Yoga pe mini trambulină

Yoga pe trambulina interior

Yoga pe trambulina interior

Yoga pe trambulina interior

De ce yoga pe trambulina interior ?

Te-ai pregătit să întâmpini primăvara cu un corp sănătos? Yoga pe trambulina interior este o rutină nouă de exerciţii care devine tot mai populară în lumea fitnessului. Această formă de yoga pe trambulina interior este o combinaţie între dansul modern, Pilates si, bineînţeles, pe principiile de respiraţie din Kundalini Yoga. Cu o serie de secvenţe de sărituri, tehnici de respiraţie, stretching şi mişcări curgătoare, rutina de 60 de minute are loc pe o trambulina interior în loc de o salteluţa pentru yoga.

Întro clasă de yoga pe trambulina interior, participanţii învaţă să încorporeze în majoritatea poziţiilor yoga pe trambulina interior respiraţia abdominală lungă şi profundă. Proprietăţile elastice ale trambulinei precum şi ritmul tobelor africane fac ca experienţa unei sedinţe de yoga pe trambulina interior să fie una cu adevarat specială, dar în acelaşi timp şi distractivă. Această formă de yoga pe trambulina interior este o modalitate foarte bună de a elimina stresul, de a îmbunătăţi concentrarea, de a stimula sistemul imunitar, de a creşte pulsul, de a întări musculatura şi de a îmbunătăţi flexibilitatea corpului.

Săritul pe trambulină este o formă de exerciţiu fizic complet, atât la nivel cardiovascular cât şi din punct de vedere al rezistenţei corporale. De asemenea, ajută la întărirea articulaţiilor, antrenarea abilităţiilor motorii şi îmbunătăţirea balansului şi posturii corpului.

Trambuline interior recomandate


Pentru a vizualiza toate trambulinele acesati sectiunea Trambulina.

Beneficiile yoga pe trambulina interior :

Elimină stresul

Yoga pe trambulina interior nu este doar o activitate distractivă, ci şi un mod de viaţă. Relaxează mintea şi calmează nervii şi muşchii pentru a elimina stresul. Prea mult stres în activitatea de zi cu zi poate avea un efect negativ asupra corpului. Acest tip de yoga ajută la stoparea negativismului şi readuce starea de bine din gânduri şi din viată în general.

Imbunătăţeşte flexibilitatea corpului

Dacă ai corpul inţepenit şi simţi nevoia de terapie prin mişcare, atunci câteva şedinţe de yoga pe trambulina interior sunt soluția. O ora de stretching şi exerciţii de respiraţie împreună cu sărituri nelimitate te vor face mai flexibil, mai suplu şi mai puternic.

Creşte fluxul limfatic şi stimulează sistemul imunitar

Săriturile pe o trambulina interior pot îmbunătăţi semnificativ circulaţia sistemului limfatic şi pot ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Mişcările de săritură pot deschide şi închide valvele unidirecţionale care compun sistemul limfatic. Cercetările au demonstrat că accentul pe care îl pune yoga pe trambulina interior pe săriturile verticale stimulează sistemul imunitar şi creşte fluxul limfatic de pana la 15-30 de ori.

Dezvoltarea musculară

Părţile de bază ale corpului, inclusiv abdomenul şi partea mediana şi inferioară a spatelui sunt puse la treabă în timpul rutinei de yoga pe trambulina interior. Aceasta ajută la dezvoltarea masei musculare şi furnizează rezistenţă.

Îmbunătăţeşte balansul

Săriturile pe trambulină dezvoltă abilităţile şi competenţele de a păstra balansul. Întro sedinţă de yoga pe trambulina interior vei invăţa să sari cât mai înalt şi de asemenea să efectuezi exerciţii de întărirea coloanei vertebrale, ceea ce îţi va folosi la mărirea concentrării şi îmbunătăţirea coordonării.

Respiraţia adâncă

Yoga pe trambulina interior se bazează pe principiile Kundalini Yoga, cu poziţii inspirate de practica yoga contemporană. Prin încorporarea unor tehnici de respiraţie corectă, respiraţia adâncă poate promova mişcarea fluidelor prin sistemul limfatic, în timp ce îl alimentează cu oxigen proaspăt. Respiraţia adâncă grăbeşte pulsul şi asigură un efect pozitiv asupra prevenirii bolilor cardiovasculare.

Impact redus asupra articulaţiillor

Yoga pe trambulina interior este foarte blandă cu articulaţiile şi permite corpului să îşi construiască anduranta necesara. Are un efect pozitiv asupra dezvoltării oaselor şi reduce riscul fracturilor, artritei şi osteoporozei.

Pentru mai multe exerciţii pe trambulina interior citeşte articolele din secţiunea Exerciţii cu trambulina interior.

Asigurăm livrare gratuită pentru orice comandă de trambuline in Timişoara şi împrejurimi. Pentru restul localităţilor costurile de transport sunt afişate în cadrul paginii produsului, imediat sub preţul trambulinei.

Avem cele mai ieftine şi bune trambuline interior pentru exerciţii, cu certificat de calitate TÜV şi garanţie 2 ani. Aceste trambuline au preţuri  începând de la 117 lei.

Vrei mai multe informații despre beneficii trambuline copii ? Îţi stăm la dispoziţie cu răspunsuri competente, atât la telefon cât şi prin e-mail, astfel, achiziția acestor trambuline ieftine să fie cât mai ușoara cu putință.