Trambulina ieftina

Trambulina

Trambulina

Beneficii trambulina

Trambulina este foarte importanta pentru multe o seria numeroasa de exercitii abdomen, exercitii pentru spate, exercitii pentru picioare, exercitii pentru piept, exercitii cardio și bineînțeles pentru exercitii de slabit. Săriturile pe trambulina copii sunt un mod foarte plăcut de a face sport, mai ales deoarece oferă un număr mare de beneficii, cum ar fi chiar senzația ca nu faci deloc efort. Cum funcționează acestă trambulina ? Ei bine, ea promovează sănătatea și păstrarea unei vieți active pentru tot restul vieții. Deși pulsul crește concomitent cu creșterea frecventei săriturilor, percepția de extenuare nu crește la fel. Aceasta sugerează ca exercitiile cardio pe trambulina sunt percepute ca fiind mai ușoare pentru copii și adulții neobișnuiți cu exercitiile cardio. Mai ușor înseamna mai plăcut!

Cumpara o trambulina cu pret mic

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exercitii cardio de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 135 lei. Aceasta trambulina cadou de Paste este excelenta pentru exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii Spartan dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV. In plus, in acest articol vom puncta cateva beneficii trambulina copii elastica de luat in considerare.

Trambulina ajuta la întărirea muschilor abdomenului

Principalul beneficiu al exercitiilor cardio pe trambulina este întărirea extrema a muschilor abdomenului. Sesiunile regulate de sărituri pe trambulina întăresc automat întreaga zona abdominala. De fiecare data când sari în aer, corpul tău trebuie sa se încoarde pentru a-ți susține aterizarea, ceea ce se realizează în principiu prin tensionarea muschilor abdominali. Acest ciclu constant de tensionare și relaxare este suficient pentru a întări abdominalii si in acelasi timp iti va imbunatati postura. De fapt, muschii abdominali sunt solicitați mai mult în timpul săriturilor pe trambulina decât în timpul exercitiilor de abdomene obișnuite.

Trambulina ajuta la întărirea muschilor abdomenului

Trambulina ajuta la întărirea muschilor abdomenului

Trambulina exercita un efect pozitiv asupra sistemului limfatic, cardiovascular și imunitar

Trambulina lucrează de asemenea în beneficiul sistemului limfatic. Săriturile pe trambulina ajuta la eliminarea toxinelor și a altor substanțe otrăvitoare care sunt prezente în corp, asigurandu-ti un sistem imunitar puternic. Exercitiile cardio cu impact scăzut sunt cele mai bune pentru corpul tău, iar folosirea unei trambuline copii este cel mai bun mod de a face exercitii fitness si cardio cu impact scăzut în afara de înot. Beneficiile cardiovasculare sunt cel mai comun factor atunci când este vorba de exercitiile cardio. Săriturile pe trambulina timp de 20-30 de minute iti vor aduce sistemul cardiovascular la un nivel optim, ceea ce ajuta la pierderea în greutate. Sariturile pe o trambulina sunt o activitate cardiovasculara cu impact scăzut, care ard la fel de multe calorii ca exercitiile cardio cu impact mare asupra articulațiilor precum alergările sau săritul corzii.

Activitățile fizice care implica greutăți sunt adesea văzute ca întăritoare pentru muschi, deci fiecare saritura pe trambulina, care înseamna ridicarea propriei greutăți corporale, dar fără impact asupra articulațiilor și la fel de eficient ca alergatul. Pentru cazul în care întărirea oaselor este principalul beneficiu urmărit, folosirea unei mini trambuline este de preferat unei trambuline de exterior.

Dacă iți dorești o schimbare de ritm fata de rutina ta obișnuita de exercitii cardio, ia în considerare o trambulina. Este o modalitate foarte buna prin care sa iți începi o rutina de exercitii cardio sau sa iți îmbunătățești rutina deja stabilita și sa o transformi într-un obicei continuu pentru toată viata.

Trambulina exercita un efect pozitiv asupra sistemului limfatic, cardiovascular și imunitar

Trambulina exercita un efect pozitiv asupra sistemului limfatic, cardiovascular și imunitar

Trambulina este partenera ta de distracții și exercitii cardio si aerobic

O trambulina este o modalitate excelenta prin care sa scoți oamenii în aer liber pentru distracție și exercitii cardio. Este cu siguranța mult mai sănătos decât statul în casa și jucatul de jocuri video!

Trambulinele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni – dimensiunea medie este intre 2.5 și 3 metri. Uita-te cu atenție la locul unde vrei sa montezi trambulina. Lasă o distanta suficienta intre ea și pereți, clădiri, copaci etc. Ia în considerare persoanele care vor folosi trambulina : copii, adulti, adolescenti ? Vor fi mai multi deodata pe trambulina? Dacă da, atunci va trebui sa ai în vedere greutatea maxima admisa de producător pentru trambulina de care ești interesat.

O trambulina rotunda de 2.5 metri este cea mai buna alegere, deoarece pentru un pret relativ mic vei primi o trambulina suficient de mare pentru a putea face sărituri mai complexe.  Pe masura ce suprafața se mărește, pretul creste, logic. Trambulinele de 3 – 3.66 metri sunt de asemenea foarte populare, în ciuda pretului lor mai mare. Trambulinele de 4 metri devin și ele din ce în ce mai des o opțiune pentru cumpărători, din cauza circumferinței lor mari. Cu un spațiu de sărit de aproximativ 12 metri pătrați, ele sunt ideale pentru curți mari și familii numeroase. Trambulina pătrată este de asemenea potrivită pentru spatiile generoase, însă preturile lor sunt mai mari și nu exista atât de multe accesorii pentru ele, pe când accesoriile pentru trambuline rotunde sunt variate și disponibile.

Trambulina este partenera ta de distracții și exercitii cardio si aerobic

Trambulina este partenera ta de distracții și exercitii cardio si aerobic

Accesorii pentru trambulina

Saltele pentru trambulina sunt disponibile pentru a o înlocui pe cea veche odată ce aceasta se uzează. Salteaua este plasa pe care se sare, deci aceasta piesa va fi cea mai uzata și va fi necesar sa fie înlocuită cel putin o data în toată durata de viata a trambulinei. Arcurile sunt de asemenea disponibile în caz ca veți avea nevoie sa le înlocuiți, dar aceasta nu este o situație foarte comuna. Protecțiile pentru arcuri sunt niște saltele care au rolul de a proteja atât arcurile cât și persoana care sare și sunt amplasate deasupra arcurilor de-a lungul întregului perimetru al trambulinei. Acestea împiedica ruginirea prematura a arcurilor dar și vătămarea persoanei care sare în cazul aterizării pe arcuri. Plasele de protecție sunt excelente pentru copii. Ele se atașează de baza trambulinei și închid perimetrul acesteia pentru a evita situațiile în care persoana care sare, fie ea adult sau copil, sa cada de pe trambulina pe pământ. Plasa de protecție este în general destul de puternica și în mod general nu se deteriorează de la utilizare normala, însă nu este făcuta pentru a te rezema de ea sau cațăra pe ea.

Trambulina poate furniza ore întregi de distracție pentru petreceri în aer liber. Trambulina este un mod excelent de a face exercitii cardio si de a te distra in acelasi timp. Deoarece este vorba de exercitii cardio cu impact scăzut asupra articulaților, trambulina elastica este ideala pentru cei care au artrita, sunt supraponderali sau suferă de vătămări ale genunchiului.

Acum ca știi dimensiunea, cine o va folosi și greutatea maxima pe care o iei în considerare, poți începe să cauți o trambulina. După ce te-ai decis din varietatea de modele disponibile pe piața, s-ar putea sa existe și accesorii de care ai nevoie pentru trambulina : scara, plasa de protecție, prelata etc. Este recomandabil sa alegi un vânzător care oferă și piese de schimb în caz ca vei avea nevoie de ele. După ce ai primit trambulina este bine sa citești manualul și instrucțiunile de siguranță înainte de asamblare și folosire.

Accesorii pentru trambulina

Accesorii pentru trambulina

De ce ai cumpăra o trambulina ?

Avem trambuline ieftine Spartan pentru copii si adulti cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Aceste trambuline pentru copii si adulti au preţuri  începând de la 117 lei.

In secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exerciții fitness pe trambuline ieftine de la Spartan. Aceste sarituri pe trambulina elastica pentru copii sedentari sunt extraordinare nu numai pentru aceștia, cât și pentru adulți. Și de ce nu ar fi asa? Având în vedere ca trambulinele copii sunt o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți, inclusiv pentru cei sedentari.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Si noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii pentru interior direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata a trambulinelor pentru copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa efectuați câteva sărituri pe trambulina elastica copii sedentari pentru o stare generala de bine.

Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita

Cumpara trambulina din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Livrarea comenzilor online de trambuline copii de interior din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata a trambulinelor pentru copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa cititi aceste sfaturi inainte de a cumpara trambulina copii cadou de Paste din Bucuresti pentru copiii dumneavoastră pentru a se distra in aceasta primavara si sa se beneficieze in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata a acestor trambuline copii exterior de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne doar sa efectuați câteva sărituri pe trambulina copii hiperactivi. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambuline copii ieftine in Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambuline se va da înainte de ora 16.

Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici

Cumpara trambulina oriunde in tara

Livram trambuline Spartan oriunde in tara. Pe siteul nostru gasesti cea mai ieftina trambulina de vanzare de la Spartan cu diametru de 180 cm pentru sărituri și exerciții fitness de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 519 lei. Calitatea și durata de viata a trambulinelor pentru copii de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afişate în cadrul paginii produsului, imediat sub preţul trambulinei.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Trambulina ca sala de fitness - idei de exercitii - iulie 5, 2016

  Desi poti sa faci miscare si sarind in sus si in jos pe trambulina elastica profesionala timp de 15 minute. In acest articol iti prezentam cateva sugestii despre cum poti sa iti folosesti trambulina ca sala de fitness si sa ai parte de niste exercitii de aerobic foarte eficiente in aer liber

 2. Trambulina pentru copii mici - solutie pentru o toamna mohorata! - mai 30, 2016

  Exercitii pentru picioare pe trambulina copii. Traditia populara spune ca dupa Sfanta Maria mica se termina vara, iar anul acesta chiar s-a adeverit. Pe vreme cu ploaie marunta, copiii dumneavoastra vor ramane in casa mai mult timp din zi. Va ingrijorati ca vor petrece prea mult timp in fata televizorului, computerului sau tabletei? Atunci este momentul sa faceti loc in casa pentru o trambulina pentru copii mici.

 3. Trambulina elastica sub apa - Aquabouncing - mai 16, 2016

  Exercitii fitness cu trambulina elastica sub apa – un nou trend care promite conditie fizica si dezvoltarea musculaturii chiar si incepatorilor, dar si multa distractie. Aceste exercitii sunt inovatia unui antrenor de fitness din Germania, care sustine ca ele sunt potrivite si pentru persoanele mai in varsta sau care au unele probleme de sanatate

 4. Amenajarea spatiului pentru trambulina de copii | ExercitiiFitness.ro - mai 12, 2016

  Adăugarea unei trambuline Spartan pentru copii în curtea casei cu siguranța iți va aduce multe mulțumiri din partea copiilor, dar s-ar putea sa mai ai unele întrebări despre amenajarea spatiului pentru trambulina copii. Fie ca e vorba de probleme estetice, fie de chestiuni de siguranța, exista întotdeauna modalități de a le rezolva dacă amenajarea spatiului pentru trambulina copii se face în mod corespunzător. Şi nu trebuie sa modifici toată curtea pentru asta; câteva schimbări simple sunt probabil suficiente pentru a te face sa te simți mai bine în legătura cu adăugarea unei trambuline Spartan pentru copii de exterior în peisaj. Vindem trambulina elastica începând de la 135 lei !!

 5. Pierderea in greutate pe trambulina elastica | ExercitiiFitness.ro - mai 9, 2016

  Pierderea in greutate pe trambulina elastica depinde de raportul dintre caloriile consumate si caloriile arse, precum si de alti factori cum ar fi functia metabolica. O ora de sarituri pe aceste trambuline Spartan elastice poate sa arda in jur de 240 de kilocalorii la un individ de 75 de kilograme. Cat de eficient arzi caloriile pe trambulina elastica depinde de cat de regulat este programul tau de sarituri si de cat de multe calorii consumi. Vindem trambulina elastica pentru copii si adulti cu preț mic de la Spartan, începând de la 117 lei !!

 6. De Paste - trei motive pentru a cumpara o trambulina |ExercitiiFitness.ro - mai 3, 2016

  Principalii beneficiari ai trambulinelor sunt cu siguranta copiii. Din fericire, trambulina elastica este unul din putinele cadouri potrivite atat pentru baieti cat si pentru fete, iar copiii pot folosi trambulina elastica de indata ce sunt suficient de stabili pe picioarele lor

 7. Mama și copilul pe trambulină |ExercitiiFitness.ro - aprilie 26, 2016

  Ca proaspătă mămică doritoare de exercițiu fizic probabil că ți-ai regăsit modalitatea preferată de a face mișcare. Fie că era vorba de simplul plimbat în ritm alert sau chiar alergat cu căruciorul sau purtându-ți copilul pe tine, fie că ai urmat o rutină de exerciții de aerobic de tip mama și bebe, în care bebelușul este adesea folosit pe post de greutăți în timpul exercițiilor, fie că pur și simplu ai dansat prin casă cu odorul în brațe

 8. Trambulina pentru copii hiperactivi - aprilie 22, 2016

  Sariturile pe trambulina elastica, pentru copii hiperactivi, sunt o modalitate excelenta de a isi consuma toata energia pe care o au inmagazinata. Copiii sunt in general foarte energici si activi, astfel ca, oricand le este oferita ocazia, ei vor alerga razna si vor risca sa intre in pericol undeva in afara casei

 9. Trambulina in sarcina - recomandata sau nu? - octombrie 12, 2015

  Saritul pe trambulina elastica inseamna exercitii cardio care iti solicita picioarele, echilibrul si coordonarea. Fie ca esti experimentata sau doar novice in ceea ce priveste sariturile pe trambulina, multi factori iti afecteaza rutina de exercitii fizice in timpul sarcinii. Cunoscand argumentele pro si contra efectuarii de exercitii pe trambulina in sarcina te va ajuta sa iei decizii informate si sigure pentru tine si bebelusul tau. […]

Lasă un răspuns