Trambuline cu preturi mici

Magazinul tău de trambuline copii și adulți

Vrei trambuline ieftine și de calitate ? Ai găsit ! Magazinul nostru de trambuline va pune la dispoziție o gama largă de trambuline copii si adulti de calitate. La noi puteți găsi trambuline elastice cu diametru începând de la 96 cm pana la 487. Tot la noi găsești trambulina copii de la Spartan ieftină, cu preturi începând cu 117 lei și garanție 2 ani.

Recreere, distracție și fitness pe trambuline elastice la tine acasă

În ultimul timp, tot mai multe familii își aduc recreerea și exercițiile de fitness în curtea propriei case. Spre deosebire de televizor și folosirea computerelor, trambulina copii si adulti este o forma de recreere fără costuri suplimentare sau cheltuieli de mentenanța. Cu o trambulina elastica în curte, copiii vor fi mai sănătoși, mai activi și … mai aproape de casa.

Aceste trambuline copii au un impact pozitiv asupra sângelui

Aceste trambulina copii și adulți folosite în scopuri sportive au un impact foarte pozitiv asupra circulației sanguine. trambulinele pot ajuta la : reducerea hipertensiunii, purificarea sângelui, reducerea colesterolului rău și refacerea celui bun, reducerea grăsimilor din sânge și astfel la prevenirea arterosclerozei, trombozei, atacurilor de cord și accidentelor vasculare. Antrenamentele pe trambulina copii si adulți ajuta la normalizarea glicemiei în sânge si astfel la evitarea diabetului.

Ce dimensiune de trambuline elastice să cumpăr ?

Exista multe dimensiuni de trambuline elastice, iar mărimea pe care ar trebui sa o alegi depinde și de spațiul disponibil, dar și de utilitatea pe care vrei sa i-o dai. Modelele cu diametru mai mic, intre 140 și 244 de cm, sunt recomandate copiilor mici și adulților care doresc sa le includă în antrenamentele lor de fitness. Acele trambuline copii și adulți cu diametrul cuprins intre 304 și 487 cm sunt mai potrivite pentru copii mai mari și adolescenți.

Dăruiți trambuline – sunt un cadou perfect

Copiii primesc cadou o nenumărate dulciuri pe parcursul copilăriei, iar menținerea siluetei este pusa la încercare. Pe lângă efectul benefic pe care îl au săriturile pe trambulina elastica asupra psihicului, deoarece stimulează eliberarea de endorfine, ele sunt și un exercițiu fizic nemaipomenit si o modalitate de drenaj limfatic nedureros. Trambulina copii și adulți de asemenea stimulează formarea de masa musculara, fără a agresa ligamentele sau scheletul.

Vrei mai multe informații despre beneficiile acestor trambuline copii de la Spartan ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putința. În plus accesează pagina de facebook Exercitii Fitness pe Trambulina pentru a intra în comunitatea  deținătorilor sau a viitorilor cumpărători de trambuline.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Stretching dupa exercitii cu trambulina elastica - iulie 5, 2016

  Dupa o sesiune de exercitii cu trambuline elastice pentru copii, expertii in fitness recomanda cateva intinderi sau miscari de stretching pe trambulina elastica. Avand capacitatea de a reduce stressul si accidentarile, de a alina durerile din zona lombara si de a creste flexibilitatea, exercitiile cu trambulina de stretching ar trebui sa devina o parte componenta a oricarei rutine de fitness. Va punem la dispoziție prin acest magazin trambuline copii și adulți o întreaga gama de trambuline copii cu preturi începând de la 135 lei !!

 2. Saritura sanatoasa pe Trambulina - mai 30, 2016

  Exercitii pentru picioare pe trambulina copii. Ai citit probabil despre beneficiile pe care le ofera trambulina rebound, ti-ai achizitionat una si vrei sa te apuci de treaba. Te gandesti ca probabil tot ce ai de facut este sa sari in sus si in jos pe ea. Ei bine, daca vrei sa maximizezi efectul, exista cateva categorii de exercitii cu trambulina elastica care te pot ajuta. Va punem la dispoziție prin acest magazin trambuline copii și adulți o întreaga gama de trambuline c opii cu preturi începând de la 135 lei !!!

 3. Exercitii pe trambuline pentru avansati folosind rutina Claire - mai 16, 2016

  Ai incheiat deja o saptamana de exercitii cu trambulina folosind rutina Claire pentru incepatori si te simti suficient de sigur pe tine incat sa incerci si exercitii mai complexe. E timpul sa treci la exercitiile cu trambuline elastice pentru avansati folosind rutina Claire. Va punem la dispoziție prin acest magazin trambuline copii și adulți o întreaga gama de trambuline cu preturi începând de la 135 lei !!

 4. Exercitii pentru picioare pe trambulina - mai 12, 2016

  Sariturile pe trambulina iti creeaza o stare de bine. Aceasta pentru ca iti reamintesc de copilarie. De momentele in care sareai in pat pana rupeai arcurile saltelei. Dar in afara de componenta ludica, trambulina de exterior confera si o serie de beneficii pentru sanatate. Acestea te vor incuraja suplimentar cand vine vorba de alegerea unui program de exercitii de fitness. Va punem la dispoziție prin acest magazin trambuline copii și adulți o întreaga gama de trambuline copii cu preturi începând de la 135 lei !!

 5. Tudor la 30 de luni - Blogul Sabinei | Blogul Sabinei - mai 9, 2016

  “Nu-i grav, mama! Doar putin cald…” Astea au fost ultimele lui cuvinte din ziua in care a implinit 30 de luni, adica 2 ani si jumatate, apoi a adormit linistit, la sanul meu. Am ajuns din nou la momentul unui bilant, fie el si de la jumatatea anului. Va punem la dispoziție prin acest magazin trambuline copii și adulți o întreaga gama de trambuline copii cu preturi începând de la 135 lei !!

 6. Exercitii pentru abdomen pe mini trambulina - mai 3, 2016

  Daca esti fericitul posesor al unei mini trambuline copii de sarit, trebuie sa stii ca ea poate fi folosita si pentru altceva decat sariturile. De exemplu, poti incerca sa faci cateva exercitii pentru abdomen pe mini trambulina. Intotdeauna ai grija sa te pozitionezi in mijlocul trambulinei, pentru maxima stabilitate. Va punem la dispoziție prin acest magazin trambuline copii și adulți o întreaga gama de trambuline copii cu preturi începând de la 135 lei !!

 7. Amenajarea spatiului pentru trambulina de copii - aprilie 26, 2016

  Adaugarea unei trambuline copii in curtea casei cu siguranta iti va aduce multe multumiri din partea copiilor, dar s-ar putea sa mai ai unele intrebari despre amenajarea spatiului pentru trambulina de copii. Va punem la dispoziție prin acest magazin trambuline copii și adulți o întreaga gama de trambuline copii cu preturi începând de la 135 lei !!

 8. Pierderea in greutate pe trambulina elastica - aprilie 22, 2016

  Pierderea in greutate pe trambulina depinde de raportul dintre caloriile consumate si caloriile arse, precum si de alti factori cum ar fi functia metabolica. O ora de sarituri pe trambuline elastice pentru copii poate sa arda in jur de 240 de kilocalorii la un individ de 75 de kilograme. Cat de eficient arzi caloriile pe trambulina elastica depinde de cat de regulat este programul tau de sarituri. Va punem la dispoziție prin acest magazin trambuline copii și adulți o întreaga gama de trambuline copii cu preturi începând de la 135 lei !!

Lasă un răspuns