Rebounder

Diferenta dintre un rebounder si o trambulina

Rebounder

Rebounder

Diferența dintre un rebounder și o trambulina

Un rebounder – sau trambulina interior – folosește aceleași mișcări de baza, sărituri, și este făcuta din materiale similare cu cele care compun o trambulina, însa este folosit pentru scopuri total diferite. O trambulina este un obiect recreațional care poate fi folosit si pentru exercițiu fizic, în timp ce scopul rebounderului este sa fie utilizat in rutine specifice de exerciții cum ar fi rebounding aerobics.

Scopul exercițiilor

Dimensiunea mare a unei trambuline o face ideala pentru rutine care implica tumbe sau acrobatii precum salturile înalte sau săriturile în mâini.  Rebounderul, spre deosebire de trambulina, nu oferă spațiu suficient pentru practicarea acrobațiilor.  În schimb, este folosit în principal pentru rutine de exerciții aerobice.  Se poate sari în sus și în jos pe el, se poate practica săritul pe și de pe el ca un fel de stepper modificat sau se pot incorpora elemente de aerobic în timp ce țineți gantere în mâini și alergați pe loc.

Trambuline ieftine de interior recomandate


Pentru a vizualiza toate trambulinele accesați secțiunea Trambuline.

Dimensiunea și funcția

Un rebounder este atât mai îngust cât și mai jos fata de sol în comparație cu o trambulina standard. Exista diverse mărimi de reboundere, dar de obicei au un diametru intre 60 și 125 de centimetri, iar înălțimea este de 30-50 cm de la sol.  Aceasta diferența semnificativa de dimensiune face din reboundere partenerul ideal pentru călătorii și clase de aerobic care au loc în sala de sport. Trambulinele standard, pe de alta parte, rămân pe loc.

Siguranța

Deoarece un rebounder este mai aproape de sol și oferă mai putin spațiu pentru salturi periculoase sau acrobații, el este considerat în general mai sigur si cu un risc mult mai scăzut de căderi sau accidentări.

Particularizarea

Atât rebounderele cât și trambulinele sunt particularizabile, dar accesoriile pentru rebounder sunt făcute pentru antrenamente specifice. De exemplu, puteți achiziționa o bara stabilizatoare pentru a îmbunătăți stabilitatea rebounderului în timp ce va oferă o bara de care sa va țineți în timpul antrenamentelor de aerobic. Accesoriile de trambulina, pe de alta parte, sunt făcute in general pentru a face aparatul mai sigur și includ plase de protecție sau salteluțe pentru arcuri.

Pentru mai multe exerciții pe trambulina interior citește articolele din secțiunea Exerciţii cu trambulina interior.

Asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara şi împrejurimi. Pentru restul localităților costurile de livrare sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub prețul trambulinei. În plus, având în vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, cautăm permanent soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti.

Avem cele mai ieftine şi bune trambuline interior pentru exerciții, cu certificat de calitate TÜV și garanție 2 ani. Aceste trambuline ieftine au preturi  începând de la 117 lei.

Vrei mai multe informații despre beneficii trambuline copii ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putință.