Exercitii pentru abdomen plat - Lovituri de măgăruș

Exercitii pentru abdomen plat

Exercitii pentru abdomen plat

Atunci când spun exercitii pentru abdomen plat, atat barbatii cat si femeile se gândesc la acele exercitii de slabit ce fac sa dispara colăcelul de deasupra taliei pantalonilor prea strâmți. Dar mușchii abdominali sunt un grup de mușchi denumiți colectiv mijloc și care includ mai mulți mușchi interconectați care merg în sus spre spate și se întind în jos către fese, iar în față către coapsele interioare și anterioare.

Exercitii pentru abdomen plat

Exercitii pentru abdomen plat

Voi prezenta 24 de exercitii pentru abdomen pe parcursul a 4 articole, de la simplu la criminal, care îți vor face antrenamentele pentru abdomen mai interesante!

Un nou tip de exercitii pentru abdomen plat

Încearcă această mișcare 2 în 1 pentru abdomen și oblici. Iată cum se face: șezi astfel încât coapsele și trunchiul să formeze un V, cu picioarele încrucișate în partea de jos și ridicate. Ține o minge medicinală de 2.5 kg (sau o ganteră) între cele două mâini.

Un nou tip de exercitii pentru abdomen plat

Un nou tip de exercitii pentru abdomen plat

Rotește-te către dreapta și înapoi, aducând mingea în jurul corpului în timp ce păstrezi forma de V. Fă aceste exercitii de slabit în 3 seturi de câte 15 repetiții, de 3-4 ori pe săptămână.

Exercitii pentru abdomen plat – Atinge mâna cu piciorul opus

Scade centimetri din talie cu aceste exercitii de slabit care poate fi făcut de aproape oricine. Întinde-te pe jos cu fața în sus și cu genunchiul stâng îndoit, iar talpa stângă pe podea, în timp ce piciorul drept este extins către tavan. Întinde mâna stângă către tavan și menține mâna dreaptă pe lângă corp.

Exercitii pentru abdomen plat - Atinge mâna cu piciorul opus

Exercitii pentru abdomen plat – Atinge mâna cu piciorul opus

Fără să îți miști șoldurile sau umerii, deschide piciorul ridicat către dreapta și mâna ridicată către stânga. Acum, concentrându-te la abdomen, readu piciorul ridicat și brațul către centru. Fă 10-12 repetiții, apoi schimbă partea și repetă.

Exercitii pentru abdomenul plat inferior

Ținta acestor exercitii pentru abdomen este obținerea unui six-pack. Întinde-te cu fața în sus și cu genunchii îndoiți la 90 de grade, mâinile la ceafă și abdomenul contractat. Menține genunchii deasupra șoldurilor și ridică umerii. Inspiră și menține 3-5 secunde.

Exercitii pentru abdomenul plat inferior

Exercitii pentru abdomenul plat inferior

Expiră și întinde genunchii astfel încât picioarele să facă un unghi de 45 de grade cu orizontala. Menține 3-5 secunde în timp ce strângi abdomenul inferior. Fă 2 seturi de 10-15 repetiții.

Exercitii pentru abdomen plat – Teaser

Aceste exercitii pentru abdomen sunt inspirate din pilates. Întinde-te pe spate cu genunchii îndoiți în unghi de 90 de grade și cu picioarele ridicate. Încoardă abdomenul când inspiri și ridică brațele deasupra capului. Expiră și balansează brațele spre față, întinzând picioarele astfel încât corpul să formeze un V.

Exercitii pentru abdomen plat - Teaser

Exercitii pentru abdomen plat – Teaser

Dacă este necesar, așează mâinile pe podea pentru susținere. Revino pe podea încet, flexând genunchii și aducând brațele deasupra capului. Fă 15 repetiții.

Exercitii pentru abdomen plat – Lovituri de măgăruș

In aceasta sectiune iti prezint exercitii de slabit care vor arde caloriile în timp ce îți modelează mijlocul. Stai în patru labe, cu degetele de la picioare dedesubt, menținând spatele într-o poziție neutră. Trage-ți burta către coloană în timp ce îți contractezi abdomenul și ridici ambii genunchi cam 5 centimetri de la sol.

Exercitii pentru abdomen plat - Lovituri de măgăruș

Exercitii pentru abdomen plat – Lovituri de măgăruș

Menținând abdomenul încordat, adu genunchiul drept către nas. Apoi lovește cu piciorul drept direct în spatele tău, strângând din fese. Păstrează abdomenul inferior contractat și șoldurile orientate către sol pentru a îți proteja spatele. Repetă de 8 ori, apoi schimbă picioarele și repetă.

Exercitii pentru abdomen plat la nivel avansat

Si acum cateva exercitii de slabit care te pregătesc pentru costumul de baie. Așează-te pe spate cu genunchii îndoiți și o ganteră de 1.5 kg între picioare. Așează-ți mâinile cu palmele în jos, sub șezut. Concentrându-te pe abdomenul inferior, folosește-l pentru a îți aduce genunchii către piept în timp ce îți ridici ușor șoldurile, capul și umerii.

Exercitii pentru abdomen plat la nivel avansat

Exercitii pentru abdomen plat la nivel avansat

Întoarce-te la poziția inițială. Fă 15-30 de repetiții de 3-4 ori pe săptămână. Ar trebui să vezi rezultate în 4 săptămâni.

Mișcă-te din talie cand faci exercitii pentru abdomen plat

Mișcă-te din talie cand faci exercitii pentru abdomen plat

Mișcă-te din talie cand faci exercitii pentru abdomen plat

Vei obține rezultate mai bune de la exercițiile tale de Pilates, exercitii de slabit sau exercitii pentru abdomen plat, ceea ce se traduce într-un abdomen mai suplu și mai plat daca te misti din talie cand faci execitii pentru abdomen plat. Oricând te răsucești, asigură-te că mișcarea se întâmplă de la cea mai de jos coastă în sus, iar șoldurile rămân nemișcate.

De ce ai cumpara trambulina copii Spartan ?

Avem orice trambulina copii de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina copii pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 135 lei.

În secțiunea Exercitii pe trambulina găsești multe exercitii fitness pentru aceste trambuline exterior, cât și sfaturi adresate atât copiilor cât și părințiilor acestora. Și de ce nu ar fi asa? Având în vedere ca trambulinele elastice de exterior sunt o sursa constanta de exercitii fizice utile pentru copii și adulți.

Vrei mai multe informații despre beneficii trambulina copii elastice de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii Spartan direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa incercati aceste exercitii de slabit pe trambulina elastica sub apa si sa efectuati intre timp si cateva exercitii pentru picioare dupa ce, bineinteles, veti cumpara trambulina elastica pentru copii din Timisoara.

Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de trambuline copii de interior din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa incercati aceste exercitii de slabit pe trambulina elastica sub apa si sa efectuati intre timp si cateva exercitii pentru abdomen plat dupa ce, bineinteles, veti cumpara trambulina elastica pentru copii din Bucuresti.

Cumpara trambulina din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambulina în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambulina copii se va da înainte de ora 16. Vă mai rămâne doar sa incercati aceste exercitii de slabit pe trambulina elastica sub apa si sa efectuati intre timp si cateva exercitii cardio dupa ce, bineinteles, veti cumpara trambulina elastica pentru copii din Cluj-Napoca.

Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii de oriunde in tara

Livram trambulina Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești trambuline copii ieftine de la Spartan pentru sărituri și exercitii pentru picioare. Avem pentru aceste trambuline pret mic incepand cu 117 lei. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul trambulinei. Vă mai rămâne doar sa incercati aceste exercitii de slabit pe trambulina elastica sub apa si sa efectuati intre timp si cateva exercitii pentru fese dupa ce, bineinteles, veti cumpara trambulina elastica pentru copii oriunde din tara.

Trambuline copii ieftine recomandate pentru exercitii pentru abdomen pe trambulina

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exerciții fitness de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 117 lei. Aceasta trambulina fitness este excelenta pentru exercitii pentru abdomen pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV.

De ce ai cumpăra un stepper ?

Avem mai multe tipuri de stepper de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cel mai ieftin stepper aerobic pe care il puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 113 lei.

Beneficiile pentru sanatate ale unui stepper

Un stepper este o piesa compacta de echipament pentru exercitii de slabit care poate fi mutat ușor și convenabil oriunde. Unele steppere au și mânere, dar majoritatea sunt simple aparate pentru picioare care iți permit sa faci exercitii pentru picioare pășind în contra unei forte care opune rezistenta. Un stepper oferă un antrenament moderat cu exercitii pentru picioare și poate avea un impact pozitiv asupra sănătății tale deoarece îmbunătățește activitatea cardiovasculara, tonifica mușchii picioarelor și te ajută să slăbești.

O parte importantă a unui antrenament fizic poate fi constituită din exercitii de slabit pe stepper aerobic. Multe exercitii cardio pot face parte dintr-un antrenament cardiovascular eficient, iar aceste exercitii de slabit sunt unele dintre ele. Stepperul aerobic a fost introdus în anii 1980, ca parte a boom-ului dat de miscarea aerobic, iar acesta este încă utilizat în săli de sport și fitness pentru un antrenament complet al organismului. Exercitiile cardio pe stepper aerobic pot fi un antrenament intens, deci consultați medicul dumneavoastră  înainte de a începe.

Stepper cu pret mic

La noi găsești cel mai ieftin stepper de vanzare pentru exercitii de slabit de pe piața. Avem pentru stepper pret mic de doar 113 lei. Acest stepper este excelent pentru exercitii abdomen si exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, acest stepper are garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.