Trambulina copii in sarcina - primul trimestru

Trambulina copii in sarcina

Exercitiile cardio pe trambulina copii in sarcina sunt recomandate ?

Sariturile pe trambulina copii înseamnă exercitii cardio care iți solicită picioarele, echilibrul și coordonarea. Fie ca ești experimentata sau doar novice în ceea ce privește sariturile pe trambulina, multi factori iți afectează rutina de exercitii cardio în timpul sarcinii. Cunoscând argumentele pro și contra efectuării de exercitii cardio pe trambulina copii in sarcina te va ajuta sa iei decizii informate și sigure pentru tine si bebelusul tau.

Trambuline copii ieftine recomandate la exercitii cardio pe trambulina copii in sarcina

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exercitii cardio de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 117 lei. Aceasta trambulina este excelenta pentru exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV.

Trambulina copii in sarcina – primul trimestru

Cu toate ca în primul trimestru s-ar putea sa nu ți se modifice aproape deloc forma fizica sau greutatea corporala, aceasta este o perioada importanta pentru dezvoltarea bebelușului tău. De aceea, este recomandat sa ceri acceptul medicului tău obstetrician de a face exercitii cardio pe trambulina copii in sarcina, chiar și în primul trimestru. Sariturile pe trambulina iți poate creste riscul de a cădea și de a te vatămă pe tine sau pe copil, însă toate tipurile de exercitii cardio moderate sunt încă foarte benefice pentru a te păstra în forma fizica și a-ți pregăti corpul pentru următoarele doua trimestre de sarcina.

Trambulina copii in sarcina - primul trimestru

Trambulina copii in sarcina – primul trimestru

Trambulina copii in sarcina – al doilea și al treilea trimestru

În timpul celui de-al doilea și al treilea trimestru, creșterea în greutatea și modificările de postura iți pot afecta echilibrul și coordonarea. Obținerea undei verzi din partea medicului tău este indispensabila pentru siguranța acestor exercitii cardio pe trambulina copii in sarcina din ultimele doua trimestre.  Creșterea greutății  în zona mediana iți poate schimba centrul de greutate și poate modifica modul în care corpul tău aterizează și își distribuie greutatea când sari pe trambulina. Cărțile de specialitate recomanda evitarea oricăror exercitii cardio care necesita mișcări sacadate, schimbări bruște de direcție și sarituri pentru a evita căderile și vătămările. Dupa primul trimestru, exercitiile stând pe spate iți restricționează fluxul sanguin. De aceea, evită sariturile pe trambulina copii in sarcina care iți cer sa aterizezi pe spate sau să sari în sus după ce ai fost întinsă pe spate. Începând cu al doilea trimestru de sarcina, corpul tău secreta relaxina, un hormon care iți relaxează articulațiile și pelvisul pentru a te pregăti de nastere. Relaxina te face mai predispusa la vătămări și iți poate reduce echilibrul și coordonarea, ambele necesare pentru săriturile pe trambulina copii. Un motiv foarte important pentru care sa iți păstrezi rutina de exercitii cardio pe trambulina in sarcina este faptul ca acestea iți pun în mișcare circulația limfatica. Drenajul limfatic este foarte benefic în cazul retenției de apa în corp, foarte întâlnită la femeile însărcinate.

Trambulina copii in sarcina - al doilea și al treilea trimestru

Trambulina copii in sarcina – al doilea și al treilea trimestru

Trambulina copii in sarcina – precauții

Dacă medicul iți da voie sa sari pe trambulina copii in sarcina, indiferent cât e ea de înaintată, exista câteva precauții pe care le poți lua pentru a reduce riscul de vătămare. În primul rând, sari pe trambulina copii doar de una singura, pentru a evita situațiile când te ciocnești în alții. Sari doar pe o trambulina copii cu plasa de protectie. Deși nu te va scuti de căderi, cel putin ele vor fi amortizate. Asigura-te ca toate componentele metalice ale acestei trambuline copii, precum cadrul, arcurile și carligele sunt acoperite de salteaua de protectie pentru a evita vătămările în cazul în care cazi pe ele. Dacă sari pe trambulina in sarcina, asigura-te ca exista altcineva în apropiere în cazul în care te lovești sau au nevoie sa apeleze doctorul.

În cazul în care nu primești acceptul medicului pentru a face exercitii cardio pe trambulina copii in sarcina, întreabă-l dacă poți sta în poziție așezată pe trambulina copii în timp ce altcineva sare ușor lângă tine. Chiar și astfel poți beneficia de efectele cardio pozitive ale trambulinei asupra sănătății.

Trambulina copii in sarcina – în caz  de vătămare

Dacă ai căzut și crezi ca te-ai vătămat, suna la 112. Contracțiile uterine, dureri în zona pieptului, amețeala, puls accelerat, crampe abdominale sau înțepături și durere în zona soldurilor sau a spatelui pot indica vătămări interne și pot necesita asistenta medicala. Alte simptome pot include sângerări vaginale, umflaturi la nivelul picioarelor, fetei sau mâinilor si scurgeri de lichid amniotic.

De ce ai cumpăra o trambulina copii ?

Avem orice trambulina copii de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina copii pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 117 lei.

În secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii cardio pe trambulina copii de la Spartan care se pot aplica inclusiv în luna martie. Aceste sarituri pe trambulina sunt extraordinare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Și de ce nu ar fi asa? Având în vedere ca trambulina elastica este o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Comenzi online de trambuline din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata a trambulinelor de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa efectuați câteva exercitii cardio pe trambulina copii in sarcina, astfel starea de bine si distracția vor fi la ele acasă.

Comenzi online de trambuline din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa efectuați câteva exercitii cardio pe trambulina copii in sarcina. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambulina în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambulina se va da înainte de ora 16.

Comenzi online de trambulina interior oriunde in tara

Livram trambulina Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești trambuline copii ieftine de la Spartan pentru sărituri și exercitii cardio. Avem pentru aceste trambuline pret mic incepand cu 117 lei. Calitatea și durata de viata pentru oricare trambulina de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul trambulinei.

De ce ai cumpăra un stepper ?

Avem mai multe tipuri de stepper de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cel mai ieftin stepper aerobic pe care il puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 113 lei.

Beneficiile pentru sanatate ale unui stepper

Un stepper este o piesa compacta de echipament pentru exercitii cardio care poate fi mutat ușor și convenabil oriunde. Unele steppere au și mânere, dar majoritatea sunt simple aparate pentru picioare care iți permit sa faci exercitii cardio pășind în contra unei forte care opune rezistenta. Un stepper oferă un antrenament moderat cu exercitii pentru picioare și poate avea un impact pozitiv asupra sănătății tale deoarece îmbunătățește activitatea cardiovasculara, tonifica mușchii picioarelor și te ajută să slăbești.

O parte importantă a unui antrenament fizic poate fi constituită din exercitii cardio pe stepper aerobic. Multe exercitii pentru picioare pot face parte dintr-un antrenament cardiovascular eficient, iar aceste exercitii sunt unele dintre ele. Stepperul aerobic a fost introdus în anii 1980, ca parte a boom-ului dat de miscarea aerobic, iar acesta este încă utilizat în săli de sport și fitness pentru un antrenament complet al organismului. Exercitiile cardio pe stepper aerobic pot fi un antrenament intens, deci consultați medicul dumneavoastră  înainte de a începe.

Stepper cu pret mic

La noi găsești cel mai ieftin stepper de vanzare pentru exercitii pentru picioare de pe piața. Avem pentru stepper pret mic de doar 113 lei. Acest stepper este excelent pentru exercitii abdomen si exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, acest stepper are garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.