Trambuline din Cluj-Napoca

Comenzi online de trambuline din Cluj-Napoca

Trambuline din Cluj-Napoca

Trambuline din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, reședința județului Cluj, este cunoscuta colocvial și sub numele de Cluj (în 1974 numele orașului a fost schimbat din Cluj în Cluj-Napoca), Kolozsvar in maghiara, Klausenburg in germana sau Kleusenburch in dialectul săsesc. Cel mai probabil numele de Cluj provine din latinescul Castrum Clus. Clus are semnificatia de închis în latina și se referă la dealurile ce înconjoară orașul. Sportul în orașul dintre dealuri este foarte important, având reprezentante de marca în elita sportului : fotbal (inclusiv feminin), polo, baschet, volei, raliu, handbal, chiar și fotbal american. Cei 318 mii de locuitori ai orașului Cluj-Napoca au la dispoziție un număr foarte mare de sălii și terenuri de sport, unde aceștia pot sa practice sportul preferat. Astfel, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de transport cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca.

Recomandări pentru comenzi online de trambuline din Cluj-Napoca

Pentru a vizualiza toate trambulinele accesați secțiunea Trambuline.

Garanție 2 ani pentru comenzi online de trambuline din Cluj-Napoca

Pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca aveți garanție de 2 ani pentru utilizare la nivel de hobby. Dar orice model de trambuline elastice poate fi folosit și în scop profesional, în săli de sport, în locuri de joaca pentru copii, grădinițe, pensiuni și hoteluri sau alte spatii publice.

Componente și accesorii pentru comenzi online de trambuline din Cluj-Napoca

De asemenea, magazinul de trambuline elastice va poate livra, din stoc sau la comanda, diferite accesorii pentru trambuline de exterior precum scări, prelate, corturi, plase pentru sub trambulina, ancorare împotriva vântului și altele dar și componente de schimb, atât pentru trambuline interior cât și pentru trambuline de exterior, cum ar fi: plase de protecție, arcuri, bare de susținere a plaselor de protecție și cleme de fixare pentru acestea, saltele elastice, protecții pentru arcuri, componente ale cadrului metalic.

Sfaturi, Jocuri și Exerciții pe trambulina

Şi pentru ca nu dorim ca legătura noastră cu dumneavoastră sa se oprească în momentul cumpărării, am creat pe blogul magazinului de trambuline elastice secțiunile de Sfaturi, Jocuri, Exerciții  pe trambulina, care sa vă ofere idei despre cum sa va petreceți timpul în cel mai plăcut mod pe trambulina dumneavoastră.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Trambulina ca sala de fitness | ExercitiiFitness.ro - iulie 5, 2016

  Trambulina ca sala de fitness – idei de exerciții – deși poți sa faci mișcare și sărind în sus și în jos pe trambulina copii de la Spartan timp de 15 minute, iată câteva sugestii despre cum poți sa iți folosești trambulina ca sala de fitness și sa ai parte de niște exerciții de aerobic foarte eficiente în aer liber. Astfel multe din exercițiile pe care le practicii în cadrul sălii de fitness poți de acum sa le practicii pe trambulina Spartan pentru copii. Vindem trambuline în Cluj-Napoca pentru copii cu preț mic de la Spartan, începând de la 117 lei !!

 2. Activitati distractive pe trambulina copii | ExercitiiFitness.ro - mai 30, 2016

  Activitati distractive pe trambulina copii de la Spartan – când o familie cumpăra o trambulina copii de exterior, aceasta are parte de utilizare maxima imediata. Dar pe măsura ce elementul de noutate pălește, iar copiii încep sa se plictisească de simplele sărituri în sus și în jos, este o idee buna sa introduceți câteva activitati distractive pe trambulina copii. Vindem trambuline în Cluj-Napoca pentru copii cu preț mic de la Spartan, începând de la 117 lei !!!

 3. Montare trambulina copii | ExercitiiFitness.ro - mai 16, 2016

  Montare trambulina copii pentru exterior – cum se efectuează o montare trambulina copii pentru exterior într-un mod eficient? In acest articol va prezentam câteva sfaturi de montare trambulina copii care nu necesita foarte mult efort. Montarea unei trambuline Spartan pentru copii nu este deloc dificila, însa sunt necesare cel putin doua persoane. Spațierea arcurilor este o etapa importanta și, în cazul în care nu este făcuta corespunzător, poate transforma trambulina copii de exterior într-un echipament foarte periculos. Iata in continuare câteva sfaturi pentru a monta corect și sigur o trambulina elastica pentru copii. Vindem trambuline în Cluj-Napoca pentru copii cu preț mic de la Spartan, începând de la 117 lei !!!

 4. Siguranta pe trambulina copii pentru exterior | ExercitiiFitness.ro - mai 12, 2016

  10 măsuri pentru siguranta pe trambulina copii pentru exterior – ca orice obiect care poate fi folosit de către copii în scop de amuzament, trambulina copii pentru exterior vine cu anumite riscuri, pe care ar trebui sa le aveți in vedere pentru a le putea evita sau chiar elimina. Proprietarii de trambuline exterior ai căror principali utilizatori sunt copiii trebuie sa aibă în vedere următoarele măsuri de siguranta pe trambulina copii de exterior. Vindem trambuline în Cluj-Napoca pentru copii cu preț mic de la Spartan, începând de la 135 lei !!

 5. Trambulina copii prescolari - Loc de joaca | ExercitiiFitness.ro - mai 9, 2016

  Este vara, zilele sunt mai lungi, serile mai plăcute pentru petrecut timpul în aer liber împreuna cu cei mici. De multe ori însa, rutina devine obositoare și va doriți o schimbare de scenariu. V-am pregătit o serie de jocuri pe trambulina copii prescolari, care sa va scoată din impas, mai ales atunci când copiii au și câțiva invitați la joaca. Vindem trambuline în Cluj-Napoca pentru copii cu preț mic de la Spartan, începând de la 117 lei !!

 6. Exercitii pe trambulina copii | ExercitiiFitness.ro - mai 3, 2016

  Micuțului tău ii displace ideea de exerciții fizice? Prefera jocurile video, televizorul sau poate chiar sa citească o carte în loc sa alerge pe afara? La fel ca adulții, copiii au nevoie de exerciții fizice regulate pentru a fi sănătoși și în forma. Trambulinele Spartan pentru copii sunt modalitatea perfecta prin care ii puteți îmbia sa iasă din casa și sa înceapă sa facă mișcare. Pentru a avea beneficii maxime pentru sănătate, ar trebui făcute exercitii pe trambulina exterior pentru copii timp de cel putin 2 ore și jumătate pe săptămâna. Vindem trambuline în Cluj-Napoca pentru copii cu preț mic de la Spartan, începând de la 117 lei !!

 7. Pierderea in greutate pe trambulina elastica | ExercitiiFitness.ro - aprilie 26, 2016

  Pierderea in greutate pe trambulina in Cluj-Napoca depinde de raportul dintre caloriile consumate si caloriile arse, precum si de alti factori cum ar fi functia metabolica. O ora de sarituri pe aceste trambuline Spartan elastice poate sa arda in jur de 240 de kilocalorii la un individ de 75 de kilograme. Cat de eficient arzi caloriile pe trambulina elastica depinde de cat de regulat este programul tau de sarituri si de cat de multe calorii consumi. Vindem trambuline în Cluj-Napoca pentru copii cu preț mic de la Spartan, începând de la 117 lei !!

 8. Amenajarea spatiului pentru trambulina copii | ExercitiiFitness.ro - aprilie 22, 2016

  Adăugarea unei trambuline Spartan pentru copii în curtea casei cu siguranța iți va aduce multe mulțumiri din partea copiilor, dar s-ar putea sa mai ai unele întrebări despre amenajarea spatiului pentru trambulina copii. Fie ca e vorba de probleme estetice, fie de chestiuni de siguranța, exista întotdeauna modalități de a le rezolva dacă amenajarea spatiului pentru trambulina copii se face în mod corespunzător. Şi nu trebuie sa modifici toată curtea pentru trambulina cumparata din Cluj-Napoca – câteva schimbări simple sunt probabil suficiente pentru a te face sa te simți mai bine în legătura cu adăugarea unei trambuline Spartan pentru copii de exterior în peisaj. Vindem trambuline în Cluj-Napoca pentru copii cu preț mic de la Spartan, începând de la 117 lei !!!

 9. Cura de slabire cu trambulina elastica de exterior - octombrie 12, 2015

  Cura de slabire cu trambulina elastica de exterior – trambulinele elastice de la Spartan au devenit tot mai obișnuite în curțile și grădinile de țara noastră și, împreuna cu interesul crescut pentru fitness și stiluri de viata sănătoase, devin de asemenea și locul de desfășurare al multor rutine de exerciții fitness. Este o urmare naturala faptul ca dieta se schimba și obiceiurile alimentare pot fi asociate cu trambulinele. Exista astfel o tendința în creștere, care se referă la un obicei alimentar combinat cu exercițiile pe trambulina elastica și care se numește cura de slabire cu trambulina elastica de exterior. Vindem trambuline în Cluj-Napoca pentru copii cu preț mic de la Spartan, începând de la 135 lei !!!

Lasă un răspuns