Exerciții pentru abdomen barbati cu picioarele încrucișate

Exercitii pentru abdomen barbati

Exercitii pentru abdomen barbati

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu aceste exercitii pentru abdomen barbati, ceea ce se traduce într-un abdomen mai suplu și mai plat, daca in timpul fiecărei mișcări, iti vei incorda muschii abdomenului, similar cu încheierea unei perechi de blugi strâmți, de la un șold la altul.

Exercitii pentru abdomen barbati

Exercitii pentru abdomen barbati

Voi prezenta urmatoarea serie de 6 exercitii pentru abdomen barbati, care îți vor face antrenamentele pentru abdomen mai interesante!

Exercitii pentru abdomen barbati cu genunchii pe diagonală

Întinde-te cu spatele pe o minge medicinală și cu tălpile pe podea, depărtate la lățimea șoldurilor, în timp ce genunchii sunt îndoiți la 90 de grade. Pune-ți mâna dreaptă în spatele capului și degetele mâinii stângi pe podea pentru echilibru. Încoardă-ți mijlocul și ridică piciorul stâng de pe podea. Întinde piciorul stâng, cu talpa flexată.

Exercitii pentru abdomen barbati cu genunchii pe diagonală

Exercitii pentru abdomen barbati cu genunchii pe diagonală

Ridică trunchiul, rotind umărul drept și cutia toracică spre genunchiul stâng în timp ce întinzi piciorul drept (menține stângul pe podea). Revino la poziția de start, cu piciorul stâng ridicat și piciorul drept îndoit. Fă 10 repetiții și apoi schimbă partea și repetă.

Exercitii pentru abdomen barbati – Poziția balanței

Acest exercițiu este eficient nu doar pentru întărirea mijocului și a brațelor, ci și deoarece este foarte util în întărirea planșeului pelvian, care ajută la aproape tot – de la o postură mai corectă până la activitate sexuală mai agreabilă. Șezi într-o poziție confortabilă cu picioarele încrucișate și cu mâinile pe salteluță, lângă șolduri.

Exercitii pentru abdomen barbati - Poziția balanței

Exercitii pentru abdomen barbati – Poziția balanței

Încoardă-ți planșeul pelvian (ca și când ar trebui să urinezi și te abții), împinge în mâini și ridică-ți corpul de pe saltea. Menține poziția timp de trei respirații, apoi coboară la loc. Aceasta este o mișcare destul de dificilă, deci dacă nu poți să îți ridici complet corpul de la sol, păstrează-ți picioarele pe podea și ridică doar șezutul. Fă 3 repetiții.

Exercitii pentru abdomen barbati – Poziția bărcuței

Șezi cu picioarele pe podea, genunchii îndoiți, mâinile sub genunchi pentru susținere. Păstrează pieptul ridicat și umerii trași spre spate și încoardă mușchii abdomenului în timp ce ridici picioarele astfel încât să fie paralele cu podeaua (genunchii ar trebui să fie îndoiți în continuare), iar tu te balansezi pe șezut.

Exercitii pentru abdomen barbati - Poziția bărcuței

Exercitii pentru abdomen barbati – Poziția bărcuței

Dacă mișcarea este suficient de confortabilă, încearcă să îndrepți picioarele (oprește-te dacă simți vreun disconfort la nivelul spatelui) și întinde brațele în față. Menține poziția respirând de 5-15 ori, apoi revino la poziția inițială. Repetă de 5 ori.

Exerciții pentru abdomen barbati cu picioarele încrucișate

Culcă-te pe spate cu picioarele întinse și tălpile pe podea. Păstrând trunchiul nemișcat, ridică-ți șoldurile și mută-le puțin spre dreapta. Coboară și îndreaptă-ți picioarele la loc. Îndoaie genunchiul stâng și trece-l peste cel drept, așezând talka stângă pe podea lângă exteriorul genunchiului drept. Ridică trunchiul și revino la sol. Fă 50 de repetiții, apoi schimba poziția și repetă.

Exerciții pentru abdomen barbati cu picioarele încrucișate

Exerciții pentru abdomen barbati cu picioarele încrucișate

Exercitii pentru abdomen barbati – Poziția V pentru tonifiere

Folosește fibrele musculare care zvâcnesc rapid (cele care se contractă în timpul mișcărilor de intensitate ridicată și ajută la îmbunătățirea tonusului muscular). Șezi cu genunchii îndoiți și picioarele pe podea. Cuprinde partea de sub coapse cu ambele mâini, apleacă-te spre spate și ridică picioarele astfel încât partea de la genunchi în jos să fie paralelă cu podeaua, apoi dă drumul la mâini.

Exercitii pentru abdomen barbati - Poziția V pentru tonifiere

Exercitii pentru abdomen barbati – Poziția V pentru tonifiere

Întinde picioarele și încearcă să îți atingi degetele de la picioare, menținând această poziție timp de 8 respirații. Repetă de 3 ori.

Exercitii pentru abdomen barbati – Scândura

Acesta este un exercițiu pentru abdomen dintr-o singură mișcare, care însă tonifică întregul mijloc, dar întărește și sculptează și brațele, fesele și coapsele. Îngenunchează pe o salteluță cu mâinile direct sub umeri. Întinde picioarele spre spate unul câte unul pentru a ajunge în poziția de scândură (partea de sus a mișcării de flotare) și încoardă-ți mușchii abdomenului.

Exercitii pentru abdomen barbati - Scândura

Exercitii pentru abdomen barbati – Scândura

Nu îți lăsa șoldurile să atârne sau șezutul să se ridice prea sus. Imaginează-ți că ai o centură de siguranță în jurul taliei. care îți trage mușchii abdomenului inferior către în sus. Apasă-ți mâinile ferm în saltea și de asemenea apasă puternic spre spate până șla călcâie. Menține poziția timp de 1-2 minute sau cât de mult poți, apoi revino în patru labe. Fă 3 repetiții.

Exercitii pentru abdomen barbati – Genuflexiuni

Stai în picioare cu tălpile la o distanță egală cu lățimea șoldurilor, genunchii ușor flexați, mâinile încrucișate deasupra pieptului. Coboară în genuflexiune, apăsând greutatea corpului în picioare. Asigură-te că picioarele sunt orientate spre în față și că genunchii sunt chiar deasupra degetelor de la picioare, menține șezutul înăuntru.

Exercitii pentru abdomen barbati - Genuflexiuni

Exercitii pentru abdomen barbati – Genuflexiuni

Revino la poziția stând drept în picioare. Fă 5 seturi a câte 5 repetiții.

De ce ai cumpara trambulina copii Spartan ?

Avem orice trambulina copii de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina copii pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 135 lei.

În secțiunea Exercitii pe trambulina găsești multe exercitii fitness pentru aceste trambuline exterior, cât și sfaturi adresate atât copiilor cât și părințiilor acestora. Și de ce nu ar fi asa? Având în vedere ca trambulinele elastice de exterior sunt o sursa constanta de exercitii fizice utile pentru copii și adulți.

Vrei mai multe informații despre beneficii trambulina copii elastice de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii Spartan direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa incercati aceste exercitii de slabit pe trambulina elastica sub apa si sa efectuati intre timp si cateva exercitii pentru picioare dupa ce, bineinteles, veti cumpara trambulina elastica pentru copii din Timisoara.

Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de trambuline copii de interior din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa incercati aceste exercitii de slabit pe trambulina elastica sub apa si sa efectuati intre timp si cateva exercitii pentru abdomen barbati dupa ce, bineinteles, veti cumpara trambulina elastica pentru copii din Bucuresti.

Cumpara trambulina din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambulina în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambulina copii se va da înainte de ora 16. Vă mai rămâne doar sa incercati aceste exercitii de slabit pe trambulina elastica sub apa si sa efectuati intre timp si cateva exercitii cardio dupa ce, bineinteles, veti cumpara trambulina elastica pentru copii din Cluj-Napoca.

Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii de oriunde in tara

Livram trambulina Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești trambuline copii ieftine de la Spartan pentru sărituri și exercitii pentru picioare. Avem pentru aceste trambuline pret mic incepand cu 117 lei. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul trambulinei. Vă mai rămâne doar sa incercati aceste exercitii de slabit pe trambulina elastica sub apa si sa efectuati intre timp si cateva exercitii pentru fese dupa ce, bineinteles, veti cumpara trambulina elastica pentru copii oriunde din tara.

Trambuline copii ieftine recomandate pentru exercitii pentru abdomen pe trambulina

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exerciții fitness de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 117 lei. Aceasta trambulina fitness este excelenta pentru exercitii pentru abdomen pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV.

De ce ai cumpăra un stepper ?

Avem mai multe tipuri de stepper de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cel mai ieftin stepper aerobic pe care il puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 113 lei.

Beneficiile pentru sanatate ale unui stepper

Un stepper este o piesa compacta de echipament pentru exercitii de slabit care poate fi mutat ușor și convenabil oriunde. Unele steppere au și mânere, dar majoritatea sunt simple aparate pentru picioare care iți permit sa faci exercitii pentru picioare pășind în contra unei forte care opune rezistenta. Un stepper oferă un antrenament moderat cu exercitii pentru picioare și poate avea un impact pozitiv asupra sănătății tale deoarece îmbunătățește activitatea cardiovasculara, tonifica mușchii picioarelor și te ajută să slăbești.

O parte importantă a unui antrenament fizic poate fi constituită din exercitii de slabit pe stepper aerobic. Multe exercitii cardio pot face parte dintr-un antrenament cardiovascular eficient, iar aceste exercitii de slabit sunt unele dintre ele. Stepperul aerobic a fost introdus în anii 1980, ca parte a boom-ului dat de miscarea aerobic, iar acesta este încă utilizat în săli de sport și fitness pentru un antrenament complet al organismului. Exercitiile cardio pe stepper aerobic pot fi un antrenament intens, deci consultați medicul dumneavoastră  înainte de a începe.

Stepper cu pret mic

La noi găsești cel mai ieftin stepper de vanzare pentru exercitii de slabit de pe piața. Avem pentru stepper pret mic de doar 113 lei. Acest stepper este excelent pentru exercitii abdomen si exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, acest stepper are garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.