Conditii Magazin Trambuline

Conditii magazin trambuline ExercitiiFitness.ro

Conditii magazin trambuline ExercitiiFitness.ro

Conditii magazin trambuline ExercitiiFitness.ro

1. Preturi

Preturile afisate pe acest site contin TVA, sunt valabile in limita stocului disponibil si nu includ taxele de transport si ramburs. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara instiintare prealabila. Schimbarea pretului de pe site nu are efect asupra produselor incluse in comenzi finalizate de dumneavoastra si confirmate de catre noi. Toate discounturile anuntate vor fi evidentiate in factura finala ce insoteste produsele.

2. Comanda

Pentru achizitionarea produselor din oferta noastra este necesara o comanda ferma, pe care o puteti trimite folosind aplicatia online, e-mailul sau telefonul.
Comanda dumneavoastra va include obligatoriu toate detaliile de mai jos:

 • Cod produs si cantitate solicitata,
 • Denumire persoana fizica/juridica,
 • CIF (pentru persoane juridice),
 • Nr. inregistrare la Registrul Comertului (daca este cazul),
 • Adresa de facturare,
 • Adresa de livrare (in intervalul orar 9-18 L-V 9-14 S),
 • Nr. telefon si persoana de contact,
 • Adresa de e-mail,
 • Cod IBAN si banca (daca este cazul).

Solicitam aceste informatii doar in scopul emiterii documentelor fiscale ce vor insoti produsele comandate de dumneavoastra si nu le vom pune niciodata la dispozitia unor terte persoane.

3. Conditii Livrare

Produsele din oferta noastra pot fi achizitionate prin curier rapid contra cost, oriunde in Romania, in timpul programului de lucru al firmei de curierat (luni-vineri 9-18 si sambata 9-14). Pentru Timisoara si imprejurimi, transportul se face de catre un reprezentant al nostru, fara a se percepe taxe de livrare.

In momentul de fata noi colaboram cu Urgent Curier pentru livrarea produselor in tara (cu exceptia Timisoarei si a imprejurimilor acesteia, unde vor fi livrate gratuit). Costurile de livrare vor fi afisate in momentul introducerii adresei de livrare din cadrul procesului de plasare a comenzii online sau le veti afla telefonic in cazul in care doriti sa faceti comanda telefonic. Costurile de livrare variaza in functie de greutatea produselor, astfel :

Costuri livrare pentru comanda in Timisoara sau a imprejurimilor acesteia:

Greutate colet Total Costuri Livrare (Timisoara)
Oricate kg GRATUIT

Costuri livrare pentru comanda in afara Timisoarei sau a imprejurimilor acesteia cu plata in avans:

Greutate colet Total Costuri Livrare (Plata in avans)
maxim 20kg 18.00 lei
peste 20kg, maxim 30kg 40.00 lei
peste 30kg, maxim 50kg 52.00 lei
peste 50kg 86.00 lei

Costuri livrare pentru comanda in afara Timisoarei sau a imprejurimilor acesteia cu plata ramburs:

Greutate colet Transport Ramburs Total Costuri Livrare (Plata ramburs)
maxim 20kg 18.00 lei 12.00 lei 30.00 lei
peste 20kg, maxim 30kg 40.00 lei 12.00 lei 52.00 lei
peste 30kg, maxim 50kg 52.00 lei 12.00 lei 64.00 lei
peste 50kg 86.00 lei 12.00 lei 98.00 lei

Preturile de mai sus contin TVA, iar greutatea este specificata pe pagina de prezentare a fiecarui produs in parte.

Atentie! Pentru localitatile care nu se afla in reteaua Urgent Curier se percepe 1 RON/Km suplimentar (TVA inclus). Daca acest cost se aplica, veti fi instiintat telefonic. Verificati aici daca localitatea dumneavoastra se afla in reteaua Urgent Curier.

Bineinteles ca dumneavoastra ca si client, puteti opta pentru orice prestator de servicii de curierat, astfel ca costurile de livrare nu vor mai fi facturate de catre noi, ele fiind gestionate de catre dumneavoastra.

Majoritatea produselor din oferta noastra sunt disponibile in 0-1 zile lucratoare de la data comenzii, la care se adauga timpul de transport (in general 1 zi lucratoare). Exista produse care nu se afla pe stoc si se aprovizioneaza sau se produc doar in urma unei comenzi ferme, pentru care termenul de livrare poate fi intre 1-4 saptamani.
Aceste termene de livrare sunt estimative. Termenul concret va fi adus la cunostinta telefonic sau prin e-mail.Pe colet vor fi trecute toate datele dumneavoastra de identificare, inclusiv numarul de telefon, iar curierul care livreaza coletul va incerca in majoritatea cazurilor sa va contacteze telefonic inainte de a ajunge la adresa de livrare.
De asemenea, dumneavoastra veti primi prin e-mail, in data expedierii, o confirmare din partea noastra, care va contine numarul de colet si numarul de telefon al firmei de curierat care livreaza coletul.Deoarece livrarea la adresa comunicata de dumneavoastra este un serviciu oferit printr-o companie de curierat, nu raspundem de neplacerile cauzate de intarzierile in livrare ale acestui intermediar. Cu toate acestea, va stam la dispozitie prin toate mijloacele care ne sunt accesibile pentru a rezolva eventualele probleme care pot aparea. Acest gen de incidente sunt insa foarte rare.Reprezentantii firmei de curierat nu au dreptul sa afle continutul coletului si nici sa il deschida decat in caz de forta majora. De asemenea, ei nu va pot permite sa deschideti coletul inainte de a achita toate taxele care va revin. Daca observati avarii exterioare ale coletului insa, puteti solicita curierului sa verificati impreuna integritatea continutului si sa va ofere asistenta in continuare.In cazul preluarii personale de la punctul nostru de lucru, aveti dreptul de a examina produsele inainte de achizitionare.

4. Conditii Plata

Acceptam urmatoarele modalitati de plata:
A. in numerar in momentul preluarii de la punctul de lucru sau la primirea coletului de la curier

 • pentru plata in numerar la punctul de lucru se emite bon fiscal.
 • pentru plata in numerar la livrarea prin curier rapid, firma de curierat emite o chitanta ramburs care va constitui contravaloarea facturii din colet. Noi nu emitem alta chitanta sau bon fiscal pentru produsele livrate prin curierat rapid, de aceea va rugam sa solicitati si sa pastrati chitanta emisa de curier.

B. prin transfer bancar, in avans fata de preluarea marfii sau de primirea coletului de la curier.
Va rugam sa nu efectuati plati inainte de confirmarea disponibilitatii produselor comandate.
Puteti alege una din variantele de transfer numerar de mai jos:

 • ORDIN DE PLATA
  Emiteti un ordin de plata din contul dumneavoastra bancar in RON, deschis la orice banca din Romania.
 • DEPUNERE DE NUMERAR
  Va veti prezenta la ghiseul oricarei unitati ING din Romania si veti depune suma solicitata in contul nostru, pe care il gasiti in factura.
 • MANDAT POSTAL
  Va veti prezenta la orice oficiu postal din tara si veti expedia prin mandat postal suma solicitata. La adresa http://www.posta-romana.ro/ gasiti lista oficiilor postale din Romania. Va atragem atentia ca livrarea marfii va avea loc si in acest caz tot prin curierat rapid.

IMPORTANT:
Va rugam sa mentionati in detaliile platii numarul facturii pentru care faceti plata. Daca platitorul nu este aceeasi persoana cu cumparatorul desemnat in factura, va rugam sa specificati si numele cumparatorului.
Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne expediati dovada acesteia (ordinul de plata, foaia de varsamant sau chitanta de la posta) fie prin fax, fie prin e-mail, scanata sau fotografiata in asa fel incat sa fie toate informatiile usor de citit.
Contravaloarea serviciilor de curierat vor aparea in factura emisa de noi si vor contine taxa de transport si cea de ramburs.Taxa de ramburs se aplica in cazul in care plata nu se face in avans.
Pentru cazul in care plata se face doar partial in avans, taxa de ramburs se aplica doar la valoarea ramasa neachitata, inclusiv taxele de transport si TVA.Pentru comenzi care depasesc 1000 de lei (TVA inclus) sau pentru care este necesar import special de marfa, solicitam plata in avans intre 50% si 100%. In cazul anularii comenzii la initiativa cumparatorului, sumele incasate in avans nu se restituie. Produsele raman in proprietatea vanzatorului pana la plata completa a pretului lor.
In cazul in care produsele comandate de dumneavoastra nu mai sunt disponibile (spre exemplu din cauza incetarii productiei sau a livrarilor), va vom returna integral toate sumele platite in avans de dumneavoastra pentru produsele care nu se mai livreaza sau le vom constitui avans pentru alte produse alese de dumneavoastra din oferta noastra.

5. Garantie si Reclamatii

Toate produsele comercializate de noi sunt insotite de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare.
Vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existente la momentul cand au fost livrate produsele
Depunem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din prezentarea produselor de pe acest site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: imaginile au caracter informativ (nu au rol contractual) si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre distribuitorii nostri fara preaviz sau pot contine erori de operare.
In conditii de lipsa de conformitate:

 • Cumparatorul are dreptul sa i se aduca produsele la conformitate fara plata,
 • Cumparatorul este obligat sa aduca la cunostinta orice neconcordanta dintre produsele comandate si cele livrate in 2 zile lucratoare de la livrare,
 • Cumparatorul are dreptul de a solicita vanzatorului inlocuirea sau repararea produsului in functie de optiunea sa, fara plata, exceptie facand situatia in care solicitarea cumparatorului este imposibila, sau disproportionata,
 • Orice reparare sau inlocuire va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp stabilit de comun acord,
 • Cumparatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului daca nu beneficiaza nici de reparare, nici de inlocuire sau daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila,
 • Cumparatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului daca lipsa conformitatii este minora.

In conditii ale lipsei conformitatii sau viciilor ascunse ale produsului, in termenul de garantie prevazut prin prezentul certificat, cumparatorul va depune produsul reclamat la orice punct de lucru al vanzatorului sau la locul de unde a cumparat, insotit de documentele de mai jos:

 • Copie factura sau bon fiscal,
 • Certificat de garantie.

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata in termen de 5 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotita de toate documentele enumerate mai sus.
Cumparatorul va primi un raspuns in scris la fiecare reclamatie in termenul de 5 zile lucratoare indicat in aliniatul precedent. In cazul in care reclamatia a fost justificata, vanzatorul se obliga la repararea/inlocuirea produsului in termen de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de catre vanzator. In cazul in care reclamatia a fost nejustificata, cheltuielile vor fi suportate de cumparator.
Situatii in care se exclud sau se pierd garantiile:

 • Orice produse care nu au fost comercializate de vanzator,
 • Produsele deteriorate ca rezultat al utilizarii lor intr-un alt scop decat cel pentru care au fost destinate,
 • Depozitarea incorecta: deformare prin incidente de indoire, presare sau lovire, aproape de surse de caldura, contact cu produse chimice agresive, expunere indelungata la actiunea factorilor atmosferici,
 • Utilizarea pentru alt scop decat cel indicat de producator, montaj incorect sau impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate,
 • Situatii provocate de hazard, impact cu corpuri dure si taieturi accidentale, frecari laterale sau centrale cu efecte de uzura si dezvoltare de caldura,
 • Uzura sau deteriorarea datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente,
 • Avarierea produsului de catre factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, mecanice),
 • Produsul prezinta urme de lovituri, zgarieri, rupturi, deformari,
 • Produsul prezinta o uzura normala,
 • Reparatii sau marcari ce afecteaza caracteristicile structural-constructive, marcari neconventionale efectuate de catre consumatori: stantari, imprimari sau vopsiri pentru identificare si scopuri diverse.

Pentru sesizari si reclamatii care nu au putut fi rezolvate amiabil impreuna cu un reprezentant al siteului ExercitiiFitness.ro, va rugam sa va adreasati catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Cosumatorilor folosind numarul de telefon 021-9551 sau siteul online http://www.anpc.gov.ro.

6. Conditii de returnare a produselor

Aveti dreptul sa returnati orice produs achizitionat de la noi, fara a specifica expres cauza, in termen de 10 zile calendaristice de la data cumpararii. Prin data cumpararii se intelege data la care produsul a fost livrat de catre noi, iar prin data returnarii se intelege data la care produsul a ajuns inapoi la punctul nostru de lucru.
Va rugam sa ne informati despre intentia dumneavoastra de a returna orice produs achizitionat de la noi, inainte de a il expedia.Produsul de va returnat de catre dumneavoastra in urmatoarele conditii :

 • nu prezinta defecte sau semne de uzura,
 • se afla in ambalajul original, care la randul lui nu este deteriorat,
 • contine toate accesoriile impreuna cu care a fost livrat.

Orice produs care nu indeplineste aceste conditii va fi trimis inapoi pe cheltuiala dumneavoastra.Cheltuielile ocazionate de returnarea produselor va revin in totalitate. Puteti alege serviciile oricarei companii de curierat in regim door-to-door care activeaza pe teritoriul Romaniei sau puteti preda produsul personal la punctul nostru de lucru.
Contravaloarea produsului returnat poate constitui avans pentru orice alte produse din oferta noastra sau poate fi restituita prin ordin de plata bancar in contul dumneavoastra, in maxim 15 de zile de la data returnarii produsului.
Va rugam sa nu trimiteti colete cu ramburs. Ne rezervam dreptul de a refuza primirea si de a le returna pe cheltuiala dumneavoastra.

7. Protectia Datelor cu Caracter Personal

Toate datele personale pe care ni le incredintati sunt considerate a avea caracter privat si confidential. Ele sunt salvate protejat si nu sunt accesibile tertilor. Puteti modifica datele inregistrate odata cu inregistrarea ca membru al site-ului nostru prin accesarea contului de utilizator, prin solicitare telefonica sau prin e-mail. De asemenea, la cererea dumneavoastra telefonica sau prin e-mail, toate datele cu caracter personal vor fi sterse din baza noastra de date. Toate informatiile primite de la dumneavoastra sunt pastrate in conformitate cu prevederile legilor in vigoare.

8. Clauze Finale

Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii comerciale fara notificare prealabila. Versiunea cea mai recenta a conditiilor va fi disponibila pe pagina noastra de Internet.Pentru orice intrebari sau nelamuriri va stam la dispozitie.

17 Responses to “Conditii Magazin Trambuline”

 1. Macovei iunie 24, 2014 at 11:08 am Permalink

  sunt de acord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Exercitii pe trambulina exterior pentru copii | ExercitiiFitness.ro - septembrie 7, 2015

  Micuțului tău ii displace ideea de exerciții fizice? Prefera jocurile video, televizorul sau poate chiar sa citească o carte în loc sa alerge pe afara? La fel ca adulții, copiii au nevoie de exerciții fizice regulate pentru a fi sănătoși și în forma. Trambulinele Spartan pentru copii sunt modalitatea perfecta prin care ii puteți îmbia sa iasă din casa și sa înceapă sa facă mișcare. Pentru a avea beneficii maxime pentru sănătate, ar trebui făcute exercitii pe trambulina exterior pentru copii timp de cel putin 2 ore și jumătate pe săptămâna. Vanzarea trambulinelor pentru copii de la Spartan se face conform conditiilor afisate in cadrul magazinului de trambuline ExercitiiFitness.ro

 2. Exercitii cu trambulina elastica de sarituri Michelle super-avansati | ExercitiiFitness.ro - septembrie 7, 2015

  Ai câștigat deja ceva experiența pe aceste trambuline copii de la Spartan și te simți tot mai în largul tău sărind pe ea. E timpul sa încerci și câteva mișcări mai îndrăznețe, ce zici? Ti-am pregătit în continuare câteva sarituri pe trambulina Spartan pentru super-avansați. Nu uita sa te încălzești temeinic înainte de a începe si nici de mișcările de stretching pe trambulina de la final!

 3. Exercitii Michele de sarituri pe trambulina pentru avansati | ExercitiiFitness.ro - septembrie 3, 2015

  Daca ești o persoana deja obișnuita cu exercițiile fitness, dar te-ai plictisit de lucrul pe sol, care necesita mișcări cu impact puternic sau pur și simplu iți dorești sa te distrezi mai mult în timp ce faci sport, exercitii Michele de sarituri pe trambulina copii de la Spartan sunt ceea ce cauți. Un program fitness bazat pe exercitii Michele de sarituri pe trambuline Spartan nu sunt numai o modalitate rapida de a iți întări și tonifia corpul, ci pot consuma calorii și întări sistemul cardiovascular la fel de eficient ca o alergare, însa fără a solicita inutil încheieturile. Vindem in conditii optime trambuline ieftine și de calitate pentru copii cu preț mic de la Spartan, începând de la 117 lei !!!

 4. Exercitii pentru abdomen pe trambulina interior |ExercitiiFitness.ro - august 17, 2015

  Daca esti fericitul posesor al unei mini trambulina interior, trebuie sa stii ca ea poate fi folosita si pentru altceva decat sariturile. De exemplu, poti incerca sa faci cateva exercitii pentru abdomen pe trambulina interior. Intotdeauna ai grija sa te pozitionezi in mijlocul trambulinei, pentru maxima stabilitate. Pe pagina conditii magazin trambuline gasiti conditiile de livrare, conditiile de plata, conditiile de returnare ale trambulinelor si informatii despre garantie acestora.

 5. Jocuri cu muzica pe Trambulina Elastica - Music Jump - iulie 21, 2015

  Daca ai un CD player sau macar un radio portabil, atunci sa gasim niste jocuri cu muzica pe trambuline elastice. Un astfel de joc este Music Jump. Acesta nu necesita sarituri puternice pe trambulina, astfel putand fi jucat de la varste fragede. Singura conditie fiind dansul. Si nu unul profesioninst, cat unul in care distractia sa primeze. Pe pagina conditii magazin trambuline gasiti conditiile de livrare, conditiile de plata, conditiile de returnare ale trambulinelor si informatii despre garantie acestora.

 6. Relaxare pe trambulina pentru copii, de exterior! Idei pentru vara - iulie 21, 2015

  Trambulina pentru copii, de exterior Spartan are toate sansele sa devina vedeta acestei veri. Iti prezentam astazi cateva idei de relaxare pe trambulina, dupa o zi intreaga de jocuri, sarituri si exercitii fitness. Pe pagina conditii magazin trambuline gasiti conditiile de livrare, conditiile de plata, conditiile de returnare ale trambulinelor si informatii despre garantie acestora.

 7. Sarituri pe trambulina elastica impotriva celulitei - iulie 20, 2015

  Sariturile pe trambulina elastica ajuta la formarea masei musculare si imbunatatesc conditia fizica a oricarui individ. Insa nu doar atat: mai ales femeile se vor bucura deoarece sariturile pe trambulina de exterior elastica au efect pozitiv si asupra planseului pelvin si, in plus fata de asta, ele sunt foarte eficiente impotriva celulitei. Pe pagina conditii magazin trambuline gasiti conditiile de livrare, conditiile de plata, conditiile de returnare ale trambulinelor si informatii despre garantie acestora.

 8. Trambulina in sarcina - recomandata sau nu? - iulie 15, 2015

  Saritul pe trambulina elastica inseamna exercitii cardio care iti solicita picioarele, echilibrul si coordonarea. Fie ca esti experimentata sau doar novice in ceea ce priveste sariturile pe trambulina, multi factori iti afecteaza rutina de exercitii fizice in timpul sarcinii. Cunoscand argumentele pro si contra efectuarii de exercitii pe trambulina in sarcina te va ajuta sa iei decizii informate si sigure pentru tine si bebelusul tau. Pe pagina conditii magazin trambuline gasiti conditiile de livrare, conditiile de plata, conditiile de returnare ale trambulinelor si informatii despre garantie acestora.

 9. Aparat fitness pentru acasa - mini trambulina - iulie 14, 2015

  Aproape in fiecare luna poti vedea pe canalul de teleshopping un nou aparat fitness care te uimeste cu ceea ce poate sa faca din corpul tau. Si de fiecare data acel aparat nou este cel care va face diferenta. Insa, din pacate, ca toate aparatele fitness achizitionate anterior, si acesta se va resemna pentru a duce o existenta trista, in pivnita, in pod sau intr-un dulap. In acest articol insa iti prezentam un aparat fitness cu adevarat diferit. Pe pagina conditii magazin trambuline gasiti conditiile de livrare, conditiile de plata, conditiile de returnare ale trambulinelor si informatii despre garantie acestora.

 10. Trambulina de interior cu maner - o alegere perfecta! - iulie 9, 2015

  Copiilor le place sa sara, iar o trambulina copii interior va permite sa ii aveti sub supraveghere in timp ce fac asta. De fapt, o trambulina de interior cu maner este echipamentul perfect pentru a ii tine ocupati pe acei copii energici, minimizand riscurile de accidentare. Iata mai jos cateva motive pentru care trambulina de interior cu maner este cea mai buna alegere pentru familia voastra. Pe pagina conditii magazin trambuline gasiti conditiile de livrare, conditiile de plata, conditiile de returnare ale trambulinelor si informatii despre garantie acestora.

 11. Jocuri pe trambulina de exterior pentru adolescenti - iulie 9, 2015

  Iata cateva jocuri pe trambulina de exterior pentru adolescenti, fiecare dintre ele fiind foarte distractive si necesitand un anumit grad de conditie fizica. Pe pagina conditii magazin trambuline gasiti conditiile de livrare, conditiile de plata, conditiile de returnare ale trambulinelor si informatii despre garantie acestora.

 12. Exercitii pe trambulina elastica pentru copii - iulie 8, 2015

  Anumite exercitii pe trambulina elastica pentru copii dezvolta abilitatile motorii de baza, coordonarea si echilibrul. Copiii sar cu entuziasm pe trambulina de exterior, deoarece le confera un sentiment de imponderabilitate si lejeritate, cu toate ca trebuie sa se concentreze la sarituri. Pe pagina conditii magazin trambuline gasiti conditiile de livrare, conditiile de plata, conditiile de returnare ale trambulinelor si informatii despre garantie acestora.

 13. Trambulina ca sala de fitness - idei de exercitii - iulie 7, 2015

  Desi poti sa faci miscare si sarind in sus si in jos pe trambulina elastica profesionala timp de 15 minute, iata cateva sugestii despre cum poti sa iti folosesti trambulina ca sala de fitness si sa ai parte de niste exercitii de aerobic foarte eficiente in aer liber. Pe pagina conditii magazin trambuline gasiti conditiile de livrare, conditiile de plata, conditiile de returnare ale trambulinelor si informatii despre garantie acestora.

 14. Trambulina pentru copii si adulti ca remediu pentru intreg corpul - iulie 6, 2015

  Trambulina pentru copii si adulti este considerata remediu pentru intregul corp, deoarece antreneaza toate celulele corpului (toate 70 de milioane!), de la creier pana la picioare. Trambuina pentru copii si adulti este de ajutor in o varietate de probleme de sanatate si este folosita in mod special de medicina alternativa (dar tot mai des si de catre medicina alopata) pentru a trata multe boli si probleme de sanatate. Pe pagina conditii magazin trambuline gasiti conditiile de livrare, conditiile de plata, conditiile de returnare ale trambulinelor si informatii despre garantie acestora.

Lasă un răspuns