Jogging pe trambulina - exercitii pentru picioare si abdomen

Exercitii pe trambulina de sarit cu rutina Claire

Exercitii pe trambulina de sarit cu rutina Claire

Exercitii pe trambulina de sarit cu rutina Claire

Exercitii pe trambulina de sarit cu rutina Claire pentru avansați

Ai încheiat deja o săptămâna de exercitii pe trambulina de sarit cu rutina Claire pentru începători și te simți suficient de sigur pe tine încât sa încerci și exerciții mai complexe. E timpul sa treci la exercitiile pe trambulina de sarit cu rutina Claire pentru avansați.

Trambuline Spartan recomandate pentru exercitii pe trambulina de sarit cu rutina Claire

Pentru a vizualiza toate trambulinele Spartan de interior accesați secțiunea Trambuline.

Exercitii pe trambulina de sarit cu rutina Claire pentru avansați începând cu săptămâna a doua

  1. Jogging: alearga pe loc, intr-un ritm alert, ridicand genunchii din ce in ce mai sus.
  2. Sarituri: sari, nu mai mult de 25 de cm inaltime, cu mainile pe langa corp. Sau, pentru a lucra si partea de sus a corpului, cu mainile intinse in lateral sau deasupra capului.
  3. Foloseste greutati: Pentru a intensifica efectul asupra partii superioare a corpului, poti folosi greutati de 1 kg. Daca le ridici deasupra capului, iti vei tonifia bratele si umerii, iar daca iti tii mainile intinse pe lateral, iti vei tonifia pieptul si ridica bustul.
  4. Sarituri din sezut: Aseaza-te pe suprafata elastica a trambulinei Spartan, cu calcaiele pe sol si mainile in poala, cu abdomenul retras. Din aceasta pozitie asezata, salta-ti trunchiul in sus si in jos.
  5. Alergare: de la jogging, mareste ritmul si ridica genunchii cat de sus poti.
  6. Sarituri inalte: sari cat poti de sus, ridicand genunchii spre piept si tinand mainile intinse pentru a iti pastra echilibrul.

Atentie! Exercitiile 3-6 ar trebui introduse treptat, pe masura ce te obisnuiesti cu trambulina elastica, doar daca te simti suficient de in forma si ai cel putin 3 saptamani de experienta in exercitii pe trambulina de sarit cu rutina Claire pentru avansati.

Saptamana Durata Exercitii pe trambulina de sarit
Saptamana 1 Citeste articolul Exercitii pe trambulina elastica cu rutina Claire pentru incepatori
Saptamana 2 8 minute, de 2 ori pe zi 2 minute, exercitii pentru incepatori, ca incalzire
4 minute, exercitii pentru avansati
2 minute, exercitii pentru incepatori, ca relaxare
Saptamana 3 10 minute, de 2 ori pe zi 2 minute, exercitii pentru incepatori, ca incalzire
6 exercitii pentru avansati
2 minute, exercitii pentru incepatori, ca relaxare
Saptamanile 4, 5 15 minute, o data pe zi 3 minute, exercitii pentru incepatori, ca incalzire
10 minute, exercitii pentru avansati
2 minute, exercitii pentru incepatori, ca relaxare
Saptamana 6 si mai departe 20 minute, o data pe zi 3 minute, exercitii pentru incepatori, ca incalzire
14 minute, exercitii pentru avansati
3 minute, exercitii pentru incepatori, ca relaxare

Dupa fiecare sesiune de exercitii pe trambulina de sarit cu rutina Claire pentru avansati nu uitati de miscarile de stretching pe trambulina elastica. Acestea va pot scuti de febra musculara sau, si mai grav, de rupturi de muschi.

De ce ai cumpăra o trambulina elastica din magazinul nostru online de trambuline Spartan din Timisoara ?

In secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii fitness pe trambulina elastica de la Spartan. Aceste exercitii fitness pe aceste trambuline Spartan de  interior sunt extraordinare atât pentru copii cât și pentru adulți.

Asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara şi împrejurimi. Pentru restul localităţilor costurile de transport sunt afişate în cadrul paginii produsului, imediat sub preţul trambulinei. În plus, având în vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, cautăm permanent soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti.

Avem trambuline Spartan de interior, cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Aceste trambuline Spartan de interior au preţuri  începând de la 117 lei.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința.