Modificari in antrenament pe stepper aerobic acasa

Stepper aerobic acasa

Exercitii pentru fese si picioare pe stepper aerobic acasa

Când vorbim despre un stepper aerobic acasa pentru exercitii fitness ne referim la un mic aparat de fitness care simulează senzația urcării scărilor și iți face picioarele să se miște pe loc în plan vertical. Un stepper aerobic acasa iți poate oferi un antrenament echilibrat ce poate conține exercitii pentru fese, exercitii abdomen, exercitii pentru picioare si nu numai, acesta necesitând  doar un minimum de timp zilnic pentru a avea parte de maximum de beneficii.

Exercitii pentru fese si picioare pe stepper aerobic acasa

Exercitii pentru fese si picioare pe stepper aerobic acasa

Steppere recomandate la exercitii pentru picioare cu stepper

Accesați secțiunea Steppere pentru a vizualiza toate steper-ele ieftine de la Spartan. Avem pentru aceast stepper pret mic de doar 113 lei. Aceasta este excelent la exercitii pentru picioare cu stepper, și pe lângă pretul mic, aceast stepper dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV.

Beneficiile unui stepper aerobic acasa

O sesiune de exercitii pentru fese sau exercitii pentru picioare pe stepper acasa iți oferă un antrenament cardiovascular și aerobic cu impact redus. Stepper-ul va acționa cu precădere asupra mușchilor picioarelor și ai feselor, făcându-le sa para mai tonifiate și cu o forma mai frumoasa, în timp ce reduc din kilogramele în plus. Stepper-ul poate de asemenea sa acționeze asupra mușchilor trunchiului și ai abdomenului, dar și ai parții inferioare a spatelui atunci când este utilizat corect.

Beneficiile unui stepper aerobic acasa

Beneficiile unui stepper aerobic acasa

Bazele antrenamentului pe stepper aerobic acasa

În general un stepper aerobic acasa este complet computerizat pentru a oferii nivele multiple de rezistenta și viteza din care să se poată alege. Dacă stepper-ul tău de exercitii pentru fese oferă nivele computerizate, țintește către nivelele de rezistenta mai scazuta atunci când numai ce ai început să îl folosești și creste rezistenta acestui stepper aerobic acasa o data la câteva săptămâni, pe măsura ce te obișnuiești cu nivelul curent. Mai jos aveți descrisă o sesiune de antrenament cu conținut de exercitii pentru picioare si exercitii pentru fese în 5 pași simpli de aplicat pe orice stepper aerobic acasa

Stepper aerobic acasa

Stepper aerobic acasa

  1. Așează toată talpa piciorului pe stepper la fiecare pas.
  2. Unele steppere pentru acasa au mânere sau corzi elastice pentru mâini, pe când altele nu au. Dacă stepper-ul tău nu are, flexează-ți mâinile către trunchi și închide pumnii. Apoi le poți mișca în față și în spate, într-o mișcare rotativa, cum e cea pe care ai folosi-o când faci jogging. Dacă stepper-ul are bare pentru mâini, tine-te de ele însă nu te apleca pe ele. Dacă exista corzi elastice, poți sa tragi alternativ de ele în timp ce pășești.
  3. Păstrează-ți partea superioara a corpului și trunchiul drepte. Nu te cocoșa și nici nu te apleca spre în fată. Aceasta este foarte important pentru mușchii trunchiului dar și pentru stabilitatea în timpul acestor exercitii pentru fese pe stepper.
  4. Apasă un picior pe stepper în timp ce celalalt se ridică. Repeta mișcarea cu piciorul celalalt. Senzația pe care o încerci ar trebui sa fie similara cu urcatul scărilor.
  5. Începe încet și mărește viteza pe măsură ce te obișnuiești cu stepper-ul. Începe-ți antrenamentul undeva între 6 și 12 minute. În timp, poți sa te antrenezi pe stepper pană la 20 de minute per sesiune de antrenament. 

    Bazele antrenamentului pe stepper aerobic acasa

    Bazele antrenamentului pe stepper aerobic acasa

Sfaturi pentru siguranta pe stepper aerobic acasa

Asigura-te ca acest stepper aerobic acasa pe care faci exercitii pentru picioare sau exercitii pentru fese se afla pe o suprafața perfect plană. Nu așeza stepper-ul pe covor sau pe o rogojina. Poarta încălțăminte sport pentru impact ridicat tot timpul antrenamentului și nu folosi niciodată stepperul descult. Efectueaza exercitii pentru picioare lent și asigură-te ca ai suficient echilibru pe măsură ce crești viteza exercitiilor.

Sfaturi pentru siguranta pe stepper aerobic acasa

Sfaturi pentru siguranta pe stepper aerobic acasa

Modificari in antrenament pe stepper aerobic acasa

Poți adăuga in cadrul acestor exercitii pentru fese și o parte de exercitii pentru brate, chiar și în cazul în care stepper-ul tău nu are mânere sau benzi / corzi elastice de rezistenta, folosind gantere ușoare în timp ce pășești pe stepper. Dacă nu poți sa integrezi un antrenament complet în programul tău zilnic, folosirea unui stepper aerobic acasa nu este doar o alegere convenabila, este și foarte benefica pentru sănătatea corpului tău, pentru tonicitatea mușchilor și pentru întărirea întregului organism. Stepper-ul este suficient de mic pentru a-și putea găsi cu ușurința un spațiu de depozitare în casa atunci când nu este folosit.

Modificari in antrenament pe stepper aerobic acasa

Modificari in antrenament pe stepper aerobic acasa

De ce ai cumpăra un stepper aerobic acasa ?

Avem mai multe tipuri de stepper aerobic de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cel mai ieftin stepper aerobic pe care il puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 113 lei.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestui stepper de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor steppere ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de stepper aerobic acasa.

Comenzi online de stepper din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de stepper in Timisoara si împrejurimi sau puteți sa ridicați stepper-ul direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata a stepper-elor de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa efectuați câteva exercitii pentru fese pe stepper si corpul tău iti va mulțumi.

Comenzi online de stepper din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de stepper din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de stepper din Bucuresti. Costul transportului pentru stepper este afișat în cadrul paginii de prezentare a stepper-ului, imediat sub preț. Nu există motive să nu înceapă distracția !

Comenzi online de stepper oriunde in tara

Livram stepper Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești steppere ieftine de la Spartan pentru exercitii pentru fese si exercitii pentru picioare. Avem pentru aceste steppere pret mic incepand cu 113 lei. Calitatea și durata de viata pentru oricare stepper de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul stepper-ului.