Trambulina sala de fitness

Trambulina ca sala de fitness

Trambulina ca sala de fitness

Trambulina ca sala de fitness

Trambulina ca sala de fitness – idei de exercitii

Deși poți sa faci mișcare și sărind în sus și în jos pe trambulina copii de la Spartan timp de 15 minute, iată câteva sugestii despre cum poți sa iți folosești trambulina ca sala de fitness și sa ai parte de niște exerciții de aerobic foarte eficiente în aer liber. Astfel multe din exercițiile pe care le practicii în cadrul sălii de fitness poți de acum sa le practicii pe trambulina Spartan pentru copii.

Exercitii cardio pe trambulina copii

Unele dintre miscarile tale preferate de la sala pot fi modificate cu usurinta pentru a fi facute pe trambulina Spartan pentru copii : sarituri pe loc, fandari, alergari cu genunchii la piept, genuflexiuni, joc de glezne sau pur si simplu alergari de-a lungul perimetrului trambulinei.

Trambuline Spartan pentru copii si adulti recomandate de acest articol

Pentru a vizualiza toate trambulinele acesati secțiunea Trambuline.

Kickboxing pe trambulina Spartan pentru copii

Ti se pare kickboxingul distractiv la sala? Incearca-l folosind trambulina ca sala de fitness si vei descoperi ca este si mai distractiv. Plus ca vei avea parte de sarituri mult mai inalte. Din motive evidente, in acest caz nu ai nevoie de partener!

Yoga pe trambulina copii de la Spartan

De ce sa nu incerci cateva miscari de yoga pe o suprafata mai moale si mai indulgenta, folosind trambulina ca sala de fitness? Probabil nu vei reusi toate pozitiile, dar cel putin va fi distractiv sa incerci!

Antrenament pentru schi fond pe trambulina Spartan pentru copii

Misca-ti picioarele inainte si inapoi, alternandu-le ca si cand te-ai deplasa prin zapada.

Antrenament pentru schi alpin pe trambulina copii de la Spartan

Cu picioarele unul langa celalalt, sari din stanga in dreapta ca si cand ai aluneca in mare viteza pe o partie de schi. Aceasta miscare este foarte utila mai ales in saptamanile care premerg concediul la schi, pentru a evita febra musculara care s-ar putea instala cand vei folosi aceleasi grupe de muschi.

Abdomene pe trambulina Spartan pentru copii

Exercitiile de abdomen facute pe trambulina copii de la Spartan sunt mult mai usoare pentru spate. Fie ca e vorba de ridicari scurte ale trunchiului la 45 de grade sau ridicarea completa pana la 90 de grade, este o buna idee sa folosesti trambulina ca sala de fitness.

Incalzirea pe trambulina copii de la Spartan

Daca  te antrenezi pentru alergare, probabil petreci foarte mult timp incalzindu-ti muschii inainte de a porni la drum. De ce sa nu faci cateva sarituri si apoi exercitiile de gimnastica pe suprafata elastica a trambulinei inainte de a incepe sa alergi, astfel vei folosi trambulina ca sala de fitness ?

Invarteste-te si sari pe trambulina Spartan pentru copii

Fie ca sari spre dreapta si apoi inapoi spre stanga sau ca faci o intoarcere de 360 de grade in aer, acesta este un exercitiu foarte bun pentru trunchi. Poti astfel  sa folosesti trambulina ca sala de fitness pentru a efectua acest exercitiu.

Picioare care pulseaza

Tine-ti soldurile si partea superioara a corpului nemiscate si impinge-ti picioarele in sus si in jos pe mijlocul trambulinei, fara a parasi suprafata elastica. Crede-ma, e mai greu decat pare si este un foarte bun exercitiu pentru picioare!

Provoaca-te!

Afla cat de mult poti sari fara sa te opresti sau cat de multe miscari poti inventa. Aproape orice exercitiu poate fi modificat pe trambuline de exterior, tot ce ai nevoie este creativitate!

De ce ai cumpăra o trambulina copii de la Spartan ?

Pentru aceste exercitii fitness avem trambuline Spartan pentru copii cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Aceste trambuline exterior au preţuri  începând de la 117 lei.

In secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exerciții fitness pe trambuline Spartan pentru copii. Aceste sarituri pe trambulina elastica de exterior sunt extraordinare atât pentru copii cât și pentru adulți.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința.

Comenzi online de trambuline din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Si noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulinele copii pentru exterior direct de la sediul nostru. Astfel, putati sa aplicati aceste exerciții pe trambulina copii de la Spartan descrise mai sus.

Comenzi online de trambuline din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de trambuline exterior pentru copii din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Va mai rămâne doar sa profitati de aceste exerciții pe trambulina copii de la Spartan descrise mai sus.

Comenzi online de trambuline din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu în ultimul rând, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Odată ce trambulina a fost cumpărata puteți sa practicați aceste exerciții pe trambulina copii de la Spartan descrise mai sus.

Comenzi online de trambuline oriunde în țară

Livram trambuline Spartan oriunde în țară. Costurile de transport sunt afişate în cadrul paginii produsului, imediat sub preţul trambulinei.