Cumpara trambulina copii

Exercitii pe trambulina elastica pentru copii

Exercitii pe trambulina elastica pentru copii

Exercitii pe trambulina elastica pentru copii

Exercitii pe trambulina elastica pentru copii ajuta la dezvoltarea psihomotorie

Anumite exerciții pe trambulina elastica pentru copii dezvolta abilitățile motorii de baza, coordonarea și echilibrul. Copiii sar cu entuziasm pe trambulina elastica de exterior, deoarece le conferă un sentiment de imponderabilitate și lejeritate, cu toate ca trebuie sa se concentreze la sărituri. Implicit și cei foarte mici vor deveni fascinați de săriturile pe trambulina copii de exterior.
O trambulina de sarit pentru copii poate fi folosința însa în o multitudine de moduri. Exista multe exercitii pe trambulina elastica pentru copii care ajuta dezvoltarea psihomotorie și care promovează bucuria de a face mișcare, coordonarea, abilitățile motorii de baza, controlul echilibrului și percepția vestibulara la copii. În articolul de fata, va vom prezenta mai detaliat câteva astfel de exercitii pe trambulina elastica pentru copii.

Recomandari pentru exercitii pe trambulina elastica pentru copii

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exercitii cardio de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 135 lei. Aceasta trambulina pentru exercitii pentru picioare si abdomen este excelenta pentru exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii Spartan dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV. In acest articol va vom prezenta pasii de urmat pentru  montare trambulina copii pentru exterior, pasii ce trebuie efectuati anterioar oricaror exercitii pe trambulina elastica pentru picioare si abdomen.

Masuri de siguranta pentru aceste exercitii pe trambulina elastica pentru copii

Inainte de a incepe insa, exista cateva precautii de avut in vedere pentru a minimiza riscul accidentarilor:

  • fara sarituri nesupravegheate
  • copiii nu au voie sa se impinga unul pe celalalt
  • intotdeauna folositi o trambulina copii cu plasa de protectie
  • fara sarituri directe de pe trambulina pe sol
  • in functie de marimea trambulinei, doar un anumit numar de copii este permis simultan pe trambulina elastica

Exercitiul 1: Sarituri pe trambulina copii

In acest exercitiu este vorba in principal de controlul echilibrului. Copiul testeaza diferite variante de saritura, insa reusita lui depinde partial si de varsta copilului si de dimensiunea trambulinei.  Daca pentru varsta copilului nu poti face nimic in afara de a astepta sa mai creasca, din punct de vedere al dimensiunii trambulinei gasesti la noi o oferta foarte variata de trambuline Spartan de exterior, toate echipate cu plasa de protectie. Pe o trambulina copii de exterior mare, cu diametrul peste 3 metri, copiii pot incerca o multime de sarituri, deoarece au loc suficient, iar plasa de protectie ofera siguranta deplina.

Dintre cele trei exercitii pe trambulina elastica pentru copii pe care vi le propunem in acest articol, primul are mai multe variante:

Saritura pe trambulina copii cu bataie din palme

Copilul sare pe trambulina si bate din palme de fiecare data cand se gaseste in aer. Daca sar mai multi copii deodata, ii puteti ajuta sa isi imbunatateasca simtul ritmului incurajandu-i sa sara toti in acelasi timp si sa bata din palme deodata.

Saritura intr-un picior pe trambulina copii

Copilul topaie pe trambulina intr-un singur picior. Dupa un anumit timp, isi schimba piciorul pe care sare. Pentru ca acest exercitiu  sa poata fi realizat, copilul trebuie sa aibe un bun control al echilibrului. Daca mai multi copii sar in acelasi timp, dificultatea exercitiului creste.

Saritura ritmica pe trambulina copii

Un copil sta in picioare pe trambulina, iar altul bate toba pe marginea trambulinei dupa un anumit ritm. Copilul de pe trambulina incearca apoi sa sara pe trambulina dupa ritmul tobei. Acest gen de exercitii pe trambulina elastica pentru copii este recomandat si pentru trambuline Spartan de dimensiune mai mica, chiar pentru mini trambulina sau mini trambulina cu maner. In cazul copiilor mai mici, un adult va prelua rolul tobosarului.

Exercitiul 2: Ridica-te pe trambulina copii

Acest gen de exercitii pe trambulina elastica pentru copii este facut pentru trambuline Spartan cu o suprafata elastica mai mare de 3 metri. Un copil sta pe spate pe salteaua trambulinei, iar celalalt copil sare in picioare pe ea. Copilul care sta pe spate va incerca sa se ridice in picioare, in timp ce al doilea va face tot posibilul sa sara in asa fel incat sa il impiedice. Acest exercitiu dezvolta indeosebi abilitatile motorii de baza si dexteritatea copilului. Gradul de dificultate al exercitiului poate fi marit daca, in loc de un singur copil care sare, sar mai multi. Sau se pot organiza in doua grupuri: un grup sare si un grup incearca sa se ridice de jos.

Exercitiul 3: Saritura cu balonul pe trambulina copii

Copilul sare pe trambulina Spartan si, in timpul sariturii, loveste un balon umplut cu aer, cu scopul de a nu il lasa sa cada. Astfel sunt stimulate atat simtul vizual cat si cel auditiv. Daca exista mai multi copii pe trambulina Spartan, ei pot efectua impreuna acest exercitiu, incercand sa tina cat mai mult timp in aer balonul.

In salile de sport sau in incaperile mai mici, din cauza spatiului redus, se vor folosi trambuline Spartan rotunde mai mici, iar exercitiile pot necesita unele ajustari, sau va fi nevoie sa fie efectuate de cate un copil pe rand. Cand problema spatiului este inexistenta, aceste exercitii pe trambulina elastica pentru copii pot fi efectuate pe trambuline de exterior mari de la Spartan.

De ce ai cumpara trambulina copii Spartan ?

Avem orice trambulina copii de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina copii pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 135 lei.

În secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii pentru picioare pe trambulina copii de la Spartan care se pot aplica inclusiv la sfarsitul lunii februarie. Aceste jocuri pe trambulina elastica sunt extraordinare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Și de ce nu ar fi asa având în vedere ca trambulina elastica este o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți ?

Vrei mai multe informații despre beneficii trambulina copii elastice de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Avantajele trambulinei pentru copii sunt extraordinare; joaca, efortul fizic, socializarea, creatia si distractia converg spre un acelasi deziderat : trambulina trebuie sa faca parte din copilaria copiilor nostrii. Si daca jocul pe trambulina il pigmentam din cand in cand cu cate o vacanta cu copiii, rezultatul nu poate fi decat unul: copii extraordinari de fericiti 🙂

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii Spartan direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Cumpara trambulina copii din Timisoara, iar dupa ce veti asigura trambulina elastica pe vant, daca e cazul, puteti sa se beneficiati de toate beneficiile trambulinei elastice pentru copii. Distractie placuta !

Cumpara trambulina copii idin Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina copii idin Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de trambuline copii elastice din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Cumpara trambulina copii din Bucuresti si dupa ce ati asigurat trambulina elastica pe vant, daca e cazul, puteti sa beneficiati de toate beneficiile trambulinei elastice pentru copii.

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambulina în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambulina copii se va da înainte de ora 16. Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca si dupa ce asigurati trambulina elastica pe vant, daca e cazul, puteti sa beneficiati de toate beneficiile trambulinei elastice pentru copii.

Cumpara trambulina copii de oriunde in tara pentru exercitii si jocuri cu mama si copilul pe trambulina

Livram trambulina Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești trambuline copii ieftine de la Spartan pentru sărituri și exercitii pentru picioare. Avem pentru aceste trambuline pret mic incepand cu 117 lei. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul trambulinei. Cumpara trambulina copii de oriunde din tara si dupa ce asigurati trambulina elastica pe vant, daca e gazul, puteti sa beneficiati de toate beneficiile trambulinei elastice pentru copii.

De ce ai cumpăra biciclete copii fara pedale ?

Avem mai multe tipuri de biciclete copii fara pedale de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftină biciclete copii fara pedale pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 172 lei.

Echilibrul pe bicicleta copii fara pedale

Cea mai importanta indemanare deprinsa de catre copiii care folosesc bicicleta fara pedale este echilibrul. Echilibrul fara de care nu ar putea sa foloseasca ulterior bicicleta mai mare cu pedale. Folosind doar rotile ajutatoare pe bicicleta cu pedale, copiii prefera sa abuzeze de ajutorul acelor roti, decat sa se deprinda cu echilibrul pe bicicleta. Astfel trecerea de la o bicicleta cu pedale si cu roti ajutatoare la o bicicleta cu pedale si fara roti ajutatoare este mai dificila decat trecerea de la bicicleta fara pedale la o bicicleta cu pedale, dar fara roti ajutatoare. Bicicleta copii fara pedale de la Spartan este ideala pentru orice copil deoarece dezvolta funcțiile motorii, picioruşele şi, nu în ultimul rând, concentreaza energia fizică într-un mod util.

Biciclete copii fara pedale cu pret mic

Avem magazin biciclete ce vinde biciclete ieftin incepand cu doar 177 lei. Aceste biciclete de vanzare sunt excelente pentru exercitii pentru picioare. Pe lângă pretul mic, aceste biciclete copii au garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.