Bicicleta copii fara pedale 23171 12 inch

299.00lei TVA inclus

0725-226130 Bicicleta fara pedale 23171 Spartan albastra 12 inch ! Doar 299 lei ! Preţ cu TVA inclus

GARANȚIE 2 ani

TRANSPORT GRATUIT pentru livrarea comenzilor de biciclete copii în Timișoara sau împrejurimi.

Vezi care sunt COSTURILE DE TRANSPORT pentru livrări biciclete copii în alte localitati, altele decat Timișoara sau împrejurimi.

Producător Spartan Sport

Certificare TUV.

Cod produs SP23171
EAN 9001741231716

Bicicleta copii fara pedale 23171 Spartan albastra 12 inch pentru iesiri in parc, o stare generala de bine si multa distractie.

Descriere

Bicicleta copii fara pedale 23171 Spartan albastra 12 inch

Dimensiuni bicicleta copii fara pedale 23171 Spartan albastra 12 inch

 • Diametru roata bicicleta : 30.48 cm (12 inch)
 • Greutate bicicleta : 4.5 kg
 • Vârsta copil recomandata : 3 – 5 ani
 • Greutate bicicleta maxima suportata : 30 kg
 • Caracteristici bicicleta : fara pedale
 • Frana bicicleta : spate
 • Cadru bicicleta : otel
 • Culoare bicicleta : albastra
 • Posibilitate pedale : da
 • Producator bicicleta : Spartan
 • Garantie bicicleta : 24 luni
Bicicleta copii fara pedale 23171 Spartan albastra 12 inch

Bicicleta copii fara pedale 23171 Spartan albastra 12 inch

Fara ajutor din partea unui adult pe bicicleta copii fara pedale 23171 Spartan albastra 12 inch

Copiii pot invata sa foloseasca bicicleta fara pedale de unii singuri, fara ajutorul parintilor sau a fratilor mai mari. Din aceasta rezulta 2 beneficii importante :

 1. Minimizarea afectarii psihice a copilului de catre adult, cand acesta din urma isi pierde rabdarea
 2. Datorita faptului ca adultul nu este angrenat foarte mult fizic, iesirile in parc cu bicicleta sunt mult mai dese si mai lungi. Adultul trebuie sa fie doar atent vizual si sa intervina rareori in functie de caz.

Echilibrul pe bicicleta copii fara pedale 23171 Spartan albastra 12 inch

Cea mai importanta indemanare deprinsa de catre copiii care folosesc bicicleta fara pedale este echilibrul. Echilibrul fara de care nu ar putea sa foloseasca ulterior bicicleta mai mare cu pedale. Folosind doar rotile ajutatoare pe bicicleta cu pedale, copiii prefera sa abuzeze de ajutorul acelor roti, decat sa se deprinda cu echilibrul pe bicicleta. Astfel trecerea de la o bicicleta cu pedale si cu roti ajutatoare la o bicicleta cu pedale si fara roti ajutatoare este mai dificila decat trecerea de la bicicleta fara pedale la o bicicleta cu pedale, dar fara roti ajutatoare. Bicicleta copii fara pedale 23171 Spartan este ideala pentru orice copil deoarece dezvolta functiile motorii, picioruşele şi, nu în ultimul rând, concentreaza energia fizică într-un mod util.

Fara cazaturi pe bicicleta copii fara pedale 23171 Spartan albastra 12 inch

Numarul de cazaturi comparativ cu o bicicleta cu pedale este mult mai mic, si bineinteles ele sunt mult mai putin grave. Astfel, se micsoreaza considerabil probabilitatea refuzului copiilor de a se mai urca pe bicicleta dupa o asemenea cazatura.

De ce ai cumpăra bicicleta copii fara pedale 23171 Spartan albastra 12 inch ?

Vrei mai multe informații despre beneficiile bicicletei copii fara pedale 23171 Spartan albastra ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail. Astfel incat achiziția acestei biciclete copii să fie cât mai ușoara cu putința. În plus, accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pentru a intra în comunitatea bicicletelor copii fara pedale.

Comenzi online de biciclete copii din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Si noi avem sediul principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de bicicleta fara pedale in Timisoara si 10 kilometri in jurul ei sau puteti sa ridicati acesta bicicleta copii direct de la depozitul nostru. Calitatea și durata de viata pentru aceste biciclete copii fara pedale de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa efectuați câteva iesiri in parc pe o bicicleta fara pedale cu pret mic de la Spartan pentru o stare generala de bine si multa distractie.

Comenzi online de bicilete copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de biciclete copii fara pedale cu pret mic în Bucuresti se va face de pe o zi lucratoare pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având în vedere ca o parte însemnata a clienților noştri este din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport la comenzile de biciclete copii in Bucuresti. Costul transportului este afișat în cadrul paginii de prezentare a acestei biciclete fara pedale, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata a acestor biciclete copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa efectuați câteva iesiri in parc pe o bicicleta fara pedale cu pret mic de la Spartan si bucuria va fi la ea acasă.

Comenzi online de bicilete copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu în ultimul rând, cu gândul la copiii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de biciclete copii fara pedale din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata a acestei biciclete copii fara pedale de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa efectuați câteva iesiri in parc pe o bicicleta fara pedale cu pret mic de la Spartan pentru o stare generala de bine si multa distractie.

Comenzi online de biciclete copii oriunde in tara

Livram orice bicicleta de la Spartan oriunde în tara. Avem pentru aceasta bicicleta pret mic de doar 299 lei. Calitatea și durata de viata a acestei biciclete copii fara pedale de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afişate în cadrul paginii de prezentare a acestei biciclete fara pedale, imediat sub preţ.

Informații suplimentare

Greutate 4.5 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Bicicleta copii fara pedale 23171 12 inch”