Exercitii cu sarituri pe trambulina elastica

Sarituri pe trambulina copii si adulti

Sarituri pe trambulina copii si adulti

Sarituri pe trambulina copii si adulti

Sarituri pe trambulina copii si adulti

Atunci când faci sarituri pe trambulina copii si adulti nu se pune problema de „mai sus, mai repede, cu  mai multa îndrăzneala”, ci mai degrabă se pune accentul pe exercitii și mișcări ușoare și nepericuloase. Un program echilibrat de sarituri pe trambulina elastica ar trebui sa conțină cinci etape de antrenament: încălzire, exercitii pentru condițiea fizică, exercitii pentru stabilitate, exercitii pentru întărirea musculaturii si etapa de relaxare. În toate cele cinci faze se executa sarituri pe trambulina copii, în timpul cărora rămâne cel putin un picior mereu pe salteaua trambulinei.

Ce recomandam pentru a fi folosit la sarituri pe trambulina copii si adulti

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exercitii cardio de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 135 lei. Aceasta trambulina pentru exercitii pentru picioare si abdomen este excelenta pentru exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii Spartan dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV. In acest articol va vom prezenta pasii de urmat pentru  montare trambulina copii pentru exterior, pasii ce trebuie efectuati anterioar oricaror exercitii pe trambulina elastica pentru picioare si abdomen.

La ce trebuie sa fiti atent cand faceti sarituri pe trambulina copii si adulti

Mars, alergare, sarituri – aproape totul este posibil pe o trambulina elastica. Insa inainte de a incepe antrenamentul de sarituri pe trambulina copii si adulti de interior sau exterior, ar trebui sa luati in seama si urmatoarele sfaturi:

 • Urcati-va fara pantofi pe trambulina, cel mai bine desculti de tot. Daca va este frig, puteti sa purtati sosete antiderapante sau cipici. 
 • Obisnuiti-va incetul cu incetul cu trambulina. Inainte de a incepe sa faceti sarituri pe trambulina elastica, balansati-va usor din pozitia cu picioarele usor departate, pieptul inainte si abdomenul in interior.
 • Schimbati-va greutatea de pe un picior pe altul, apoi de pe varfuri pe calcaie si inapoi.
 • Alergati usor pe trambulina. Acum puteti sa saltati si sa faceti primele sarituri pe trambulina copii, preferabil la inceput mai mici de inaltime.

Exercitii cu sarituri pe trambulina copii si adulti

Ca aparat de fitness, trambulina ofera o foarte mare diversitate: nenumarate exercitii va stau la dispozitie, pentru a va putea antrena diverse grupe de muschi si pentru a va modela si tonifia intregul corp. Mai jos am ales pentru dumneavoastra cateva exercitii cu sarituri pe trambulina copii si adulti :

 • In timpul sariturilor ridicati genunchiul drept spre bratul stang, apoi genunchiul stang catre bratul drept.
 • Faceti pasi mari pe loc, schimband picioarele alternativ in fata si in spate. Mainile se misca liber pe langa corp.
 • Cu picioarele lipite, faceti sarituri pe trambulina elastica in timp ce va rasuciti corpul si bratele cand spre stanga, cand spre dreapta.
 • In timp ce faceti sarituri pe trambulina copii, ridicati picioarele alternativ catre lateral. Pastrati mainile in solduri pentru un echilibru mai bun.
 • Alergati pe loc. Apoi construiti exercitii cu variatii ale acestei miscari. De exemplu ridicati genunchii alternativ pana la inaltimea buricului sau atingeti sezutul cu calcaiele in timpul alergarii.
 • Popular in randul copiilor, Jumping Jack este de asemenea un exercitiu foarte potrivit pentru trambulina.
 • Cand va descurcati deja mai bine la sarituri pe trambulina elastica, puteti sa incercati sa sariti coarda folosind trambulina spartan 244 cm.

Multe exercitii de gimnastica si aerobic se pot transforma in exercitii pe trambulina si astfel ofera si mai multa eficacitate. Numai pentru jogging, spre exemplu, oamenii de stiinta de la NASA au descoperit ca este cu 68% mai eficient atunci cand este facut pe trambulina elastica pentru copii si adulti decat in varianta clasica.

De ce ai cumpara trambulina copii Spartan ?

Avem orice trambulina copii de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina copii pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 135 lei.

În secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii pentru picioare pe trambulina copii de la Spartan care se pot aplica inclusiv la sfarsitul lunii februarie. Aceste jocuri pe trambulina elastica sunt extraordinare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Și de ce nu ar fi asa având în vedere ca trambulina elastica este o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți ?

Vrei mai multe informații despre beneficii trambulina copii elastice de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Avantajele trambulinei pentru copii sunt extraordinare; joaca, efortul fizic, socializarea, creatia si distractia converg spre un acelasi deziderat : trambulina trebuie sa faca parte din copilaria copiilor nostrii. Si daca jocul pe trambulina il pigmentam din cand in cand cu cate o vacanta cu copiii, rezultatul nu poate fi decat unul: copii extraordinari de fericiti 🙂

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii Spartan direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste activitati distractive dupa ce veti cumpara trambulina copii din Timisoara si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica. Distractie placuta !

Cumpara trambulina copii idin Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina copii idin Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de trambuline copii elastice din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste activitati distractive dupa ce veti cumpara trambulina copii din Bucuresti si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambulina în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambulina copii se va da înainte de ora 16. Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste activitati distractive dupa ce veti cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina copii de oriunde in tara pentru exercitii si jocuri cu mama si copilul pe trambulina

Livram trambulina Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești trambuline copii ieftine de la Spartan pentru sărituri și exercitii pentru picioare. Avem pentru aceste trambuline pret mic incepand cu 117 lei. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul trambulinei. Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste activitati distractive dupa ce veti cumpara trambulina copii de oriunde din tara si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

De ce ai cumpăra biciclete copii fara pedale ?

Avem mai multe tipuri de biciclete copii fara pedale de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftină biciclete copii fara pedale pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 172 lei.

Echilibrul pe bicicleta copii fara pedale

Cea mai importanta indemanare deprinsa de catre copiii care folosesc bicicleta fara pedale este echilibrul. Echilibrul fara de care nu ar putea sa foloseasca ulterior bicicleta mai mare cu pedale. Folosind doar rotile ajutatoare pe bicicleta cu pedale, copiii prefera sa abuzeze de ajutorul acelor roti, decat sa se deprinda cu echilibrul pe bicicleta. Astfel trecerea de la o bicicleta cu pedale si cu roti ajutatoare la o bicicleta cu pedale si fara roti ajutatoare este mai dificila decat trecerea de la bicicleta fara pedale la o bicicleta cu pedale, dar fara roti ajutatoare. Bicicleta copii fara pedale de la Spartan este ideala pentru orice copil deoarece dezvolta funcțiile motorii, picioruşele şi, nu în ultimul rând, concentreaza energia fizică într-un mod util.

Biciclete copii fara pedale cu pret mic

Avem magazin biciclete ce vinde biciclete ieftin incepand cu doar 177 lei. Aceste biciclete de vanzare sunt excelente pentru exercitii pentru picioare. Pe lângă pretul mic, aceste biciclete copii au garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.