Adancimea pentru trambulina copii ingropata

Jocuri cu muzica pe Trambulina Elastica – Music Jump

Jocuri cu muzica pe Trambulina Elastica - Music Jump

Jocuri cu muzica pe Trambulina Elastica – Music Jump

Jocuri cu muzica pe Trambulina Elastica – Music Jump

Daca ai un CD player sau măcar un radio portabil, atunci sa găsim niște jocuri cu muzica pe trambulina elastica. Un astfel de joc este Music Jump și el poate fi jucat de oricine folosind orice tip de trambuline copii cu plasa de protecție. Acesta nu necesita sărituri puternice pe trambulina elastica, astfel putând fi jucat de la vârste fragede. Singura condiție fiind dansul. Si nu unul profesionist, cât unul în care distracția sa primeze. In timpul acestor jocuri cu muzica pe trambulina elastica, copii si nu numai ei, vor fi prinși într-un mix de distracție, muzica și exercițiu fizic. Dupa maxim o ora de joaca cu muzica pe trambulina elastica. copii își vor cere dreptul la o ora doua de somn de după-amiaza pentru a-și reface energia costumata in timpul jocului.

Trambuline copii Spartan recomandate pentru jocuri cu muzica

Pentru a vizualiza toate trambulinele copii Spartan, accesați secțiunea Trambuline.

Care sunt pașii pentru aceste jocuri cu muzica pe trambulina elastica ?

  1. Trebuie sa fiți cel putin 3 copii
  2. Unul dintre voi este desemnat arbitrul prin tragere la sorti
  3. Ceilalți se urca pe trambulina elastica pregătiți pentru dans
  4. Arbitrul alege o melodie de pe CD sau de pe un post de radio și ii da drumul
  5. Concurenții vor trebui sa danseze pe ritmul melodiei
  6. Arbitrul oprește melodia doar când va decide ca toți concurenți dansează și nu exista vreunul care sa mimeze sau pur și simplu sa stea
  7. In momentul în care arbitrul oprește melodia, concurenții trebuie sa se oprească brusc și sa rămână în poziția respectiva
  8. Daca arbitrul a sesizat mișcări ulterioare opririi melodiei, acesta va dispune la eliminarea de pe trambulina elastica a acelor concurenți neatenți
  9. Se vor repeta pașii 4 – 8 pana când pe trambulina elastica va rămâne un singur concurent, acesta fiind câștigătorul jocului

Atenție : Aveți grija sa nu cadeți de pe trambulina elastica în timpul acestor jocuri cu muzica pe trambulina elastica ! Pentru a preîntâmpina astfel de accidente folosiți trambuline Spartan cu plasa de protecție.

De ce ai cumpăra o trambulina elastica din magazinul nostru online de trambuline Spartan din Timisoara ?

Copiii își vor găsi inspirația pentru joaca în secțiunea Jocuri pe Trambulina. În această secțiune găsești mai mult decât un joc pe trambulina copii, cât și sfaturi adresate atât copiilor cât și părințiilor acestora. Și de ce nu ar fi asa? Având în vedere ca trambulinele copii de sarit pentru copii sunt o sursa constanta de distracție și exerciții fizice utile pentru copii și adulți.

Asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara şi împrejurimi. Pentru restul localităților costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub prețul trambulinei. În plus, având în vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, cautăm permanent soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti.

Avem trambuline Spartan elastice, cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Aceste trambuline elastice Spartan au preţuri  începând de la 117 lei.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința.