Studiiu trambulina interior efectuat de NASA

Studiu trambulina interior efectuat de NASA

Studiu trambulina interior efectuat de NASA

Studiu trambulina interior efectuat de NASA

Studiu trambulina interior efectuat de NASA

Conform unui studiu trambulina interior efectuat de către cei de la NASA, exercițiile pe un rebounder sau pe trambulina interior sunt „cele mai eficiente și eficace exerciții concepute pana acum de om”. Sunt exerciții de fitness excelente, non-impact, bazate pe sărituri pe trambulina interior.

Dar de ce e interesata NASA atât de mult încât sa efectueze un studiu trambulina interior? Deoarece se afla în căutarea unor exerciții care sa ii ajute pe astronauți sa își recupereze repede forma fizica în urma perioadelor lungi petrecute în imponderabilitate.

Studiu trambulina interior efectuat de NASA a ajuns la concluzia ca exercițiile pe trambulina interior este cu 68% mai eficient decât alergatul sau jogging-ul, datorita efectului de amortizare a șocurilor. De asemenea, s-a demonstrat ca un individ de 75 de kilograme care petrece o ora făcând exerciții pe trambulina interior va arde mai multe calorii decât același individ care face jogging timp de o ora.

Exercițiile pe trambulina interior sunt o modalitate accesibila de creștere a energiei, stimulare a circulației limfatice, scădere a greutății și tonifiere musculara. Majoritatea exercițiilor sunt simple și ușor de urmat, cu un impact scăzut, fără riscuri sau durere.

Trambuline elastice de interior recomandate


Pentru a vizualiza toate trambulinele de sarit pentru copii accesați secțiunea Trambuline.

Alte beneficii evidențiate de acest studiu trambulina interior

  1. combaterea oboselii prin întărirea sistemului glandular pentru a creste capacitatea glandelor tiroida, pituitara si suprarenala
  2. efect de analgezic natural, care combate durerile de încheieturi, gat, spate și cap, ca urmare a creșterii circulației și a fluxului de oxigen
  3. întărirea inimii, care permite un puls mai mic in stare de repaus. Aceasta trimite un val mai mare de sânge prin vene
  4. datorita impactului foarte scăzut, exercițiile sunt recomandate și celor cu mobilitate redusa sau care trec prin recuperare
  5. scăderea nivelului de colesterol și trigliceride
  6. creșterea metabolismului, ceea ce ajuta corpul sa ardă mai multe calorii
  7. creșterea performantelor inimii și sistemului circulator, astfel încetinind procesul de îmbătrânire
  8. stimularea fluxului limfatic prin corp cu pana la 15%, ceea ce conduce la accelerarea detoxifierii organismului
  9. stimularea digestiei, relaxării, somnului, impulsurilor nervoase si a fibrei musculare
  10. scăderea tensiunii arteriale prin tonifierea mușchilor țesutului median al arterelor și îmbunatățirea sistemului circulator.

Cine poate folosi o trambulina interior?

De fapt, acesta este unul din motivele pentru care trambulinele elastice de interior sunt o investiție atât de buna. Întreaga familie poate beneficia de exercițiile de rebounding, de la anteprescolari pana la bunici. Pentru începători sau pentru persoanele care încep exercițiile ca parte a fizioterapiei, este recomandabila folosirea unui stabilizator.

În secțiunea Exercitii pe trambulina găsești multe jocuri pentru aceste trambuline elastice de interior, cât și sfaturi adresate atât copiilor cât și părințiilor acestora. Și de ce nu ar fi asa? Având în vedere ca trambulinele elastice de interior sunt o sursa constanta de distracție, jocuri și exercițiu fizic util pentru copii și adulți.

Asigurăm livrare gratuită pentru orice comandă de trambuline in Timişoara şi împrejurimi. Pentru restul localităților costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub prețul trambulinei interior. În plus, având în vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, cautăm permanent soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti.

Avem cele mai ieftine și bune trambuline elastice de interior, cu certificat de calitate TÜV și garanție 2 ani. Aceste trambuline elastice interior au preturi  începând de la 117 lei.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința.