Jocuri pe trambulina de exterior pentru adolescenti

Jocuri pe trambulina copii pentru adolescenți

Jocuri pe trambulina de exterior pentru adolescenti

Jocuri pe trambulina de exterior pentru adolescenti

Jocuri pe trambulina copii pentru adolescenți

Iată câteva jocuri pe trambulina copii pentru adolescenți, fiecare dintre ele fiind foarte distractive și necesitând un anumit grad de condiție fizica. Aceste jocuri pe trambulina sunt un adevarat magnet pentru distractie, socializare si inceputul unor noi prietenii.

Jackpot

A fost dintotdeauna preferatul meu dintre toate aceste jocuri pe trambulina copii de exterior pentru adolescenți. Și în plus, regulile sunt destul de simple. Este ca un joc normal de jackpot, dar noutatea este ca se joaca pe trambulina elastica pentru copii de la Spartan. Pentru a juca jackpot, ai nevoie de o minge – una de fotbal sau ceva asemănător. Unul din copii este desemnat aruncătorul mingii. Aceasta se va decide printr-o modalitate cât mai corecta posibil. De exemplu: ultimul copil care spune „nu eu!”, iar în eventualitatea unei egalități, se va decide cu ajutorul unui joc de piatra-hârtie-foarfeca. Apoi toți copiii se urca pe trambulina copii de sărit de la Spartan. Jocul funcționează  cel mai bine cu trei sau patru copii pe trambulina de exterior, inclusiv aruncătorul. Acesta va arunca mingea în aer astfel încât persoanele de pe trambulina elastica sa o poată prinde sau ridica de pe jos. In timp ce arunca mingea, va striga un număr, de exemplu 100. Copilul care prinde mingea primește 100 de puncte. Primul copil care ajunge la 1000 de puncte câștiga. Exista și câteva reguli: fără mușcături, zgârieturi sau lovituri, fără băgat degete în ochii sau tras de haine. Nu aveți voie sa urcați pe trambulina de exterior cu ceasuri, inele sau orice ar putea răni un alt copil și astfel v-ar aduce un avantaj. Fără pantofi – șosetele sunt opționale. Împinsăturile sunt permise, de aceea este important sa jucați jackpot pe o trambulina copii cu plasa de protecție. Dacă simțiți nevoia sa va trageți sufletul este ok, puteți sa va păstrați scorul obținut pana la runda următoare. Copilul care câștigă este cel care va deveni noul aruncător, deoarece merita o pauza. Mingea trebuie recuperata cât timp este în aer sau pe trambulina. În cazul în care cade pe jos, nimeni nu primește punctele. Exista multe variante ale acestui joc și o grămada de modalități de a îl face și mai distractiv.

Trambuline recomandate pentru aceste jocuri pe trambulina copii

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exercitii cardio de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 135 lei. Aceasta trambulina pentru exercitii pentru picioare si abdomen este excelenta pentru exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii Spartan dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV. In acest articol va vom prezenta pasii de urmat pentru  montare trambulina copii pentru exterior, pasii ce trebuie efectuati anterioar oricaror exercitii pe trambulina elastica pentru picioare si abdomen.

Cacialmaua orbului

Nu e vorba de jucat poker aici. „Orbul” trebuie sa încerce sa îi atingă pe ceilalți copii. „Cacialmaua” este marginea trambulinei elastice pentru copii, imaginați-vă ca e marginea unei prăpastii. Din motive de siguranța, „orbul” nu are voie sa stea în picioare. El trebuie sa îi găsească pe ceilalți copii simțindu-le mișcările pe trambulina elastică. Nimeni nu are voie sa se dea jos de pe trambulina copii de exterior. Dacă o fac totuși, vor „orbii” și astfel îi vor lua locul orbului. Bineînțeles ca acesta din urmă își va recăpăta vederea. Exista o grămada de tehnici pentru a găsi pe cineva, astfel încât acesta este unul dintre cele mai uimitoare și distractive jocuri pe trambulina copii de exterior pentru adolescenți.

Leapșa

Deși poate suna inocent la început, exista posibilitatea sa mai răsară și câte un „au” din când în când, deși nu va fi nimic grav. Fiecare are leapșa la un moment dat, iar un număr de patru copii este tocmai potrivit. Dacă un copil va fi atins pe vârful capului, a ieșit. Suna simplu, chiar plictisitor, dar în realitate nu este. Fiecare copil sare cât mai sus poate, încercând sa atingă creștetul capului celorlalți copii. Copii care își pierd echilibrul și cad vor fi aproape garantat atinși. Aliante se formează și se destramă, făcându-l unul dintre cele mai imprevizibile jocuri pe trambulina copii de exterior pentru adolescenți.

Ultimul în picioare

Titlul explica în mare parte jocul. Luați mai multi copii și puneți-i pe o trambulina. Faceți orice va sta în putere sa îi dărâmați, fără sa cădeți și voi peste ei. Este neapărat nevoie de o trambulina copii cu plasa de protecție. Acest joc este interesant de fiecare data când este jucat.

De ce ai cumpara trambulina copii Spartan ?

Avem orice trambulina copii de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina copii pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 135 lei.

În secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii pentru picioare pe trambulina copii de la Spartan care se pot aplica inclusiv la sfarsitul lunii februarie. Aceste jocuri pe trambulina elastica sunt extraordinare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Și de ce nu ar fi asa având în vedere ca trambulina elastica este o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți ?

Vrei mai multe informații despre beneficii trambulina copii elastice de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Avantajele trambulinei pentru copii sunt extraordinare; joaca, efortul fizic, socializarea, creatia si distractia converg spre un acelasi deziderat : trambulina trebuie sa faca parte din copilaria copiilor nostrii. Si daca jocul pe trambulina il pigmentam din cand in cand cu cate o vacanta cu copiii, rezultatul nu poate fi decat unul: copii extraordinari de fericiti 🙂

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita pentru aceste jocuri pe trambulina

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii Spartan direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita pentru aceste jocuri pe trambulina copii si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica. Distractie placuta !

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita pentru acetse jocuri pe trambulina copii

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita pentru acetse jocuri pe trambulina copii

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina

Livrarea comenzilor online de trambuline copii elastice din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Cumpara trambulina din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina copii si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina copii

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina copii

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina copii

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina copii

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambulina în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambulina copii se va da înainte de ora 16. Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina copii si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina copii de oriunde in tara pentru aceste jocuri pe trambulina

Livram trambulina Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești trambuline copii ieftine de la Spartan pentru sărituri și exercitii pentru picioare. Avem pentru aceste trambuline pret mic incepand cu 117 lei. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul trambulinei. Cumpara trambulina de oriunde in tara cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina copii si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

De ce ai cumpăra biciclete copii fara pedale ?

Avem mai multe tipuri de biciclete copii fara pedale de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftină biciclete copii fara pedale pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 172 lei.

Echilibrul pe bicicleta copii fara pedale

Cea mai importanta indemanare deprinsa de catre copiii care folosesc bicicleta fara pedale este echilibrul. Echilibrul fara de care nu ar putea sa foloseasca ulterior bicicleta mai mare cu pedale. Folosind doar rotile ajutatoare pe bicicleta cu pedale, copiii prefera sa abuzeze de ajutorul acelor roti, decat sa se deprinda cu echilibrul pe bicicleta. Astfel trecerea de la o bicicleta cu pedale si cu roti ajutatoare la o bicicleta cu pedale si fara roti ajutatoare este mai dificila decat trecerea de la bicicleta fara pedale la o bicicleta cu pedale, dar fara roti ajutatoare. Bicicleta copii fara pedale de la Spartan este ideala pentru orice copil deoarece dezvolta funcțiile motorii, picioruşele şi, nu în ultimul rând, concentreaza energia fizică într-un mod util.

Biciclete copii fara pedale cu pret mic

Avem magazin biciclete ce vinde biciclete ieftin incepand cu doar 177 lei. Aceste biciclete de vanzare sunt excelente pentru exercitii pentru picioare. Pe lângă pretul mic, aceste biciclete copii au garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.