Siguranta in timpul efectuarii de exercitii pentru picioare pe trambulina copii pentru exterior de la Spartan

Siguranta pe trambulina copii

Siguranta pe trambulina copii pentru exterior

Siguranta pe trambulina copii pentru exterior

10 măsuri pentru siguranta pe trambulina copii pentru exterior

Ca orice obiect care poate fi folosit de către copii în scop de amuzament, trambulina copii pentru exterior vine cu anumite riscuri, pe care ar trebui sa le aveți in vedere pentru a le putea evita sau chiar elimina. Proprietarii de trambuline exterior ai căror principali utilizatori sunt copiii trebuie sa aibă în vedere următoarele măsuri de siguranta pe trambulina copii de exterior.

Pentru cea mai buna siguranta pe trambulina recomandam

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exercitii cardio de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 135 lei. Aceasta trambulina pentru exercitii pentru picioare si abdomen este excelenta pentru exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii Spartan dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV. In plus, in acest articol va vom prezenta cateva masuri de siguranta de luat in considerare in timpul oricaror exercitii pe trambulina elastica pentru picioare si abdomen.

1. Plasa de protectie este un element important pentru siguranta pe trambulina copii pentru exterior

Este absolut obligatoriu sa achiziționați o trambulina cu plasa de protectie si sa o montati urmarind cu atentie instructiunile furnizate de producator. Astfel veti elimina riscul de a cadea de pe trambulina copii pentru exterior in timpul sariturilor. A lasa copiii sa foloseasca trambulina fara plasa de protectie este la fel de iresponsabil ca mersul cu masina fara centura de siguranta. Toate trambulinele exterior pentru copii scoase la vanzare de magazinul nostru vin echipate cu plasa de protectie, acestea fiind incluse in pret

2. La fel de importanta in context de siguranta pe trambulina copii pentru exterior este protectie pentru arcuri

Trambulina pe care o folosesc copiii dumneavoastra trebuie neaparat sa aiba protectie pentru arcuri, adica acea salteluta care se monteaza pe marginea trambulinei exterior pentru a acoperi arcurile si pentru a preveni prinderea picioarelor intre ele. La fel ca si plasa de protectie, protectia pentru arcuri este inclusa in pret la trambulina copii pentru exterior de la Spartan vândute prin intermediul siteului nostru.

3. Monitorizare periodica a stării suprafatei elastice confera siguranta pe trambulina pe termen lung

Siguranta pe trambulina copii pentru exterior va fi imbunatatita printr-o monitorizare periodica a starii in care se afla salteaua elastica a trambulinei. Tesatura acesteia se poate rari si chiar rupe sau gauri in cazul in care ramane expusa pentru mult timp unor conditii meteorologice extreme, spre exemplu climat foarte uscat si fierbinte. Cand ati descoperit ca tesatura este deteriorata, opriti utilizarea trambulinei exterior imediat si inlocuiti-o de urgenta cu o saltea de schimb noua. O gaura mica poate deveni foarte repede o ruptura serioasa, prin care copilul poate cadea si se poate rani grav. O husa de protectie pentru trambulina copii pentru exterior este de asemenea utila  pentru a prelungi durata de viata a suprafetei elastice, deoarece o protejeaza atat de razele soarelui cat si de precipitatii sau de praf.

4. Limitati numarul de persoane de pe trambulina ca masura necesara de siguranta pe trambulina de copii

Unii ar spune (inclusiv producatorii trambulinelor exterior) ca este de preferat ca trambulina copii pentru exterior sa fie folosita de o singura persoana odata. Familiile cu mai multi copii isi vor da seama insa destul de repede ca acesta este un deziderat nerealist. De aceea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca riscul accidentelor este direct proportional cu numarul persoanelor aflate pe trambulina copii pentru exterior in acelasi timp. Dar limita de siguranta pe trambulina este data si de felul in care se sare pe trambulina copii pentru exterior, nu doar de numarul saritorilor. Astfel, daca decideti sa permiteti mai multor copii sa foloseasca trambulina in acelasi timp, incercati sa ii monitorizati indeaproape, iar daca joaca devine prea haotica, interveniti si reduceti numarul copiilor. Un maxim de 2-3 copii in acelasi timp este de dorit pentru majoritatea trambulinelor exterior de dimensiune medie.

5. Interzicerea tumbelor pe trambulina copii de exterior

Introduceti o regula stricta: interzicerea cu orice pret a tumbelor, sariturilor periculoase cu rotire peste cap. Acestea, impreuna cu alte cascadorii, sunt principala cauza a accidentarilor grave pe trambulina copii pentru exterior.

6. Montarea unei scari pentru trambulina copii pentru exterior

Instruiti copiii sa nu sara niciodata de pe trambulina pe sol, deoarece riscul de a isi accidenta membrele inferioare este foarte mare. Puteti instala o scara pentru trambulina atasata la marginea acesteia, pentru a ii incuraja sa urce si sa coboare in siguranta pe si de pe trambulina copii pentru exterior.

7. Separarea grupelor de varsta care folosesc concomitent trambulina copii pentru exterior

Permiterea unui amestec de copii mai mici cu copii mai mari pe trambulina va conduce aproape intotdeauna la accidentari. Cele mai frecvente sunt loviturile minore cap in cap, insa trebuie stiut ca diferenta de greutate reprezinta intotdeauna un dezavantaj, deoarece o saritura mai puternica din partea unui copil mare il poate trimite in aer pe cel mic, uneori intr-un moment nepotrivit, luandu-l prin surprindere si ridicandu-l in aer la o inaltime mai mare decat este el obisnuit sa gestioneze. In cazul in care separarea pe grupe de varsta nu se face, atunci trebuie ca cei mari sa fie atenti la cei mici si sa aplice un minim de masuri de siguranta pe trambulina copii pentru exterior.

8. Sarituri mai usoare pentru inceput pe trambulina copii pentru exterior

Incurajati copiii sa se obisnuiasca treptat cu sariturile pe trambulina. La fel ca in cazul adultilor, este nevoie de exercitiu pentru a dobandi echilibrul necesar evitarii accidentarilor.

9. Montarea unei plase de protectie la baza trambulinei exterior

In cazul in care aveti bebelusi care inca se deplaseaza in patru labe, este recomandabil sa instalati o plasa de protectie la picioarele trambulinei exterior. Astfel, riscul ca bebelusul (sau chiar animalele de companie) sa intre sub trambulina copii pentru exterior in timp ce ea este utilizata si astfel sa fie lovit.

10. Ancorarea trambulinei exterior

Daca locuiti intr-o zona unde frecvent au loc furtuni sau intensificari ale vantului, pentru siguranta pe trambulina copii pentru exterior este recomandabil sa ancorati trambulina in sol sau sa o ingropati in pamant.

Din fericire, toate trambulinele exterior pentru copii pentru exterior de la Spartan comercializate de magazinul nostru sunt echipate de la bun inceput cu plasa de protectie si saltea de protectie pentru arcuri. De asemenea, va putem furniza la comanda si componente de schimb si accesorii pentru trambulinele exterior de la Spartan (dar compatibile si pentru multe alte marci de trambuline exterior) : saltea elastica, arcuri, saltea de protectie pentru arcuri, scara, plasa de protectie de schimb, plasa de protectie sub trambulina, sisteme de ancorare la sol, husa de protectie pentru salteaua elastica si corturi pentru sezonul rece.

De ce ai cumpara trambulina copii Spartan ?

Avem orice trambulina copii de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina copii pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 135 lei.

În secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii pentru picioare pe trambulina copii de la Spartan care se pot aplica inclusiv la sfarsitul lunii februarie. Aceste jocuri pe trambulina elastica sunt extraordinare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Și de ce nu ar fi asa având în vedere ca trambulina elastica este o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți ?

Vrei mai multe informații despre beneficii trambulina copii elastice de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Avantajele trambulinei pentru copii sunt extraordinare; joaca, efortul fizic, socializarea, creatia si distractia converg spre un acelasi deziderat : trambulina trebuie sa faca parte din copilaria copiilor nostrii. Si daca jocul pe trambulina il pigmentam din cand in cand cu cate o vacanta cu copiii, rezultatul nu poate fi decat unul: copii extraordinari de fericiti 🙂

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita pentru ca siguranta pe trambulina sa fie fara cusur

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii Spartan direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne sa participati cu placere la aceste Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste activitati distractive dupa ce veti cumpara trambulina copii din Timisoara si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica. Distractie placuta !

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita pentru ca siguranta pe trambulina sa fie fara cusur

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita pentru ca siguranta pe trambulina sa fie fara cusur

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici pentru o siguranta pe trambulina fara compromis

Livrarea comenzilor online de trambuline copii elastice din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne sa participati cu placere la aceste Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste activitati distractive dupa ce veti cumpara trambulina copii din Bucuresti si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici pentru o siguranta pe trambulina fara compromis

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici pentru o siguranta pe trambulina fara compromis

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru o cat mai mare siguranta pe trambulina

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru o cat mai mare siguranta pe trambulina

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru o cat mai mare siguranta pe trambulina

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambulina în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambulina copii se va da înainte de ora 16. Vă mai rămâne sa participati cu placere la aceste Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste activitati distractive dupa ce veti cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina copii de oriunde in tara pentru ca siguranta pe trambulina sa fie optima

Livram trambulina Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești trambuline copii ieftine de la Spartan pentru sărituri și exercitii pentru picioare. Avem pentru aceste trambuline pret mic incepand cu 117 lei. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul trambulinei. Vă mai rămâne sa participati cu placere la aceste Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste activitati distractive dupa ce veti cumpara trambulina copii de oriunde din tara si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

De ce ai cumpăra biciclete copii fara pedale ?

Avem mai multe tipuri de biciclete copii fara pedale de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftină biciclete copii fara pedale pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 172 lei.

Echilibrul pe bicicleta copii fara pedale

Cea mai importanta indemanare deprinsa de catre copiii care folosesc bicicleta fara pedale este echilibrul. Echilibrul fara de care nu ar putea sa foloseasca ulterior bicicleta mai mare cu pedale. Folosind doar rotile ajutatoare pe bicicleta cu pedale, copiii prefera sa abuzeze de ajutorul acelor roti, decat sa se deprinda cu echilibrul pe bicicleta. Astfel trecerea de la o bicicleta cu pedale si cu roti ajutatoare la o bicicleta cu pedale si fara roti ajutatoare este mai dificila decat trecerea de la bicicleta fara pedale la o bicicleta cu pedale, dar fara roti ajutatoare. Bicicleta copii fara pedale de la Spartan este ideala pentru orice copil deoarece dezvolta funcțiile motorii, picioruşele şi, nu în ultimul rând, concentreaza energia fizică într-un mod util.

Biciclete copii fara pedale cu pret mic

Avem magazin biciclete ce vinde biciclete ieftin incepand cu doar 177 lei. Aceste biciclete de vanzare sunt excelente pentru exercitii pentru picioare. Pe lângă pretul mic, aceste biciclete copii au garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.