadrul paginii produsului, imediat sub preţul trambulinei.

Avem cele mai ieftine şi bune trambuline interior pentru exerciţii, cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Aceste trambuline au preţuri  începând de la 117 lei.

Vrei mai multe informații despre beneficii trambuline copii ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putință.