Trambuline pentru copii - intre mit si adevar - header

Trambuline pentru copii – intre mit si adevar

Trambuline pentru copii - intre mit si adevar

Trambuline pentru copii – intre mit si adevar

Trambuline pentru copii – intre mit si adevar

O adevărata moda în ultimul timp : trambuline pentru copii! Asa ca te gândești sa cumperi o trambulina copii pentru familia ta. Nu ești însa hotărât, deoarece informațiile pe care le-ai primit pana acum sunt contradictorii. De aceea, ți-am pregătit un articol despre miturile și adevărurile care au ca subiect trambuline elastice pentru copii.

Ce recomandăm pentru acest joc pe trambulina pentru copii

Accesați secțiunea Trambuline pentru copii pentru a vizualiza toate acele trambuline copii și adulți ieftine de la Spartan. La noi găsești cea mai ieftina trambulina de vanzare pentru exercitii cardio de pe piața. Avem pentru aceasta trambulina pret mic de doar 135 lei. Aceasta trambulina pentru exercitii pentru picioare si abdomen este excelenta pentru exercitii pentru picioare pentru copii si adultii, și pe lângă pretul mic, aceasta trambulina copii Spartan dispune de garantie de 2 ani și de certificat calitate TUV. In plus, in acest articol va vom prezenta cateva exercitii pe trambulina elastica pentru picioare si abdomen de luat in considerare.

Mit 1: Trambulinele pentru copii sunt periculoase din cauza riscului de accidente

Adevar: Este deja notorie recomandarea Asociatiei Pediatrilor Americani de a nu se folosi sub nicio forma trambuline pentru copii, din cauza riscului de accident. Trebuie insa avut in vedere faptul ca majoritatea accidentarilor la care se refera studiul pe care se bazeaza recomandarea au avut loc din cauza caderilor de pe trambulina sau blocarea membrelor intre arcuri. Aceste situatii au fost eliminate complet de existenta plaselor de protectie si a protectiilor pentru arcuri, sau chiar inlocuirea arcurilor cu benzi elastice late la unele modele de trambuline pentru copii. Trambulina de exterior pentru copii a devenit astfel mult mai sigura decat mersul cu bicicleta sau fotbalul, daca este sa dam exemplu doar cateva dintre activitatile cele mai raspandite ale copiilor.

Mit 2: Copiilor foarte mici nu le sunt recomandate unele trambuline pentru copii

Adevar: Este adevarat ca trambulinele au fost initial concepute pentru copii mai mari. In special variantele supradimensionate de trambuline de exterior sunt mai dificil de utilizat de copiii foarte mici, deoarece greutatea lor este adesea insuficienta pentru a misca arcurile trambulinei. Insa aceasta poate fi transformata in avantaj in cazul bebelusilor care invata sa mearga si sa se ridice singuri in picioare, deoarece vor exersa pe o suprafata mult mai moale si mai indulgenta decat podeaua sau asfaltul. Exista insa si trambuline pentru copii mai potrivite pentru cei mici, trambuline cu maner sau trambulinele cu diametru mai mic, sub 2.5 metri.

Mit 3: Aceste trambuline pentru copii sunt nesanatoase pentru creierul celor mici

Adevar:  Exista credinta unora ca sariturile repetate pe trambulina dauneaza creierului deoarece il scutura prea mult si ii fac rau. Aceasta parere este cel mai probabil legata de Sindromul Copilului Scuturat (Shaken Baby Syndrome), o forma de abuz fizic asupra copilului, care provoaca leziuni grave asupra creierului si poate duce chiar la deces sau la handicap pe viata. Aceste miscari bruste de accelerare-decelerare sunt insa imposibil de atins in cazul unui copil care sare liber pe trambulina, deci tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a va asigura de sanatatea copilului tau este sa il lasi sa sara in voie, iar tu doar sa il supraveghezi din apropiere.

Mit 4: Trambulinele se pot utiliza doar vara

Adevar: Unii oameni considera ca este inutil sa investeasca in trambuline pentru copii, deoarece ele ar fi folosite doar in sezonul cald, iar in restul anului vor ocupa spatiul degeaba. Adevarul este insa ca este foarte usor sa prelungesti perioada de utilizare pentru aproape intregul an, investind intro prelata care sa protejeze trambulina de ploaie, vant si praf. Iar cand devine prea frig pentru a mai sari in aer liber, un cort pentru trambulina de sarit pentru copii este suficient pentru a proteja copiii in timp ce se bucura de beneficiile trambulinei chiar si tarziu in toamna. Mai multe informatii gasesti in articolul nostru despre durata de viata a trambulinei.

In secțiunea Sfaturi și beneficii trambuline a siteului nostru poți citi articole despre cum sa montezi o trambulina de exterior, beneficii ale trambulinelor pentru copii cu nevoi personale, sfaturi înaintea cumpărării unei trambuline elastice, păreri ale specialiștilor în educație referitor la trambulinele de exterior, beneficii ale trambulinelor elastice pentru copii, studii și multe altele.

De ce ai cumpara trambulina copii Spartan ?

Avem orice trambulina copii de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftina trambulina copii pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 135 lei.

În secțiunea Exercitii pe Trambulina găsești rutine eficiente și exercitii pentru picioare pe trambulina copii de la Spartan care se pot aplica inclusiv la sfarsitul lunii februarie. Aceste jocuri pe trambulina elastica sunt extraordinare atât pentru copii, cât și pentru adulți. Și de ce nu ar fi asa având în vedere ca trambulina elastica este o sursa constanta de distracție și exercițiu fizic util pentru copii și adulți ?

Vrei mai multe informații despre beneficii trambulina copii elastice de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline pentru copii.

Avantajele trambulinei pentru copii sunt extraordinare; joaca, efortul fizic, socializarea, creatia si distractia converg spre un acelasi deziderat : trambulina trebuie sa faca parte din copilaria copiilor nostrii. Si daca jocul pe trambulina il pigmentam din cand in cand cu cate o vacanta cu copiii, rezultatul nu poate fi decat unul: copii extraordinari de fericiti 🙂

Cumpara trambulina copii din Timisoara cu livrare gratuita pentru aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii

Sunteți din Timisoara ? Extraordinar !!! Și noi avem sediu principal aici. Astfel ca asigurăm transport gratuit pentru orice comandă de trambuline in Timişoara si împrejurimi sau puteti sa ridicati trambulina copii Spartan direct de la sediul nostru. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne sa participati cu placere la aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii dupa ce veti cumpara trambulina copii din Timisoara si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica. Distractie placuta !

Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita pentru aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii

Cumpara trambulina din Timisoara cu livrare gratuita pentru aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii

Livrarea comenzilor online de trambuline copii elastice din Bucuresti se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda se va da înainte de ora 16. Având in vedere ca o parte însemnata dintre clienții noştrii sunt din București, suntem în permanenta în căutarea de noi soluții pentru micșorarea cheltuielilor de transport pentru comenzile de trambuline din Bucuresti. Costul transportului este afișat in cadrul paginii de prezentare a trambulinei, imediat sub preț. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Vă mai rămâne sa participati cu placere la aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii dupa ce veti cumpara trambulina copii din Bucuresti si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii

Cumpara trambulina copii din Bucuresti cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii

Cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii

Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii

Cumpara trambulina din Cluj-Napoca cu costuri de transport foarte mici pentru aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii

Si nu in ultimul rand, cu gândul la locuitorii orașului Cluj-Napoca, și la dorința lor nestăvilita de a practica un sport sau măcar de a se menține fizic în forma, încercam sa ținem costurile de livrare cât mai mici posibile pentru orice comanda online de trambuline din Cluj-Napoca. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Avem trambuline de vanzare cu garantie 2 ani si certificat calitate TUV. Livrarea comenzilor online de trambulina în Cluj-Napoca se va face de pe o zi pe alta, dacă comanda de trambulina copii se va da înainte de ora 16. Vă mai rămâne sa participati cu placere la aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii dupa ce veti cumpara trambulina copii din Cluj-Napoca si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

Cumpara trambulina copii de oriunde in tara pentru aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii

Livram trambulina Spartan oriunde în țară. Pe siteul nostru găsești trambuline copii ieftine de la Spartan pentru sărituri și exercitii pentru picioare. Avem pentru aceste trambuline pret mic incepand cu 117 lei. Calitatea și durata de viata pentru trambulina copii de la Spartan este garantată. Costurile de transport sunt afișate în cadrul paginii produsului, imediat sub pretul trambulinei. Vă mai rămâne sa participati cu placere la aceste jocuri pe trambulina exterior pentru copii dupa ce veti cumpara trambulina copii de oriunde din tara si sa se beneficiati in acelasi timp de toate aceste beneficii trambulina copii elastica.

De ce ai cumpăra biciclete copii fara pedale ?

Avem mai multe tipuri de biciclete copii fara pedale de la Spartan cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Cea mai ieftină biciclete copii fara pedale pe care o puteți cumpăra din magazinul nostru costă doar 172 lei.

Echilibrul pe bicicleta copii fara pedale

Cea mai importanta indemanare deprinsa de catre copiii care folosesc bicicleta fara pedale este echilibrul. Echilibrul fara de care nu ar putea sa foloseasca ulterior bicicleta mai mare cu pedale. Folosind doar rotile ajutatoare pe bicicleta cu pedale, copiii prefera sa abuzeze de ajutorul acelor roti, decat sa se deprinda cu echilibrul pe bicicleta. Astfel trecerea de la o bicicleta cu pedale si cu roti ajutatoare la o bicicleta cu pedale si fara roti ajutatoare este mai dificila decat trecerea de la bicicleta fara pedale la o bicicleta cu pedale, dar fara roti ajutatoare. Bicicleta copii fara pedale de la Spartan este ideala pentru orice copil deoarece dezvolta funcțiile motorii, picioruşele şi, nu în ultimul rând, concentreaza energia fizică într-un mod util.

Biciclete copii fara pedale cu pret mic

Avem magazin biciclete ce vinde biciclete ieftin incepand cu doar 177 lei. Aceste biciclete de vanzare sunt excelente pentru exercitii pentru picioare. Pe lângă pretul mic, aceste biciclete copii au garantie de 2 ani și certificat calitate TUV.