Exercitii pentru abdomen pe mini trambulina

Exercitii pentru abdomen pe trambulina

Exercitii pentru abdomen pe trambulina

Exercitii pentru abdomen pe trambulina

Exercitii pentru abdomen pe trambulina – aerobic acasa sau la sala

Dacă ești fericitul posesor al unei trambuline copii trebuie sa știi că ea poate fi folosită și pentru altceva decât sărituri. De exemplu, poți încerca sa faci câteva exercitii pentru abdomen pe trambulina copii. Întotdeauna ai grija sa te poziționezi în mijlocul trambulinei, pentru maxima stabilitate.

Bicicleta – exercitii pentru abdomen pe trambulina copii

Stai întins pe spate pe trambulina, cu palmele susținându-ți ceafa și coatele către lateral, soldurile și genunchii îndoite la unghi drept, iar tălpile ridicate de la podea. Îndreaptă-ți genunchiul stâng, în timp ce îndoi mai tare genunchiul stâng. Folosește-ți mușchii abdominali pentru a iți ridica și roti partea superioara a corpului astfel încât sa iți aduci cotul stâng către genunchiul drept. Nu trișa aducându-l la umăr! Repeta cu genunchiul și cotul opus pentru a crea o mișcare similara cu pedalatul și simultan rotația corpului. Acesta este unul din acele exercitii pentru abdomen pe trambulina copii care tonifiază mușchii laterali ai abdomenului.

Trambuline copii ieftine recomandate pentru exercitii pentru abdomen pe trambulina

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exerciții fitness de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 117 lei. Aceasta trambulina fitness este excelenta pentru exercitii pentru abdomen pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV.

Briceagul – exercitii pentru abdomen pe trambulina copii

Stai întins pe spate, ridica-ți picioarele către cer (sau către tavan, dacă lucrezi înauntru), cu genunchii ușor îndoiți și mâinile pe piept. Folosește-ți mușchii abdominali și ridica-ți corpul pentru a forma un U. Ar trebui sa iti simti umerii cum se ridica de pe trambulina copii, apoi sa pastrezi cateva momente pozitia si sa revii jos. Acesta este unul din cele mai dificile exercitii pentru abdomen pe trambulina copii, asa incat este recomandabil sa il executi in seturi de cate 5, cu pauze pentru odihna intre ele.

Abdomene clasice – exercitii pentru abdomen pe trambulina copii

Intinde-te pe trambulina copii cu sezutul pe marginea partii circulare interioare a trambulinei. Pastreaza-ti talpile lipite de podea, departate la o lungime de solduri. Pune-ti mainile la ceafa, cu coatele spre lateral si ridica-ti corpul pana la pozitia verticala. Pastreaza-ti gatul drept si incearca sa nu iti curbezi coloana prea mult. Expira cand ajungi cel mai sus si inspira cand revii jos, la 3-5 cm deasupra de trambulina. Aceste exercitii de slabit lucreaza muschii abdominali superiori.

Ridicari de picioare – exercitii pentru abdomen pe trambulina copii

Intinde-te pe trambulina copii cu sezutul pe marginea partii circulare interioare a trambulinei. Te poti tine de marginea trambulinei in caz ca ai nevoie de mai mult suport. Intinde-ti picioarele, dar fara a rigidiza genunchii. Ridica-ti apoi picioarele in pozitie verticala. Expira cand ridici picioarele si inspira cand le cobori. Acesta este unul din acele exercitii pentru abdomen pe trambulina provenite din exercitiile de aerobic clasic, al caror scop este tonifierea muschilor abdominali inferiori.

Exista o multime de alte exercitii pentru abdomen pe trambulina copii deoarece imaginatia nu cunoaste limite. Ceea ce este insa  sigur e faptul ca, in comparatie cu exercitiile pt abdomen executate pe podea (chiar si pe salteluta de fitness), cele pe trambulina copii sunt mult mai confortabile pentru spate, deci iti va fi mai usor sa rezisti la un numar mai mare de repetari.

De ce ai cumpăra o trambulina copii ?

Avem trambuline Spartan pentru copii si adulti cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 117 lei.

În secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exerciții fitness pe trambulina pentru copii de la Spartan care se pot aplica inclusiv în luna ianuarie. Aceste sarituri pe trambulina elastica sunt extraordinare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Și de ce nu ar fi asa? Având în vedere ca trambulina copii este o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Comenzi online de trambuline din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii pentru interior direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata a trambulinelor pentru copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa efectuați câteva exercitii pentru abdomen pe trambulina elastica pentru copii astfel starea de bine si distracția vor fi la ele acasă.

Comenzi online de trambuline din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa efectuați câteva exercitii pentru abdomen pe trambulina copii. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambulina în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambulina copii se va da înainte de ora 16.

Comenzi online de trambulina copii oriunde in tara

Livram trambulina Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești trambuline ieftine de la Spartan cu diametru de 180 cm pentru sărituri și exerciții pentru abdomen de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 519 lei. Calitatea și durata de viata pentru oricare trambulina de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul trambulinei.