Trambulina de exterior ingropata - sfaturi pas cu pas

Trambulina copii ingropata

Trambulina copii ingropata - sfaturi pas cu pas

Trambulina copii ingropata – sfaturi pas cu pas

Trambulina copii ingropata – sfaturi pas cu pas

O trambulina copii ingropata este fara indoiala un adaos valoros pentru orice gradina. Este o idee suficient de simpla, dar si eficienta: este mai sigura, mai putin intruziva si foarte placuta pentru toata lumea. Daca te-ai decis sa ingropi o trambulina copii de exterior in curtea casei, iata care sunt pasii de urmat:

Masoara spatiul necesar pentru trambulina copii ingropata

Este de preferat o trambulina copii ingropata relativ mare, dar asigura-te ca nu va domina gradina. De asemenea, cand masori, aminteste-ti sa lasi cel putin 50 de centimetri in jurul trambulinei (vom ajunge imediat si la motivul pentru care e bine sa faci asta).

Recomandări pentru trambulina copii ingropata

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exercitii cardio de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 135 lei. Aceasta trambulina pentru exercitii pentru picioare si abdomen este excelenta pentru exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii Spartan dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV. In plus, in acest articol va vom prezenta pasii necesari pentru a avea o trambulina copii ingropata pentru exercitii de slabit, exercitii pentru picioare, si multe altele.

Cumpara trambulina copii

Este destul de usor sa cumperi o trambulina elastica profesionala, chiar de la noi. Citeste si articolul Trambulina de exterior : sfaturi inaintea cumpararii.  S-ar putea sa crezi ca trambulina de exterior va fi folosita doar de copii, dar vei fi surprins sa afli ca adultii isi doresc cel putin la fel de mult sa sara in sus si in jos. Deci fii atent la greutatea maxima admisa si asigura-te ca vei avea o trambulina copii ingropata care sa poata sustine cel putin 120-150 de kilograme.

Cumpara trambulina copii

Cumpara trambulina copii

Marcheaza pe jos spatiul necesar pentru trambulina copii ingropata

Exista un truc pe care il poti utiliza. Ia o surubelnita veche, introdu-o in capatul ruletei de masurat si infige-o in pamant. Apoi, tinand intinsa banda ruletei la dimensiunea razei trambulinei, alearga in jurul surubelnitei cu un spray cu vopsea, pentru a obtine un cerc.  Fii atent sa nu iti murdaresti pantofii. Alta varianta ar fi sa pui trambulina de sarit pentru copii cu picioarele in jos pe pamant si sa faci un cerc in jurul ei.

Marcheaza pe jos spatiul necesar pentru trambulina copii ingropata

Marcheaza pe jos spatiul necesar pentru trambulina copii ingropata

Pune-te pe sapat pentru trambulina copii ingropata

OK, poti sa trisezi si sa chemi pe cineva sa sape in locul tau, eventual cu un excavator. Dar daca vrei sa pastrezi un buget scazut pentru a ingropa trambulina de exterior (sau daca ai nevoie de exercitiu fizic), atunci sapa singur. Totusi, pentru nu a sapa foarte mult, ia in considerare trambulina Spartan 244 cm. Este suficient pentru unu doi copii si un adult.

Pune-te pe sapat pentru trambulina copii ingropata

Pune-te pe sapat pentru trambulina copii ingropata

Solul vegetal e bun, subsolul e rau

Aminteste-ti ca primii aproximativ 30-50 de centimetri de pamant pe care ii sapi sunt cel mai probabil sol vegetal, iar acesta trebuie pus separat de subsol. Subsolul in schimb trebuie scos din scena daca este posibil sau ingropat altundeva, sub solul vegetal.  Vei vedea foarte usor diferenta intre ele pe masura ce sapi. Daca faci singur sapaturile, aloca-ti un sfarsit de saptamana  pentru asta si ia in considerare o mana de ajutor, mai ales pe masura ce ajungi mai jos si pamantul e tot mai compact.

Scurgerea pentru trambulina copii ingropata

Daca panza freatica este foarte aproape sau daca stii sau banuiesti ca vei avea probleme cu scurgerea apei, iti sugeram sa construiesti un mini bazin in zona centrala de sub trambulina copii ingropata, sapand 30 de centimetri in plus si umplandu-l cu pietris sau moloz.

Scurgerea pentru trambulina copii ingropata

Scurgerea pentru trambulina copii ingropata

Adancimea pentru trambulina copii ingropata

Exista persoane care sfatuiesc sa lasi trambulina cu 5 centimetri deasupra solului, pentru a permite aerului sa iasa. Alti specialisti spun ca fluxul de aer nu este o problema pentru trambulina copii ingropata decat daca a plouat, iar gaurelele de pe suprafata elastica a trambulinei au fost astfel astupate cu apa, ceea ce scade din eficienta sariturilor, dar acest fenomen este destul de rar. Un alt motiv pentru a nu lasa spatiu intre trambulina copii ingropata si pamant este faptul ca astfel se reduce riscul de a scapa diverse lucruri sub ea sau riscul de a te impiedica de marginea ei. Si in plus, daca exista iarba in jurul trambulinei, aceasta este mai usor de tuns cu masina cand trambulina este ingropata la nivel cu solul.

Adancimea pentru trambulina copii ingropata

Adancimea pentru trambulina copii ingropata

Colacul

Foloseste solul vegetal pe care l-ai pastrat de la sapatul gropii si formeaza un colac un jurul trambulinei. Daca doresti, poti forma cu el o margine inaltata, de aproximativ 30 de centimetri, careia poti de exemplu sa ii dai o forma dublu inclinata, cu partea superioara plata. De la distanta, trambulina este astfel ascunsa privirii, iar copiii pot folosi aceasta margine ca bancuta pentru a se odihni din cand in cand. Pe partea plata poti pune un material la alegere pentru a evita murdarirea.

Pune gazon in jurul trambulinei copii

Fie ca e gazon natural, fie artificial, acesta ajuta la creearea unui finisaj perfect pentru gradina ta.

Cam asta ar fi totul despre montare. O trambulina copii ingropata este cu adevarat mai sigura,  dar chiar si in acest caz va trebui sa supravegheati copiii foarte mici. Totusi, trambulina copii ingropata este mult mai accesibila pentru toate varstele, chiar si pentru bebelusii care inca nu au reusit sa stea in picioare.

De ce ai cumpara trambulina copii Spartan ?

Avem orice trambulina copii de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina copii pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 135 lei.

În secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii pentru picioare pe trambulina copii de la Spartan care se pot aplica inclusiv în luna martie. Aceste sarituri pe trambulina sunt extraordinare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Și de ce nu ar fi asa? Având în vedere ca trambulina elastica este o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți.

Vrei mai multe informații despre beneficii trambulina copii elastice de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita pentru exercitii de slabit si exercitii pentru picioare

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii Spartan direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar urmatii acesti pasi pentru a avea o trambulina copii ingropata dupa ce veti cumpara trambulina copii din Timisoara si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici pentru exercitii de slabit si exercitii pentru picioare

Livrarea comenzilor online de trambuline copii elastice din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar urmatii acesti pasi pentru a avea o trambulina copii ingropata dupa ce veti cumpara trambulina copii din Bucuresti si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru exercitii de slabit si exercitii pentru picioare

Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambulina în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambulina copii se va da înainte de ora 16. Vă mai rămâne doar urmatii acesti pasi pentru a avea o trambulina copii ingropata dupa ce veti cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina copii de oriunde in tara pentru exercitii de slabit si exercitii pentru picioare

Livram trambulina Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești trambuline copii ieftine de la Spartan pentru sărituri și exercitii pentru picioare. Avem pentru aceste trambuline pret mic incepand cu 117 lei. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul trambulinei. Vă mai rămâne doar urmatii acesti pasi pentru a avea o trambulina copii ingropata dupa ce veti cumpara trambulina copii de oriunde din tara si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

De ce ai cumpăra un stepper ?

Avem mai multe tipuri de stepper de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cel mai ieftin stepper aerobic pe care il puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 113 lei.

Beneficiile pentru sanatate ale unui stepper

Un stepper este o piesa compacta de echipament pentru exercitii de slabit care poate fi mutat ușor și convenabil oriunde. Unele steppere au și mânere, dar majoritatea sunt simple aparate pentru picioare care iți permit sa faci exercitii pentru picioare pășind în contra unei forte care opune rezistenta. Un stepper oferă un antrenament moderat cu exercitii pentru picioare și poate avea un impact pozitiv asupra sănătății tale deoarece îmbunătățește activitatea cardiovasculara, tonifica mușchii picioarelor și te ajută să slăbești.

O parte importantă a unui antrenament fizic poate fi constituită din exercitii de slabit pe stepper aerobic. Multe exercitii cardio pot face parte dintr-un antrenament cardiovascular eficient, iar aceste exercitii de slabit sunt unele dintre ele. Stepperul aerobic a fost introdus în anii 1980, ca parte a boom-ului dat de miscarea aerobic, iar acesta este încă utilizat în săli de sport și fitness pentru un antrenament complet al organismului. Exercitiile cardio pe stepper aerobic pot fi un antrenament intens, deci consultați medicul dumneavoastră  înainte de a începe.

Stepper cu pret mic pentru exercitii de slabit si exercitii pentru picioare

La noi găsești cel mai ieftin stepper de vanzare pentru exercitii de slabit de pe piața. Avem pentru stepper pret mic de doar 113 lei. Acest stepper este excelent pentru exercitii abdomen si exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, acest stepper are garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.