Trambulina pe timp de vânt puternic

Trambulina elastica pe vant puternic

Trambulina elastica pe vant puternic

Trambulina elastica pe vant puternic

Trambulina elastica pe vant puternic sau furtuna

Schimbările de anotimp aduc adeseori episoade de vânt puternic, în rafale. De cele mai multe ori, ele sunt anunțate din timp de autoritațile din meteorologie, dar uneori pot să vă ia și prin surprindere.

Deoarece aceste evenimente sunt în general de scurtă durată, este greu de imaginat că veți demonta trambulina elastica de fiecare dată pentru a evita ca ea să fie luată pe sus sau aruncată în obiectele din jur . De aceea, vă prezentăm în continuare diverse modalități de a proteja trambulina copii pe vant puternic.

Recomandari pentru mama si copilul pe trambulina

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exercitii cardio de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 135 lei. Aceasta trambulina pentru exercitii pentru picioare si abdomen este excelenta pentru exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii Spartan dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV. In acest articol va vom prezenta pasii de urmat pentru  montare trambulina copii pentru exterior, pasii ce trebuie efectuati anterioar oricaror exercitii pe trambulina elastica pentru picioare si abdomen.

Amplasarea trambulinei elastice

Atunci când alegeți locul pe care veți monta trambulina elastică, este bine să aveți în vedere următoarele:

  • copacii formează un scut bun împotriva vântului, dar aveți grijă să nu atârne crengi deasupra trambulinei exterior, deoarece acestea s-ar putea rupe și ar putea deteriora trambulina elastica pe vant.
  • zidurile clădirilor din apropiere pot forma de asemenea o zonă protejată pentru trambulina elastica pe vant, însă trebuie să păstrați o distanță de cel puțin 1-1.5 metri între trambulină și orice perete pentru ca aceasta să fie sigură în timpul folosirii.
  • cea mai sigură trambulina elastica pe vant puternic este cea îngropată în pământ. Acest gen de montare mai are și alte avantaje, despre care puteți citi in articolul Trambulina de exterior ingropata – sfaturi pas cu pas
Ancorare trambulina Spartan Sport 1305

Ancorare trambulina Spartan Sport 1305

Ancorarea trambulinei elastice

Dacă ați decis să păstrați trambulina elastică deasupra solului și vreți să stați fără griji în timp de furtună, există posibilitatea ancorării ei. Puteți să vă confecționați propriile ancorări artizanale, sau puteți folosi produsul special creat pentru protejat trambulina elastica pe vant – de exemplu, Set ancorare trambulină (4 bucăți) de la Spartan Sport. Oricare ar fi varianta aleasă, trebuie să aveți în vedere ca nu doar picioarele, ci și cadrul metalic rotund al trambulinei exterior să fie ancorate împreună, altfel veți risca să se smulgă cadrul și suprafața de sărit din picioarele bine ancorate în sol. Numărul de ancore folosite este direct proporțional cu diametrul trambulinei pe care doriți să o ancorați.

Măsuri de ultim moment

Dacă ați ales să vă ghidați după principiul „mie nu mi se va întâmpla niciodată” și, cu toate acestea, ați ajuns în situația de a avea nevoie să vă protejați trambulina elastica pe vant puternic, există câteva măsuri pe care le puteți lua în timp scurt:

  • demontați de pe trambulină accesoriile precum scara, suportul de pantofi, coșul de baschet și tot ce ar mai putea să se desprindă în timpul furtunii de la loc și să deterioreze trambulina elastică sau obiectele și clădirile din jur.
  • debarasați spațiul din jurul trambulinei exterior de obiecte care ar putea cădea pe ea sau ar putea fi aruncate de vânt înspre trambulină, deteriorând-o sau dezechilibrând-o.
  • în funcție de intensitatea și direcția vântului, demontați plasa/plasele de protecție și/sau scoateți suprafața de sărit. Trambulina va fi mai puțin predispusă să fie luată de vânt atunci când a rămas din ea doar cadrul metalic și picioarele. Acestea sunt însă și componentele cele mai dificil de montat și demontat, deci păstrarea lor montate va scurta timpul de repunere în funcțiune a trambulinei după ce condițiile meteorologice se îmbunătățesc.
  • dacă sunteți anunțați de autorități că va urma o perioadă lungă de vânturi puternice sau cu viteză foarte mare, este cel mai înțelept să demontați cu totul trambulina și să o puneți la adăpost. În definitiv, montarea nu este deloc dificilă, iar dacă ați uitat cum se face, puteți să vă reamintiți citind articolul Montarea unei trambuline elastice pentru copii.

Pentru mai multe recomandari, sfaturi si beneficii ale trambulinei elastice de exterior citeşte articolele din secţiunea Sfaturi şi beneficii trambulină.

De ce ai cumpara trambulina copii Spartan ?

Avem orice trambulina copii de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina copii pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 135 lei.

În secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii pentru picioare pe trambulina copii de la Spartan care se pot aplica inclusiv la sfarsitul lunii februarie. Aceste jocuri pe trambulina elastica sunt extraordinare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Și de ce nu ar fi asa având în vedere ca trambulina elastica este o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți ?

Vrei mai multe informații despre beneficii trambulina copii elastice de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Avantajele trambulinei pentru copii sunt extraordinare; joaca, efortul fizic, socializarea, creatia si distractia converg spre un acelasi deziderat : trambulina trebuie sa faca parte din copilaria copiilor nostrii. Si daca jocul pe trambulina il pigmentam din cand in cand cu cate o vacanta cu copiii, rezultatul nu poate fi decat unul: copii extraordinari de fericiti 🙂

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii Spartan direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Cumpara trambulina copii din Timisoara, iar dupa ce veti asigura trambulina elastica pe vant, daca e cazul, puteti sa se beneficiati de toate beneficiile trambulinei elastice pentru copii. Distractie placuta !

Cumpara trambulina copii idin Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina copii idin Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de trambuline copii elastice din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Cumpara trambulina copii din Bucuresti si dupa ce ati asigurat trambulina elastica pe vant, daca e cazul, puteti sa beneficiati de toate beneficiile trambulinei elastice pentru copii.

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambulina în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambulina copii se va da înainte de ora 16. Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca si dupa ce asigurati trambulina elastica pe vant, daca e cazul, puteti sa beneficiati de toate beneficiile trambulinei elastice pentru copii.

Cumpara trambulina copii de oriunde in tara pentru exercitii si jocuri cu mama si copilul pe trambulina

Livram trambulina Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești trambuline copii ieftine de la Spartan pentru sărituri și exercitii pentru picioare. Avem pentru aceste trambuline pret mic incepand cu 117 lei. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul trambulinei. Cumpara trambulina copii de oriunde din tara si dupa ce asigurati trambulina elastica pe vant, daca e gazul, puteti sa beneficiati de toate beneficiile trambulinei elastice pentru copii.

De ce ai cumpăra biciclete copii fara pedale ?

Avem mai multe tipuri de biciclete copii fara pedale de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftină biciclete copii fara pedale pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 172 lei.

Echilibrul pe bicicleta copii fara pedale

Cea mai importanta indemanare deprinsa de catre copiii care folosesc bicicleta fara pedale este echilibrul. Echilibrul fara de care nu ar putea sa foloseasca ulterior bicicleta mai mare cu pedale. Folosind doar rotile ajutatoare pe bicicleta cu pedale, copiii prefera sa abuzeze de ajutorul acelor roti, decat sa se deprinda cu echilibrul pe bicicleta. Astfel trecerea de la o bicicleta cu pedale si cu roti ajutatoare la o bicicleta cu pedale si fara roti ajutatoare este mai dificila decat trecerea de la bicicleta fara pedale la o bicicleta cu pedale, dar fara roti ajutatoare. Bicicleta copii fara pedale de la Spartan este ideala pentru orice copil deoarece dezvolta funcțiile motorii, picioruşele şi, nu în ultimul rând, concentreaza energia fizică într-un mod util.

Biciclete copii fara pedale cu pret mic

Avem magazin biciclete ce vinde biciclete ieftin incepand cu doar 177 lei. Aceste biciclete de vanzare sunt excelente pentru exercitii pentru picioare. Pe lângă pretul mic, aceste biciclete copii au garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.