Cum sa reduci socul static pe trambulina

Socul electrostatic pe trambulina de exterior

Socul electrostatic pe trambulina de exterior

Socul electrostatic pe trambulina de exterior

Socul electrostatic pe trambulina de exterior

Multor oameni li s-a intamplat sa simta socul electrostatic pe trambulina de exterior. De obicei atunci cand esti pe trambulina cu o alta persoana, va atingeti si simtiti un soc sau apare o scanteie. Socul care apare dupa ce ai wholesale mlb jerseys sarit un timp pe trambulina se intampla atunci cand corpul tau isi schimba incarcatura electrica din neutra in negativa sau pozitiva. Odata incarcat, prin atingerea unui material care conduce electricitatea apare socul electrostatic. Cauza este in general  aerul uscat si diferitele materiale care se freaca unele de celelalte.

Metode de reducere a efectului rezultat din socul electrostatic pe trambulina de exterior

Este important sa reducem efectele electricitatii statice, nu doar pentru ca socul electrostatic poate fi usor dureros, ci si pentru ca el poate cauza vatamari serioase. Materialul din care este facuta suprafata elastica a trambulinei este de obicei de vina, deoarece este facut din nylon, un bun conducator de electricitate. Poti reduce socul sarind pe trambulina de calendarul exterior in picioarele goale si purtand haine de bumbac, dar nu vei elimina total electricitatea statica. Daca preferi sa nu sari descult, atunci va trebui sa experimentezi cu diferite tipuri de incaltaminte pentru a vedea care dintre ele reduce socul electrostatic cel mai bine. Talpile sintetice sunt in general cea mai proasta alegere pentru reducerea socului electrostatic pe trambulina de exterior pentru copii, deoarece sunt un foarte bun conducator de electricitate.  Pielea uscata si sezonul rece sunt de asemenea o combinatie foarte favorabila pentru conductivitatea electrica. Deci pastreaza-ti pielea hidratata si bea multa apa pentru a reduce socul electrostatic pe trambulina de exterior pentru copii.

O alta modalitate de a reduce socul electrostatic pe trambulina de exterior pentru cheap jerseys copii este sa te impamantezi cu un obiect de metal, precum o cheie. Poti sa atingi obiectele mai intai cu cheia, astfel facand scanteia sa apara din cheie in loc de degetul tau. Multi oameni si-au achizitionat „curele de descarcare a electricitatii statice” care se monteaza pe ウェブサイトリニューアルに向けて incaltaminte, dar acestea pot fi stanjenitoare in timpul sariturilor.  Instalarea unui sistem world! de generare de aburi in apropierea trambulinei va reduce uscaciunea aerului din jurul trambulinei si de asemenea aparitia electricitatii statice.

Iti sugeram sa experimentezi cu toate variantele de mai sus pentru a vedea care functioneaza cel cheap mlb jerseys mai bine in cazul tau.

Mai multe detalii despre trambuline de exterior pentru copii v-am pregatit in articolul Trambuline exterior ieftine pentru copii si adulti.
In sectiunile Jocuri pe Trambulina si Exercitii cu Trambulina gasiti nenumarate exercitii fitness si jocuri pe care le puteti face pe trambulina de exterior pentru copii.
Vrei o trambulina de exterior на pentru copii ? Esti unde trebuie ! Avem cele mai bune si ieftine trambuline cu certificat de calitate TÜV si garantie 2 ani.

Asiguram transport gratuit pentru comenzi de trambuline din Timisoara si imprejurimi. Pentru restul localitatilor costurile de livrare sunt afisate in cadrul paginii produsului, imediat sub pret sau in pagina Conditii, la sectiunea Conditii Livrare.

Trambuline elastice pentru copii recomandate de acest articol

Pentru a vizualiza toate trambulinele acesati sectiunea Trambuline de exterior ieftine pentru copii si adulti.