trambulina elastica

Snowboard pe trambulina copii de la Sparan

Snowboard pe trambulina

Snowboard pe trambulina

Snowboard pe trambulina pentru copii de exterior

S-ar putea sa sune cel putin ciudat, însa pentru orice snowboarder care se respecta, trambulina copii de la Spartan este cea mai buna investiție care să îl țină în forma în restul anului. Cu excepția acelor mișcări pe snowboard care au nevoie de un tip sau altul de obstacol pentru a putea fi executate, orice truc pe care îl vei încerca vreodată pe snowboard ar trebui sa fie stăpânit la perfecție mai întâi pe trambulina elastica pentru copii. Doar săritul și învârtitul pe trambulina copii și adulți nu te vor ajuta însa sa devii un snowboarder mai bun. Următoarea afirmație s-ar putea sa te deruteze, dar învățarea unui truc de snowboard pe trambulina elastica este foarte diferit de ceea ce se va întâmpla efectiv pe zăpada. Și atunci, cum poate o trambulina copii sa te ajute sa devii mai bun la snowboarding? Iată câteva trucuri și tehnici despre cum sa folosești trambulina elastica astfel încât sa te ajute atunci când te vei afla pe pârtie.

Trambuline elastice recomandate de acest articol


Pentru a vizualiza toate trambulinele Spartan, accesați secțiunea Trambulina.

Snowboard pe trambulina copii cu arcuri de la Sparan !

Pentru a creste siguranța pe trambulina elastica pentru copii, unii producători au înlocuit arcurile de la trambuline cu benzi elastice. Acestea însă limitează înălțimea săriturii pe trambulina copii, ceea ce le face inutilizabile pentru scopul nostru, acela de a îmbunătăți abilitățile de snowboard pe trambulina elastica. De aceea, în tot acest articol, vom vorbi doar despre trambulinele de exterior de la Spartan, care au arcuri metalice.

Pentru început, sari pe trambulina elastica pentru copii !

Primul lucru pe care trebuie sa îl faci cu trambulina elastica pentru copii este sa sari în aer cât mai sus posibil. Câteva lucruri la care va trebui sa încerci sa te concentrezi pe măsura ce devii mai priceput la sărit sunt felul în care iți temporizezi săritura și cum iți orientezi corpul atunci când ești în aer.

Atunci când corpul tău părăsește solul, tot felul de mușchi interiori (din cei pe care nu ii vezi, nici măcar dacă faci exerciții tot timpul) vor interveni și vor încerca sa te mențină stabil în aer. Dacă atunci când te găsești în aer începi sa dai din mâini și te simți în derivă, fără control asupra corpului tău, atunci trambulina copii și adulți de la Spartan te poate ajuta.

Săriturile simple în sus și în jos te vor ajuta sa te obișnuiești cu senzația de a fi în aer. Dacă vrei sa adaugi mai multa autenticitate exercițiilor tale de snowboard pe trambulina copii de la Spartan, poți să iți prinzi de picioare și placa de snowboard, însa trebuie sa ii acoperi cu banda adeziva toate marginile, pentru a nu tăia cumva trambulina elastica. Acum ești pregătit sa te antrenezi pentru prinderi (grabs).

Prinde orice punct de pe placa poți (doar dintre legături) în timp ce sari și joaca-te o vreme cu asta. Ajustează-ți apoi prinderile de snowboard pe trambulina elastica pentru copii pentru a iți forma un stil propriu și pentru a te diferenția de ceilalți snowboarderi de pe pârtie. Pentru prinderile extremităților (nose grab si tail grab) asigura-te ca apuci chiar de vârful plăcii de fiecare data.

Rotiri și Inversări pe trambulina copii de la Spartan

Pentru aceste trucuri devine trambulina elastica cu adevarat folositoare. Rotirile cu placa de snowboard pe trambulina copii sunt cu totul diferite de executarea aceluiasi truc pe partie, deoarece nu trebuie sa iti faci probleme cu pozitionarea canturilor, tranzitia sau viteza. Dar nu poti sa faci o intoarcere de 540 de grade pe snowboard fara sa stii ce inseamna sa te rotesti o data si jumatate in jurul propriei axe pur si simplu. Aici intervine trambulina Spartan.

Cand faci rotiri sau inversari cu placa de snowboard pe trambulina elastica pentru copii trebuie sa iei in considerare cateva lucruri:

  1. Orientarea ta: picioarele trebuie sa iti fie stranse sub tine, iar placa sa fie in plan orizontal atunci cand se afla in aer.
  2. Avantul: Concentreaza-te pe felul in care initiezi intoarcerea. Aceasta te va ajuta sa iti dai seama cat de multa forta ai nevoie pentru a face o rotatie completa atunci cand te vei afla pe partie.
  3. Pozitia capului: Unde te uiti in timp ce faci rotirea? Gandeste-te la executarea trucului pe snowboard. Unde ar trebui sa te uiti pentru a executa complet aceasta rotire? La ce moment in timpul rotirii trebuie sa iti ochesti punctul de aterizare?
  4. Aterizarea: Reusesti sa aterizezi dupa o rotatie completa? Gandeste-te la lucrul cu canturile. Partea buna la snowboarding este ca, daca nu reusesti sa duci la bun sfarsit rotatia pe care ti-ai propus-o, poti sa o repari alunecand in compensatie dupa aterizare. Dar trebuie sa te asiguri ca vei ateriza pe marginea care iti va permite aceasta miscare si nu pe cea care te va infunda in zapada.

Pentru orice truc de rotire la snowboarding trebuie sa te astepti sa zbori necontrolat in aer la un moment dat. Exersarea acestor momente din aer cu ajutorului unui snowboard pe trambulina copii de la Spartan elimina o multime din incertitudine, lasandu-ti de rezolvat doar abordarea tranzitiei.

In special in cazul inversarilor, este de dorit sa aterizezi pe spate pe o trambulina elastica si nu pe zapada batatorita. Inversarile iti pun in pericol capul si gatul, astfel incat este bine sa te asiguri ca vei fi in stare sa aterizezi pe picioare in majoritatea cazurilor inainte de a le incerca pe munte, iar aici intervine ajutorul trambulinei elastice. Va trebui sa te joci cat mai mult atat cu prinderile cat si cu rotirile si inversarile pentru a afla ce functioneaza cel mai bine pentru tine.

Trucuri de snowboard pe bare sau pe cutii

Cum poti sa exersezi trucurile care implica alunecatul pe bare sau pe cutii cu placa de snowboard pe trambulina elastica ? Cu siguranta nu vei exersa alunecatul, asta e sigur. Mai intai, pentru a simula bara sau cutia, fa cu un spray de vopsea sau lipeste cu banda adeziva o dunga care trece prin centrul trambulinei elastice. Acum alege tipul de saritura: cu fata, cu spatele, obisnuita sau inversata. Aceasta e o practica buna mai ales pentru rotiri de 270 sau mai mult. Este o modalitate foarte buna pentru a te obisnui sa iti pastrezi tinta in timp ce te invarti.

In timp ce faci toate astea, ar trebui sa incepi sa fii atent la mai multe aspecte care vor fi importante atunci cand vei fi pe partie. Asigura-te ca aterizezi cat mai bine pe linia desenata sub tine, deoarece asta te va ajuta mai tarziu cand vei reusi sa te asezi perfect pe bara. De asemenea, tine minte ca, daca nu ai fi folosit placa de snowboard pe trambulina copii, ci pe o bara sau cutie, dupa aterizare ai incepe imediat sa aluneci. Asa incat incearca sa te gandesti cum ar trebui sa iti pozitionezi greutatea corpului pentru a ateriza corect si a aluneca.

Asigura-te ca executarea rotirilor simple devine din ce in ce mai confortabila inainte de a incerca unele trucuri mai complicate precum rotiri de 270 de grade si altele similare, deoarece chiar si daca vei reusi sa faci o rotatie completa si sa ajustezi unghiul de alunecare, va fi nevoie sa te simti sigur pe tine in toate momentele rotirii si sa poti sa iti orientezi snowboardul cu precizie exact unde iti doresti.

Speram ca ghidul nostru de exercitii cu placa de snowboard pe trambulina copii de la Spartan sa te ajute sa devii mai bun la toate trucurile pe care ti le-ai propus, sau cel putin sa mai omoare din timpul de asteptare pana cand muntii vor deveni din nou acoperiti cu zapada.

De ce ai cumpăra o trambulina copii de la Spartan ?

Avem trambuline Spartan pentru copii cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Aceste trambuline exterior au preţuri  începând de la 117 lei.

In secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exerciții fitness pe trambuline Spartan pentru copii. Aceste sarituri pe trambulina elastica de exterior sunt extraordinare atât pentru copii cât și pentru adulți.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline, printre care vei găsi cu siguranța cel putin unul care va pune în aplicare săriturile cu snowboard pe trambulina pentru copii de exterior.

Comenzi online de trambuline din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Si noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulinele copii pentru exterior direct de la sediul nostru. Astfel, putati sa aplicati aceste exerciții de snowboard pe trambulina elastica pentru copii de la Spartan descrise mai sus.

Comenzi online de trambuline din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de trambuline exterior pentru copii din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Va mai rămâne doar sa profitati de aceste exerciții de snowboard pe trambulina copii de la Spartan descrise mai sus.

Comenzi online de trambuline din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu în ultimul rând, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Odată ce trambulina a fost cumpărata puteți sa practicați aceste exerciții de snowboard pe trambulina elastica pentru copii de la Spartan descrise mai sus.

Comenzi online de trambuline oriunde în țară

Livram trambuline Spartan oriunde în țară. Costurile de transport sunt afişate în cadrul paginii produsului, imediat sub preţul trambulinei.