Exercitii cu mini trambulina : Tonifiaza-ti corpul si intareste-ti musculatura in 6 saptamani

Exercitii fitness pe trambulina interior

Exercitii fitness pe trambulina interior pentru musculatura

Exercitii fitness pe trambulina interior pentru musculatura

Tonifiază-ți corpul și întărește-ți musculatura în 6 săptămâni cu exercitii fitness pe trambulina interior

Dorești să iți tonifiezi corpul și sa iți întărești musculatura, dar nu iți plac exercițiile fitness dificile sau sa fii nevoit sa pleci de acasă pentru a iți exersa mușchii? Atunci citește aici despre un program de 6 săptămâni de exercitii fitness pe trambulina interior, creat de un expert în astfel de exerciții pe trambuline Spartan. Orice exercitii fitness pe trambulina interior sunt distractive și ușor de urmat, iar timpul zilnic pe care trebuie sa îl aloci este de doar 20 de minute.

Aceste exercitii fitness pe trambulina interior sunt eficiente deoarece corpul resimte o forța gravitaționala crescuta la finalul săriturii. Aceasta poate ajunge chiar la de doua sau trei ori propria greutate corporala, iar fiecare celula din corp percepe acest „stres” și reacționează întărindu-se.

Trambuline Spartan de interior recomandate pentru exercitii fitness pe trambulina interior

Pentru a vizualiza toate aceste trambuline Spartan de interior accesați secțiunea Trambuline.

Pregătiri și sfaturi înainte de a începe aceste exercitii fitness pe trambulina interior

  • doamnele trebuie sa se doteze cu un sutien pentru sport foarte bun, inainte de a incepe aceste exercitii fitness pe trambulina interior
  • daca ai probleme cu echilibrul, iti poti monta pe trambulina interior o bara de sustinere, cel putin la inceput, pana devii mai sigur pe tine; asigura-te ca iti pastrezi pozitia cat mai central pe trambulina elastica.
  • in timpul acestor exercitii fitness pe trambulina interior, pastreaza o respiratie ritmica; ar trebui sa fii in stare sa porti o conversatie in timpul componentei principale a rutinei de exercitii fitness pe trambulina interior.
  • poarta haine confortabile, dar nu prea voluminoase; poti purta incaltaminte sport adecvata sau poti exersa descult, dar in nici un caz doar in sosete fara antiderapaj, pentru a evita alunecarea.
  • la fiecare saritura, incearca sa iti incorzi muschii abdominali, deoarece aceasta te va ajuta sa iti stabilizezi echilibrul.
  • la finalul fiecarei sesiuni de exercitii fitness pe trambulina interior fa-ti timp pentru cateva miscari de stretching pe aceste trambuline Spartan de interior pentru principalele grupe de muschi ai picioarelor si torso-ului.

In articolele care vor urma, vom detalia continutul acestor exercitii fitness pe trambulina interior care vor deveni parte din rutina ta zilnica pentru urmatoarele 6 saptamani, sau poate chiar mai mult decat atat.

De ce ai cumpăra o trambulina interior din magazinul nostru online de trambuline Spartan din Timisoara ?

In secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii fitness pe trambulina interior de la Spartan. Aceste exercitii fitness pe trambulina interior sunt extraordinare atât pentru copii cât și pentru adulți.

Asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara şi împrejurimi. Pentru restul localităţilor costurile de transport sunt afişate în cadrul paginii produsului, imediat sub preţul trambulinei. În plus, având în vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, cautăm permanent soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti.

Avem trambuline Spartan de interior, cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Aceste trambuline Spartan de interior au preţuri  începând de la 117 lei.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința.