Genuflexiuni – exercitii de slabit pentru femei

Exercitii de slabit pentru femei

Care sunt cele mai bune exercitii de slabit pentru femei ?

Care sunt cele mai bune exercitii de slabit pentru femei ?

Care sunt cele mai bune exercitii de slabit pentru femei ?

Celulita apare cu preponderenta pe fese si coapse, astfel ca orice exercitii de slabit pentru femei ar trebui sa tinteasca aceste zone. Acesta este idealul ! Dar nu exista o astfel de metoda care sa tinteasca doar o anumita zona. Cremele, impachetarile corporale si alte remedieri rapide sunt în general ineficiente, celulita nu va raspunde la tratamente punctuale sau de compresie. Singurele exercitii de slabit pentru femei sunt cele ce duc la eliminarea grasimilor din intregul corp printr-o imbunatatire a tonusul muscular.

Cardio – exercitii de slabit pentru femei

Oricare ar fi metoda de slabit pentru femei, nu trebuie sa se confunde pierderea în greutate cu pierderea de grasime. Atunci când se pierde în greutate prin dieta de slabit fara exercitii cardio, o parte mare din greutatea pierduta este musculara. De aceea dieta de slabit singura are un efect mic asupra celulitei. Orice tip de exercitii pentru picioare este bun pentru diminuarea celulitei, deoarece arde grasimea, în timp ce tonifica si întareste muschii picioarelor.
Petrece 20 minute pe stepper, banda de alergat sau bicicleta eliptica la aproximativ 70 pâna la 80% din ritmul cardiac maxim. Sfatul nostru este de a face exercitii pentru picioare si cardio trei sau mai multe zile in fiecare saptamana pentru a reduce celulita.

Fandari – exercitii de slabit pentru femei

Fandari - exercitii de slabit pentru femei

Fandari – exercitii de slabit pentru femei

Fandarile sunt printre cele mai bune exercitii de slabit pentru femei, deoarece acestea vizeaza celulita de pe coapse. Recomandam o versiune evoluata a acestor exercitii, cu accent pe atat pe exteriorul coapselor, cat si pe interiorul acestora. Foloseste gantere pentru aceste exercitii sau pune mainile in sold.
Acum, imagineaza-ti ca te afli in mijlocul cadranului unui ceas.
Fandare cu piciorul stang in fata la ora 12, apoi revino la pozitia initiala.
Fandare la stnga la ora 9, apoi revenire.
Fandare inapoi la 6 si revenire.
Se fac intre 3 pana la 5 seturi cu piciorul stang, apoi se trece la fandari cu piciorul drept in dreptul orelor 12, 3 si 6 pentru inca 3 pana la 5 seturi de exercitii.

Genuflexiuni – exercitii de slabit pentru femei

Genuflexiuni – exercitii de slabit pentru femei

Genuflexiuni – exercitii de slabit pentru femei

Aceste exercitii de slabit pentru femei au rezultate bune la nivelul coapselor si abdomenului.
Stai cu picioarele departate la nivelul proiectie la sol a umerior si tine o gantera la nivelul pieptului sau doua gantere, una in fiecare mana si bratele pe langa corp.
Indoiti genunchii si soldurile ca si cu ai avea de gand sa te asezi. Pastrati spatele drept, privirea inainte si coboare corpul pana ce partea superioara a picioarelor este paralela cu solul, apoi ridicate incet la pozitia initiala, pastrand spatele drept si privirea inainte. Se fac intre 15 si 20 de repetari.

Pas in lateral – exercitii de slabit pentru femei

Pas in lateral - exercitii de slabit pentru femei

Pas in lateral – exercitii de slabit pentru femei

Folositi o banda de rezistenta pentru a adauga rezistenta la aceste exercitii cu pas in lateral continute in metoda de slabit pentru femei cu rezultate excelente la nivelu coapselor. Leaga o banda de rezistenta în jurul gambei, apoi deplaseaza picioarele putin mai in exterior decât proiectia la sol a umerilor, pâna când simti tensiune în banda.
Îndoaie genunchii la 45 de grade.
Pas piciorul stâng 10 cm la stânga. Adu piciorul stang la pozitia initiala.
Pas piciorul drept 10 cm la dreapta. Adu piciorul drept la pozitia initiala.
Se fac 3 pana la 5 seturi de cate 12 -15 repetari.

De ce ai cumpara trambulina copii Spartan ?

Avem orice trambulina copii de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina copii pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 135 lei.

În secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii pentru picioare pe trambulina copii de la Spartan care se pot aplica inclusiv în luna martie. Aceste sarituri pe trambulina sunt extraordinare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Și de ce nu ar fi asa? Având în vedere ca trambulina elastica este o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți.

Vrei mai multe informații despre beneficii trambulina copii elastice de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Recomandări pentru sarituri pe trambulina

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exercitii cardio de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 135 lei. Aceasta trambulina pentru exercitii pentru picioare si abdomen este excelenta pentru exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii Spartan dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV. In plus, pe siteul nostru va prezentam cateva exercitii pentru picioare si abdomen pe trambulina copii elastica de luat in considerare.

De ce ai cumpăra un stepper ?

Avem mai multe tipuri de stepper de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cel mai ieftin stepper aerobic pe care il puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 113 lei.

Beneficiile pentru sanatate ale unui stepper

Un stepper este o piesa compacta de echipament pentru exercitii de slabit, care poate fi mutat ușor și convenabil oriunde. Unele steppere au și mânere, dar majoritatea sunt simple aparate pentru picioare care iți permit sa faci exercitii pentru picioare pășind în contra unei forte care opune rezistenta. Un stepper oferă un antrenament moderat cu exercitii pentru picioare și poate avea un impact pozitiv asupra sănătății tale deoarece îmbunătățește activitatea cardiovasculara, tonifica mușchii picioarelor și te ajută să slăbești.

Stepper cu pret mic pentru exercitii de slabit pentru femei

La noi găsești cel mai ieftin stepper de vanzare pentru exercitii de slabit de pe piața. Avem pentru stepper pret mic de doar 113 lei. Acest stepper este excelent pentru exercitii abdomen si exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, acest stepper are garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.