Contact Magazin Trambuline

Contact Magazin Trambuline ExercitiiFitness.ro

Contact Magazin Trambuline ExercitiiFitness.ro

Contact magazin trambuline ExercitiiFitness.ro

Vindem trambuline ieftine de calitate pentru copii și adulții. Calitatea este asigurata de normele de calitate austriece TUV la care a aderat producătorul trambulinelor, Spartan Sport Austria. Noi mai adaugăm garanția de 2 ani și preturi mici începând de la 117 lei !!! Astfel, va punem la dispoziție mai multe modalități pentru a ne contacta în eventualitatea achiziționării de trambuline.

Cerere telefonică de trambuline

Sunați cu încredere la unul din următoarele numere de telefon : 0722-410565, 0724-059577. Un consultant va prelua cererea dumneavoastră telefonica și va va ajuta și ghida în procesul de alegere a trambulinei dacă este cazul. In cazul în care nu putem răspunde la telefon, va vom suna înapoi în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de o ora.

Formular cerere trambuline

Cea mai ușoara modalitate de cerere trambuline pusa la dispoziția dumneavoastră este formularul de contact din josul paginii. Completați numele, adresa de email și cererea de trambulina în câmpurile Name, Email și Message.

Doar dacă nu aveți adresa de email treceți adresa noastră de email contact@exercitiifitness.ro în câmpul Email al formularului, iar în câmpul Message treceți cererea de trambulina și numărul dumneavoastră de telefon.

Cerere trambuline via email

Trimiteți mesajul dumneavoastră pe adresa noastră de email contact@exercitiifitness.ro . Va rugam ca mesajul sa conțină, pe lângă cererea propriu-zisa, și un număr de telefon de contact.

Comandă trambuline

Puteți comanda o trambulina direct de pe site, fără a suna înainte, prin simpla apăsare a butonului Adaugă în Cos disponibil pe pagina fiecărei trambuline, urmata apoi de finalizarea comenzii, acțiune ce este disponibila în cadrul coșului de cumpărături. Dupa ce vom prelua comanda, va vom contacta telefonic sau prin email pentru detalii suplimentare legate de comanda și livrare.

32 Responses to “Contact Magazin Trambuline”

 1. Szabo Andrea mai 12, 2016 at 12:00 am Permalink

  Buna ziua!

  Vreau sa cumper de la dvs 9 trambuline cu 96 cm. Multumesc!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Exercitiu cardio pe trambulina interior |ExercitiiFitness.ro - august 28, 2015

  Exercitiu cardio pe trambulina interior este distractiv si in acelasi timp stimuleaza frecventa batailor inimii si o mentin ridicata pentru o perioada de timp. Deci avem toate premisele pentru exercitii cardio distractive. Gata cu privitul la ceas din minut in minut. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 2. Jocuri pe trambulina de sarit pentru copii - Mingea Otravita |ExercitiiFitness.ro - august 27, 2015

  Astazi in sectiunea Jocuri pe trambulina de sarit pentru copii o sa va invat cum se joaca “Mingea Otravita”. Acest joc se poate efectua pe trambuline copii de sarit. Suna destul de inspaimantator, dar va asigur ca este foarte distractiv. Trambulina de sarit pentru copii pe langa faptul ca te tine intr-o forma fizica de invidiat, poate sa fie oricand si partenera ta de joaca. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 3. Saritura sanatoasa pe trambulina elastica |ExercitiiFitness.ro - august 26, 2015

  Cea mai recomandata pentru începători, deoarece este cea mai ușoara, este saritura sanatoasa pe trambulina elsatica, denumita asa deoarece pur și simplu sari pentru a iți îmbunătăți starea generala de sănătate. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 4. Studiu trambulina interior efectuat de NASA |ExercitiiFitness.ro - august 26, 2015

  Conform unui studiu trambulina interior efectuat de către cei de la NASA, exercițiile pe un rebounder sau pe trambulina interior sunt “cele mai eficiente și eficace exerciții concepute pana acum de om”. Sunt exerciții de fitness excelente, non-impact, bazate pe sărituri pe trambulina interior. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 5. Distractie pe trambulina de sarit pentru copii |ExercitiiFitness.ro - august 25, 2015

  Este 1 Iunie !!! Urmează să ai invitați la petrecerea ta și te bazezi pe trambulina de sarit pentru copii când vine vorba de distracție? Iată aici o listă de jocuri pe care le poți încerca, pentru a dinamiza atmosfera. Pentru ca este imposibil ca punând împreuna cele mai distractive și pline de voioșie ingrediente, adică trambuline exterior și copii, rezultatul sa fie altul decât distracția la cote maxime. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 6. Jocuri pe Trambulina Copii : Zombi s-a trezit |ExercitiiFitness.ro - august 25, 2015

  E o zi minunata. Ai o cumpărat sau primit cadou o trambulina copii și … bineînțeles, ești înconjurat de câțiva prieteni. Atunci sa fie jocuri pe trambulina copii !!! Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 7. Saritura aerobic pe trambulina exterior |ExercitiiFitness.ro - august 24, 2015

  După ce te-ai familiarizat cu trambulina exterior și ești deja stăpân pe săritura sănătoasa pe trambulina descrisa într-un articol precedent și iți dorești sa treci la un exercițiu mai complex, atunci saritura aerobic pe trambulina exterior este ceea ce cauți. Acest exercițiu ce include saritura aerobic pe trambulina exterior este mult mai bun decât o rutina obișnuita de aerobic sau de step-aerobic. De ce? Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 8. Beneficii trambulina de sarit pentru copii |ExercitiiFitness.ro - august 20, 2015

  Exercițiile de fitness pe trambuline copii – sportul atât de ușor de început și atât de greu de abandonat – produce sportivi mai buni. Deoarece îmbunătățește coordonarea (echilibrul, agilitatea, ritmul și temporizarea), cei care exersează pe trambuline copii pot sa își îmbunătățească abilitățile motorii. Schiori, patinatori, scafandri, gimnaști și chiar majoretele folosesc trambulinele pe scara larga. Fie ca sunt jucători de fotbal, baschet sau tenis, exercițiile de fitness pe trambulina de sărit pentru copii ii vor ajuta sa își îmbunătățească deprinderile sportive. Si, cine știe? , poate cu ajutorul unei trambuline copii, în familia voastră ar putea apărea un nou campion olimpic! Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 9. Beneficii fitness pe trambulina copii |ExercitiiFitness.ro - august 20, 2015

  Ca forma de fitness, exercitiile cu trambulina copii folosesc toti muschii corpului, in special cei ai abdomenului, bratelor si picioarelor. Muschii sunt tonifiati, grasimea este arsa, metabolismul este crescut, sistemul limfatic si imunitar este imbunatatit, ritmul cardiac crescut intareste inima. Si toate acestea fara a agresa oasele si incheieturile. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 10. Exercitii pe trambulina exterior pentru picioare |ExercitiiFitness.ro - august 20, 2015

  Săriturile pe trambulina exterior iti creeaza o stare de bine. Aceasta pentru ca iți reamintesc de copilărie. De momentele in care sareai in pat pana rupeai arcurile saltelei. Dar in afara de componenta ludica, aceste trambuline de sarit confera si o serie de beneficii pentru sănătate. Acestea te vor incuraja suplimentar cand vine vorba de alegerea unui program de exercitii pe trambulina exterior. Oricare ar fi programul ales, el va fi compus inevitabil din exerciții pentru picioare vor avea un aport ridicat. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 11. Trambulina elastica pe vant puternic sau furtună |ExercitiiFitness.ro - august 19, 2015

  Schimbările de anotimp aduc adeseori episoade de vânt puternic, în rafale. De cele mai multe ori, ele sunt anunțate din timp de autoritațile din meteorologie, dar uneori pot să vă ia și prin surprindere. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 12. Exercitii pentru abdomen pe trambulina interior |ExercitiiFitness.ro - august 18, 2015

  Daca esti fericitul posesor al unei mini trambulina interior, trebuie sa stii ca ea poate fi folosita si pentru altceva decat sariturile. De exemplu, poti incerca sa faci cateva exercitii pentru abdomen pe trambulina interior. Intotdeauna ai grija sa te pozitionezi in mijlocul trambulinei, pentru maxima stabilitate. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 13. Zumba pe trambulina interior - combinatia perfecta |ExercitiiFitness.ro - august 18, 2015

  Zumba pe trambulina interior este combinația perfectă dintre două elemente care vă garantează atât obținerea rezultatelor dorite după o sesiune de exerciții, cât și buna dispoziție debordantă pe tot întregul desfășurării lor. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 14. Zumba pe trambulina interior - combinatia perfecta |ExercitiiFitness.ro - august 17, 2015

  Zumba pe trambulina interior este combinația perfectă dintre două elemente care vă garantează atât obținerea rezultatelor dorite după o sesiune de exerciții, cât și buna dispoziție debordantă pe tot întregul desfășurării lor. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 15. De Paste - trei motive pentru a cumpara o trambulina |ExercitiiFitness.ro - august 17, 2015

  Principalii beneficiari ai trambulinelor sunt cu siguranta copiii. Din fericire, trambulina copii este unul din putinele cadouri potrivite atat pentru baieti cat si pentru fete, iar copiii pot folosi trambulina de indata ce sunt suficient de stabili pe picioarele lor. Pentru cei mai mici, care mai au inca nevoie de sustinere, exista si trambuline cu maner. Partea buna, insa, este ca, in eventualitatea unei cazaturi, trambulinele cu plasa de protectie laterala si salteluta de protectie arcuri sunt perfect sigure. Trambulina poate fi folosita si de catre adolescenti, tineri, adulti sau persoane varstnice. Exista rutine de exercitii specifice pentru nevoile fiecarei categorii, pe care le puteti gasi pe blogul nostru. Dar cel mai probabil, de Paste va veti dori cu totii sa redeveniti copiii si sa sariti liber, cat mai sus si cat mai tare! Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 16. Diferenta dintre un rebounder si o trambulina |ExercitiiFitness.ro - august 13, 2015

  Un rebounder – sau mini trambulina – foloseste aceleasi miscari de baza, sarituri, si este facuta din materiale similare cu cele care compun o trambulina, insa este folosit pentru scopuri total diferite. O trambulina este un obiect recreational care poate fi folosit si pentru exercitiu fizic, in timp ce scopul rebounderului este sa fie utilizat in rutine specifice de exercitii cum ar fi rebounding aerobics. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 17. Videoclip cu trambulina pentru copii SPARTAN |ExercitiiFitness.ro - august 12, 2015

  Primavara nu mai este un vis indepartat: vremea s-a incalzit in ultimul timp, iar ziua a devenit mai lunga si mai insorita. De aceea, spre bucuria tuturor, trambulina redevine preferata noastra. Si v-am pregatit si un videoclip cu trambulina pentru copii pe care o folosim noi in curtea casei. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 18. Yoga pe mini trambulină |ExercitiiFitness.ro - august 12, 2015

  Yoga pe mini trambulină este o rutină nouă de exerciţii care devine tot mai populară în lumea fitnessului. Această formă de yoga pe mini trambulină este o combinaţie între dansul modern, Pilates si, bineînţeles, pe principiile de respiraţie din Kundalini Yoga. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 19. Trambulina iarna. Ce facem cu ea? |ExercitiiFitness.ro - august 10, 2015

  Trambulina de exterior este partenera ideala de joaca pentru copii, inclusiv pentru cei foarte energici. Bineinteles, in lista de prieteni a trambulinei se afla si adultii. Dar a venit iarna! Ce facem cu trambulina iarna? O lasam afara sau o strangem si o depozitam undeva ? Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 20. Jocuri pe trambulina pentru copii mici - august 8, 2015

  Atunci când cauți cele mai potrivite jocuri pe trambulina pentru copii mici este recomandabil sa ai in vedere mai multe criterii. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 21. Trambulina elastica de exercitii - Lectia de fizica - august 4, 2015

  Trambulina elastica de exercitii pare sa fie nimic mai mult decat distractie, dar adevarul este ca ea ilustreaza o multime de legi ale fizicii. Sariturile pe trambulina elastica de exercitii sunt un exemplu clasic de conservare a energiei si transformarea ei din potentiala in cinetica. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 22. Activitati distractive pe trambulina pentru copii - iulie 21, 2015

  Cand o familie cumpara o trambulina pentru copii de exterior, aceasta are parte de utilizare maxima imediata. Dar pe masura ce elementul de noutate paleste, iar copiii incep sa se plictiseasca de simplele sarituri in sus si in jos, este o idee buna sa introduceti cateva activitati distractive pe trambulina pentru copii. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 23. Joc pe trambuline pentru copii - Tatuaje - iulie 19, 2015

  Trambulina de sărit pentru copii este un obiect foarte interesant, atât aparat de fitness cât și jucărie, ba chiar i-am putea spune loc de joaca în cazul în care e ceva mai mare. Bineînțeles ca oricare dintre noi își dorește sa rămână cât mai mult timp posibil pe trambulina. Si totuși, ceilalți, cei care așteaptă după noi sa le ajungă și lor rândul, fac totul pentru a ne determina sa ne dam jos de pe ea ca sa poată încerca ei cele mai dificile sărituri. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 24. Aparat fitness pentru acasa - mini trambulina - iulie 13, 2015

  Aproape in fiecare luna poti vedea pe canalul de teleshopping un nou aparat fitness care te uimeste cu ceea ce poate sa faca din corpul tau. Si de fiecare data acel aparat nou este cel care va face diferenta. Insa, din pacate, ca toate aparatele fitness achizitionate anterior, si acesta se va resemna pentru a duce o existenta trista, in pivnita, in pod sau intr-un dulap. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 25. Sarituri pe trambulina elastica - iulie 10, 2015

  Atunci cand faci sarituri pe trambulina elastica nu se pune problema de “mai sus, mai repede, cu mai multa indrazneala”, ci mai degraba se pune accentul pe exercitii si miscari usoare si nepericuloase. Un program echilibrat de sarituri pe trambulina elastica ar trebui sa contina cinci etape de antrenament: incalzire, exercitii pentru conditie fizica, exercitii pentru stabilitate, exercitii pentru intarirea musculaturii si etapa de relaxare. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 26. Trambulina pentru copii mici - solutie pentru o toamna mohorata! - iulie 7, 2015

  Tradiția populara spune ca după Sfânta Maria mica se termina vara, iar anul acesta chiar s-a adeverit. Pe vreme cu ploaie mărunta, copiii dumneavoastră vor rămâne în casa mai mult timp din zi. Va îngrijorați ca vor petrece prea mult timp in fata televizorului, computerului sau tabletei? Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 27. Imbunatatirea vederii cu sarituri pe trambulina de exterior - iulie 1, 2015

  Exercițiile cu impact scăzut sunt foarte căutate în orice program de exerciții fitness. trambulina te ajuta sa practici rebounding, care în linii mari înseamna sa sari în sus și în jos ca un copil, cu deosebirea ca o faci cu intenții mai precise. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 28. Trambuline pentru copii in gradinite - recomandari - iunie 30, 2015

  Este deja o obișnuinta în tarile vestice precum Germania sa întâlnești trambuline pentru copii în grădinițe. Si aceasta deoarece aici sunt deja recunoscute beneficiile pe care le au trambulinele pentru sănătatea și dezvoltarea fizica a copiilor. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 29. Trambuline pentru copii - intre mit si adevar - iunie 29, 2015

  O adevărata moda în ultimul timp : trambuline pentru copii! Asa ca te gândești sa cumperi una pentru familia ta. Nu ești însa hotărât, deoarece informațiile pe care le-ai primit pana acum sunt contradictorii. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

 30. Joc pe trambulina de copii - Furnici in pat - iunie 29, 2015

  Joc pe trambulina de copii – Furnici în pat Furnicile au scăpat din mușuroi și au ajuns în patul tău. De aici ele trebuie strânse și duse înapoi în mușuroi. Pentru orice informații despre aceste trambuline copii ieftine de la Spartan intrați pe pagina de contact magazin trambuline.

Lasă un răspuns