Exercitii pe trambulina elastica cu rutina Claire

Exercitii pe trambulina elastica cu rutina Claire

Exercitii pe trambulina elastica cu rutina Claire

Exercitii pe trambulina elastica cu rutina Claire

Exercitii pe trambulina elastica cu rutina Claire pentru începători

Ai citit totul despre beneficiile pe care le aduce trambulina elastica, ți-ai cumpărat una (sau, dacă nu, ți-o vindem noi aici), apoi ți-ai dat seama ca nu știi care este cel mai eficient mod de a o folosi. De aceea, în acest articol, iți propunem o serie de exercitii pe trambulina elastica folosind rutina Claire pentru începători. Aceasta este rutina despre care iți povesteam în articolul preambul: cum sa iți tonifiezi corpul și sa iți întărești musculatura în doar 6 săptămâni, prin exercitii pe trambulina elastica.

Trambuline Spartan recomandate pentru rutina Claire

Pentru a vizualiza toate trambulinele Spartan de interior accesați secțiunea Trambuline.

Prima săptămâna de exercitii pe trambulina elastica cu rutina Claire pentru începători

In primele șapte zile de exercitii pe trambulina elastica cu rutina Claire pentru începători, te vei axa pe ridicări de călcâie și jogging ușor. Odată ce ți-ai stabilit echilibrul, iar mișcările au devenit monotone, poți încerca sa le execuți în fata televizorului, privind emisiunea sau serialul preferat.

  1. Ridicări de călcâie. Saltă ușor în sus si in jos, dar păstrează-ți tălpile pe suprafața elastica a trambulinei, în timp ce ridici alternativ câte un călcâi.
  2. Sărituri mici. Sari ușor, fără a te îndepărta cu mai mult de 10 centimetri de suprafața elastica a acestei trambuline Spartan.
  3. Jogging ușor. Sari putin mai sus și cu un ritm mai alert, ridicându-ți alternativ călcâiele în timp ce menții tălpile pe suprafața
Ziua Durata Rutina
Ziua 1 3 minute, de 3 ori pe zi 1 minut ridicari de calcaie, 1 minut jogging usor, 1 minut sarituri mici
Ziua 2 4 minute, de 3 ori pe zi 1 minut ridicari de calcaie, 2 minute jogging usor, 1 minut sarituri mici
Ziua 3 5 minute, de 2 ori pe zi 1 minut ridicari de calcaie, 2 minute jogging usor, 2 minute sarituri mici
Ziua 4 6 minute, de 2 ori pe zi 2 minute ridicari de calcaie, 2 minute jogging usor, 2 minute sarituri mici
Ziua 5 6 minute, de 2 ori pe zi 2 minute ridicari de calcaie, 2 minute jogging usor, 2 minute sarituri mici
Ziua 6 6 minute, de 2 ori pe zi 2 minute ridicari de calcaie, 2 minute jogging usor, 2 minute sarituri mici
Ziua 7 6 minute, de 2 ori pe zi 2 minute ridicari de calcaie, 2 minute jogging usor, 2 minute sarituri mici

La finalul fiecărei serii de exercitii pe trambulina elastica cu rutina Claire pentru începători, este foarte recomandat sa faci câteva mișcări de stretching pe trambulina elastica.

De ce ai cumpăra o trambulina elastica din magazinul nostru online de trambuline Spartan din Timisoara ?

In secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii fitness pe trambulina elastica de la Spartan. Aceste exercitii fitness pe aceste trambuline Spartan de  interior sunt extraordinare atât pentru copii cât și pentru adulți.

Asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara şi împrejurimi. Pentru restul localităţilor costurile de transport sunt afişate în cadrul paginii produsului, imediat sub preţul trambulinei. În plus, având în vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, cautăm permanent soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti.

Avem trambuline Spartan de interior, cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Aceste trambuline Spartan de interior au preţuri  începând de la 117 lei.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința.